Дългото чакане след трансфер – тема 116

• 26 955
  • 750
  •   1
Отговори
# 375
Единствения трансфер, при който имах болки в матката беше този завършил с извънматочна бременност, така че аз лично се радвам като нищо не ме боли Grinning
Успешната ми бременност беше без никакви симптоми. Тук-там съм си записвала някакви пробождания в малкия таз, но не знам доколко са били симптом.
Успех, veli!

# 376
Благодаря ти! Аз седя и чакам нещо да ме заболи, а то нищо... Нали знаете, търсим за нещо да се хванем.
Аз вчера лежах повече. Днес се разхождах, но не ходя на работа и общо взето го карам лежерно.

# 377
Да ви попитам , от 2 дни слагам утрогестан 3х2 вагинално, трансфер в понеделник ще правим, не е ли много нисък прогестерона за трансфер?😒

# 378
Идеален е.

# 379
Кръста и мен ме започна много от рано и си продължава...

Редактирам се с въпрос:
Вършите ли си ежедневните домакински задачи след трансфер? (Прахосмукачка, готвене, чистене, простиране и т.н)
Първите два дни лежах повече, но след това започнах малко по малко да си върша задачите. Дано не съм сглупила

Не се претоварвай. Да сготвиш нещо, да пуснеш пералня е ок, да простираш също, но не вдигай леген/кош с прането, ако може някой да ти го пренася, или да вадиш дрехите една по една. Прахосмукачката също си натежава, аз не смеех да я дърпам да чистя с нея. С миризливите препарати също внимавай.

# 380
Моята лекарка ми каза да си живея живота както до сега само да не вдигам тежко. Предния трансфер се пазих много, почивах много и резултата нямаше, за това този съм решила че ще я послушам, само в деня на трансфера си полежах.

# 381
Момичета аз днес бях на лекар .Аз бях със болезнената пункция всичко е наред просто яйчниците са много големи и създава дискомфорт

# 382
Здравейте, 3ти ден съм след свеж трансфер на две 5дневни бластоциста. Освен много болезнени гърди, нямам други неразположения. При вас как е? Вече незнам какво да мисля и очаквам. Лежахте ли след трансфера?

# 383
Нормално е да ви болят гърдите от високия прогестерон. Аз лично не съм лежала, излизах с приятели, ходех на работа (не изисква тежък физически труд), разхождах се много.
А на въпроса какво да очаквате - ще покаже тестът на ден 10, до тогава никакви симптоми не могат категорично да потвърдят или отхвърлят бременност. Живейте си нормално и се се разсейвайте с хубави и приятни занимания, особено на това хубаво време.

# 384
Здравейте, включвам се и аз със ЗЕТ от 12.03 на два тридневни ембриона. Това ми е трети трансфер, за съжаление нямах успех с предните два. Сменихме клиниката и се надявам да имаме успех този път. Препоръчаха ми активна почивка през първата седмица а и аз ако се застоя повече време права усещам придърпване и болки. Някой има ли проблем със заспиването вечер? Наясно съм, че не изразходвам енергия, обаче съм като пребита вече трети ден

# 385
Здравейте, включвам се и аз със ЗЕТ от 12.03 на два тридневни ембриона. Това ми е трети трансфер, за съжаление нямах успех с предните два. Сменихме клиниката и се надявам да имаме успех този път. Препоръчаха ми активна почивка през първата седмица а и аз ако се застоя повече време права усещам придърпване и болки. Някой има ли проблем със заспиването вечер? Наясно съм, че не изразходвам енергия, обаче съм като пребита вече трети ден
Аз след трансфер въобще не можех за спя,до 3,4 сутринта будуване и на другия ден парцал.

# 386
Моля за мнение, Предстои ми трансфер , слагам утрогестан 3х2 , но не попитах доктора в деня на трансфера трябва ли отново да го сложа или да пропусна?

# 387
МисКрис, аз слагам Циклогест. Трансферът ми беше сутринта и ми казаха да сложа глобулката след трансфера, за да няма повече материал, който да почистват. По-добре питайте в клиниката, ако имате такава възможност.

А относно спането - няколко дни след трансфер спя по 10-11 часа нощем, дори лягам и през деня. Чувствам се все изтощена.

# 388
При мен в деня на трансфера сутрешният го приемам през устата, а след трансфера слагам обедната доза стандартно.

Моля за мнение, Предстои ми трансфер , слагам утрогестан 3х2 , но не попитах доктора в деня на трансфера трябва ли отново да го сложа или да пропусна?

# 389
МисКрис, аз получих инструкции от клиниката да нося утрогестан в мен. Приемам 3×2 през устата и вагинално( отделно и инжекции пролутекс) Трансфера беше в 14.30 и след трансфера те ми поставиха и двете вагинално. Но във всяка клиника е различно. При предишните ми трансфери ми изписваха прогестерон след трансфера.

Общи условия

Активация на акаунт