Отговори
# 60
  • София
Аха значи когато мъжът при жена в истерия също вика, псува, блсъка, бие шамари- насилник. Когато пък стои спокоен, значи психопат. Нещо ми напомня за оня виц за заека със шапка и без шапка
Ние не казваме, че е бил спокоен тогава, а че разказът му е като разказ на човек от Клъстър Б разстройства.
Лъвица, защо му е мотив. На такива единственият мотив за всичко е скуката.

# 61
На мен ми изглежда, че жената е насилник по всички параграфи. Ако жена беше написала, че мъжът вдига скандали, после съжалява и ще се промени, а на другия ден я нарича боклук и к*рва, защото е слезнала до колата, друго щяхте да пишете.
Мъжът, както и жените, пишещи за насилие във форума, е емоционално незрял, лабилен, и като му кажеш, че е направил грешка толкова бързо да забременеят, почва да фучи как и нашите животи не са розови. И че парньорът не е толкова лош. И че когато не е истеричен ревнивец и не следи и обижда, много се обичат.

# 62
Тази двойка така ще си кара-драматично. Докато порастнат. Тя обещава, той се надява. И някак много динамично и интензивно е всичко. Бърза свалка, бързо скандали, бързо дете, след раздяла, вече успешна терапия с психолог.
Момчето е объркано, а му предстои да става баща.

Авторе, дистанцирай се. Дано бременността укроти тази дивачка и осъзнае какво следва.
Не се поддавай на манипулации. Зрялост не се постига с няколко сеанса.
Не заживявай отново с нея на този етап. Виждайте се, срещайте се навън, дайте си време, без отново да създавате ситуации за скандали. Момичето е бременно. Нека живее настрани от теб, щом ти си дразнител. Имаш време да помислиш дали ще можете да бъдете пълноценно семейство за детето си, или не. Помислете за детето и кое е най- добре за него, ако можете. С този егоцентризъм и незрялост вашата, трябва борба. Детето има нужда от спокойствие и обич. Осъзнайте се и двамата. Говорете, мислете. Дано се получи някакъв смислен контакт между вас, за да има малкото човече двама любящи родители, та дори и да не са двойка.

# 63
Заради теб Mandy Bo прочетох пак първия пост - да, авторът не коментира никъде защо жената е такава, освен че била лъгана и и изневерявали (а можеше да я изкара всякаква, вкл. роднини, минало, псих. проблеми). Прави го, защото още е в етап на отричане, че човека е изначално лош, явно още я обича.
Но пък "токсична" е любимата му дума и я казва осемдесе пъти

Сигурно е красиво момиче и оттам тая дилема как така сексът върви, пък другото е леш. А то извън секса 99% всичко е леш.
Ще кажа каквото написах в първото си мнение, глупак, който мисли само с другата си глава. За едната външност сега и семейство с бебе е на път да направи.

# 64
  • Out of the Mix
Абсолютна токсичност, изнудване и психически, и емоционален тормоз е цялата картинка. Няма кой да търпи такова чудо, било жена, или мъж, освен един мазохист.
Вкратце.

# 65
А това за презервативите, което ти спомена - ползвал съм само когато започнах да водя полов живот като бях на 17 години, след това не съм ползвал никога и проблем съм нямал, винаги съм пазил всички момичета, с които съм бил, тук случаят е различен и се е случило, това е.

Това го бях пропуснала. Говори предостатъчно и за автора, и за партньорките му.
Hazel, благодаря, че обърна внимание.

# 66
Да, мацката е на 23 години и е вече толкова опарена, защото досега все са я лъгали и изневерявали. Типични глупости на патологичен ревнивец. Новият/ата се втурва да й доказва, че е различен, и да я поправя. Доказателствата стават все по-трудни, защото няма как да се бориш срещу имагинерни неща.
Ревнивецът няма доверие, следи, обижда, крещи, не позволява на другия да спи (това изрично го пише в първоначалния пост), обаче иска бебче и иска да са заедно.

# 67
  • София
Абсолютна токсичност, изнудване и психически, и емоционален тормоз е цялата картинка. Няма кой да търпи такова чудо, било жена, или мъж, освен един мазохист.
Вкратце.
Мерси, точно това казвам и аз. Така ще му е скъсала нервите за няколко дни, че изобщо няма да реве със сълзи по цяла нощ, а ще празнува с приятели, че се е отървал. Далеч преди забременяването на въпросната

# 68
Правил секс последно на 17г с презерватив и нямал проблеми.....Ти може да си нямал,ама един господ знае какви болести сте си развъртяли с твоите партньорки. И което повече ме изненадва,явно и девойките са били много зле щом са се съгласявали..... Или вас освен от бебета,от друго не ви е страх да не стане след този секс без презервативи....
И да съм съвсем по темата,явно и двамата сте за психолог, не е само тя,отиди и ти,че или си много глупав или имаш ниска самооценка. Нито един нормален мъж няма да стои с такава жена,че и бебе да й направи. Мъка....

# 69
  • Paris, France
Сигурно е красиво момиче и оттам тая дилема как така сексът върви, пък другото е леш. А то извън секса 99% всичко е леш.
Ще кажа каквото написах в първото си мнение, глупак, който мисли само с другата си глава. За едната външност сега и семейство с бебе е на път да направи.

Момичетата, които повечето хора харесват нямат партньорската история на въпросната. Момичетата рано си разбираме цената и ако видим, че се харесваме на много мъже, качваме цената, изискваме много повече, отколкото изискват сивите мишки и откровено грозните, а и мъжете ни искат, угаждат ни и рядко ни изоставят грубо, без чувства. Съответно не ставаме ревниви.

Ревниквките, които познавам не са ослепително красиви. Повечето са откровено грозни и/или дебели и нямат самочувствие, но и знаят, че ако сегашният ги изостави, няма да са много мъжете, редящи се на опашка за тях. Болни мозъци.

# 70
Значи не познавате достатъчно красиви момичета, защото сред моите познати всички ревнивки са красиви жени. Ами външният вид няма пряка връзка дали ще ви изневерят. Някои хора са си просто такива.

# 71
Ами тя не е просто ревнива, тя е неовладяема по начин, по който само жените с преекспонирано самочувствие (подхранвано по най-евтин начин, като броят дори интереса на сульо и пульо) си позволяват.
Чисто ревнивия тип не е до външност, то си е проблем в нагласата

# 72
  • Далечният изток
Нямаш идея явно колко красиви, ама наистина красиви жени има, които нямат никакво самочувствие и въобще не си дават сметка какво представляват. Дали и до колко са ревниви не знам, но че нямат самочувствие съм сигурна. Правят изключителни глупости и се оставят да ги третират като парцали точно защото нямат правилна преценка за себе си.

# 73
Ами тя не е просто ревнива, тя е неовладяема по начин, по който само жените с преекспонирано самочувствие (подхранвано по най-евтин начин, като броят дори интереса на сульо и пульо) си позволяват.
Чисто ревнивия тип не е до външност, то си е проблем в нагласата
Може и мацката да е пълно куку, ама може и да не е. Кой знае.
На мен ми прилича като на първа истинска любов и двамата приемат нещата много навътре и им трябва време да се научат да ги преработват.

# 74
  • Paris, France
Нямаш идея явно колко красиви, ама наистина красиви жени има, които нямат никакво самочувствие и въобще не си дават сметка какво представляват. Дали и до колко са ревниви не знам, но че нямат самочувствие съм сигурна. Правят изключителни глупости и се оставят да ги третират като парцали точно защото нямат правилна преценка за себе си.

Красотата не е единственото, което дава самочувствие. Има други фактори, които могат да смажат самочувствието. Смазано самочувствие не е = на ревнив характер.

Всички патологично ревниви жени, които съм виждала не бяха хубави, нито популярни. Някои се разхубавиха с времето отслабвайки, правейки пластични операции, но в ключов момент на развитието си като жена не са били достатъчно харесвани за да получават мило и приятно отношение от мъжете. Някои от тях ревнуваха грозни, дебели и бедни мъже, които друга жена не би пипнала и с гумена ръкавица, камо ли да спи с тях.

Пиша за патологично ревнивите, които правят това, което авторът пише, че приятелката му прави, не за лека ревност.

Общи условия

Активация на акаунт