Дългото чакане след трансфер – тема 116

• 26 990
  • 750
  •   1
Отговори
# 345
ден 14 след ЗЕТ , но ми се вижда нисък прогестерона. А бия
пролутекс, слагам вагинално утрогестан и циклогест...
утре съм на преглед.
Виждам,че вече доста кръвни теста пуснахте, защо продължавате с тях?

# 346
защото следя прогестерона! имам проблем. с него и не се вдига. Обаче и чхг сякаш е много по-високо от седмицата за която отговарям...

# 347
Според някои лекари вагиналния прогестерон не се отразява в кръвни изследвания или се отразява в по-ниски количества. Ти не беше ли с трансфер на 2 ембриона? Ако да, може това да причината за високото ЧХГ, но дори да е 1, просто ЧХГ може да варира в много големи граници и това не е индикация за проблем.

# 348
защото следя прогестерона! имам проблем. с него и не се вдига. Обаче и чхг сякаш е много по-високо от седмицата за която отговарям...
Това с проблем с чхг не го мисли,всеки организъм е различен.Моето на ден 11 ли,12ти от трансфер беше 1982,след 48 часа,което се пада 13ти или 14ти ден след трансфер беше 4215...никога не съм пуснала прогестерон, попитах ,лекарите казаха,че тъй като бия прогестерон сутрин и вечер не ги интересува стойността.Така че,само тези два кръвни теста правих.

# 349
благодаря ви! успокоихте ме! ♥

# 350
благодаря ви! успокоихте ме! ♥
Просто един съвет,спрете да се следите и наблюдавате толкова задълбочено,излишно се стресирате.Утре за мен е рано много за преглед,дано се види поне сак,но може и да е рано и рискувате пак да се притесните.Ако ви се говори или имате нужда от подкрепа може да ми пишете.

# 351
LoveDogs ЧХГ дали отговаря на седмицата е излишен стрес. Наистина стойностите му варират адски много между различните хора или между две бременности. Важното е да се удвоява на 48-72ч  За прогестерона не мога да коментирам, лекар си трябва, но споделям личния си опит, в началото знам, че плашещо би било да е около 10. Аз имам една успешна бременност (на фона на няколко неуспешни) и я изкарах със сравнително нисък прогестерон в първия триместър, независимо какви прогестеронови препарати приемах. Но нито лекарите бяха притеснени от това, нито имаше проблеми. Ако нямате някакви зацапвания, съм чувала е ОК.
А също за прегледа, мен ми бяха казали едно време преди 2000 чхг да не им се явявам, защото може нищо да не се види, и както и другите момичета казват, може да се филмира човек. Но при вас ако днес е 1500 до утре ще се е качило още. Стискам ви палци и чакаме ъпдейт Simple Smile)

# 352
LoveDogs,
Aко много те тревожи прогестерона може да добавиш междинна доза . Аз гледам долу-горе на 6 часа да дозирам през деня за да държа нивата стабилни.

Последна редакция: чт, 13 мар 2025, 14:05 от •MERA•

# 353
Според мен 20 ng е хубав прогестерон. Пролутекс, по принцип ако е два пъти на 12 часа е напълно достатъчно. След като има и допълнително прогестерон, не виждам проблем. Ако няма зацапване, всичко е наред.

# 354
Аз да ви се оплача , че съм тъпа на Гадулка ....
Днес ми е 7-ми ден от трансфера и разбира се имах, не съм си купувала ...а имах един престо под носа си. И си викам ай ще го припикая ей Тей сега , не знам защо изглупях. Първо че не е първа урина , второ че може би е  рано за такъв тип тест. Просто не знам , беше достатъчно да се сдухам че нещата няма да се получат. Мрън!
Утре ще взема да отида поне кръвния да покаже каквото ще показва и така.

# 355
Miracle, повечето сме минали по този път, помрънкай си днес и утре на кръвен. Стискам палци да е положителен и да се похвалиш утре 🍀🍀🍀🍀🤞🤞🤞🤞🤞

# 356
Miracle, ако е 5-дневен ембрион, утре кръвния тест ще си покаже. Това, че е отрицателен теста, не означава, че опита е приключил. Желая ти успех утре, и чакаме хубави новини.

# 357
Благодаря ви момичета за куража ❤️
Интересното е , че го чувствам че има нещо...
Но ще се разбере 🙏🙏🙏

# 358
miracle, хайде да се похвалиш с хубаво чхг утре 🤞

# 359
Скрит текст:
Благодаря ви момичета за куража ❤️
Интересното е , че го чувствам че има нещо...
Но ще се разбере 🙏🙏🙏

Стискам палци!!

Общи условия

Активация на акаунт