Лични/Интимни отношения с колега/колежка

• 6 546
  • 101
  •   1
Отговори
# 75
Мен в цялата ситуация ме притеснява единствено това, че споменаваш, че се трият чатове. Не виждам причина защо да се трият. Нахалници са ми писали и на мен (не колеги, но все пак), не съм трила чатове и мъжа ми също знае за тях.

# 76
Имам му доверие, но не разбирам как така се преповтарят тези чатове, след като веднъж “уж” е отказал категорично, тя да му се предлага отново на следващият ден. Или й е дал някаква надежда, че да му пише дали изобщо има шанс да се видят… Не знам какво да мисля..
Твоят съпруг не може да носи отговорност за поведението и липсата на възпитание на трети лица. Да го обвиняваш е равносилно на да обвиняваме една жена, че се гримира или с къса пола, защото  майсторчета ѝ подсвиркват по улицата.

Не казвам, че го виня. Но пък и да й прави комплименти и че с удоволствие би задоволил нуждите й.. Не знам, пак не го приемам за ок. Ако в предния чат, който е изтрил й е написал категорично - не! Не мисля, че тя би си потърсила отново. Дори му написала, че го поздравявала за постъпката му, защото знаела какво е да ти изневерят, тъй като нейният мъж го направил…
Мен в цялата ситуация ме притеснява единствено това, че споменаваш, че се трият чатове. Не виждам причина защо да се трият. Нахалници са ми писали и на мен (не колеги, но все пак), не съм трила чатове и мъжа ми също знае за тях.

Ами, именно. Ако нямаше нещо нередно, а само един чат, в който тя се предлага, а той отказва.. каква е причината да бъде изтрит..

# 77
Бих говорила да не се трият.

# 78
Бих говорила да не се трият.

Когато го попитах, защо е изтрит първият чат, отговорът беше, за да не съм се ядосвала.

# 79
  • София
Защо пък трябва да си пази плява в телефона?
Аз нищо не крия, но не пазя ненужните чатове.
Има жени, които и 100 пъти да чуят НЕ, пак продължават. Обикновено след 2-3 досадни включвания мъжете ги игнорират. Никой нормален човек не обича сталкери.
И никой не е толкова глупав, че да разказва как уж финтира любовницата, докато я иска за такава.
Освен ако партньорът му не е болезнено ревнив и досаден самият той/тя.

# 80
И никой не е толкова глупав, че да разказва как уж финтира любовницата, докато я иска за такава.
Според мен случаят е точно такъв, поне с такова впечатление оставам от тона на написаното от авторката.
Във всяко семейство се случват подобни неща - хората се пробват, няма лошо. Някой предлага, жененият отказва, животът продължава, няма тема. Тука обаче има Smiley

# 81
Защо пък трябва да си пази плява в телефона?
Аз нищо не крия, но не пазя ненужните чатове.
Има жени, които и 100 пъти да чуят НЕ, пак продължават. Обикновено след 2-3 досадни включвания мъжете ги игнорират. Никой нормален човек не обича сталкери.

Не става въпрос за ревността. Имало е и други пъти, в които е получавал съобщения от жени, но не са изтрити. Както и да е. Благодаря на всички за отговорите! Мисля, че всяка жена, която е била/бъде на мое място ще разбере притесненията ми!😊

# 82
  • София
Съпругът ми е харесван мъж. Писали са му, звъняли са му. Не се притеснявам и не бих се притеснила, защото го познавам и му имам доверие.
Теб не те разбирам. Явно му нямаш доверие и затова крие, защото ти проверяваш и следиш.
Ти как разбра, че чатът е изтрит? Не знам какви чатове ползва, но аз ползвам вайбър, месинджър и смс. И на трите места след изтриване не остава следа, освен ако конкретно не ровиш да търсиш назад и да търсиш умишлено наличието на такива. Просто разговорът изчезва с едно "изтрий".

# 83
Съпругът ми е харесван мъж. Писали са му, звъняли са му. Не се притеснявам и не бих се притеснила, защото го познавам и му имам доверие.
Теб не те разбирам. Явно му нямаш доверие и затова крие, защото ти проверяваш и следиш.
Ти как разбра, че чатът е изтрит? Не знам какви чатове ползва, но аз ползвам вайбър, месинджър и смс. И на трите места след изтриване не остава следа, освен ако конкретно не ровиш да търсиш назад и да търсиш умишлено наличието на такива. Просто разговорът изчезва с едно "изтрий".

Разговорът е изтрит в месинджър. Не му ровя в телефона без причина. След като това, което ми обясни първият път беше отгоре отгоре, реших да видя какво точно са си писали. Не мисля, че е има как хоп от нищото тя ти пише лека работа, след това ти и пращаш ”?” и тя ти предлага усамотение, без да си дал може би някакъв повод, а ти просто й отговориш, че не желаеш и разговорът спира до тук.
Не търся под вола-теле, просто исках да споделя и да ми олекне. Странна ми се стори работата просто..

# 84
  • София
Аз разбирам защо ти е странна работата, авторке. Но както и да го гледаме, може и да е станало нещо, може и да не е. Може да ти казва истината, такава каквато е, може и да се опитва да скрие нещо и да прави опити да ти замаже очите. Всичко зависи от това дали на мъжът ти може да се има доверие. Което само ти можеш да прецениш. Ние тук трудно. Както виждаш, всеки си описва собствената камбанария и дотам му стига погледът.

# 85
  • Обран бостан ;)
Скрит текст:

Разговорът е изтрит в месинджър.
Не му ровя в телефона без причина.
Скрит текст:
След като това, което ми обясни първият път беше отгоре отгоре, реших да видя какво точно са си писали. Не мисля, че е има как хоп от нищото тя ти пише лека работа, след това ти и пращаш ”?” и тя ти предлага усамотение, без да си дал може би някакъв повод, а ти просто й отговориш, че не желаеш и разговорът спира до тук.
Не търся под вола-теле, просто исках да споделя и да ми олекне. Странна ми се стори работата просто..
А той в твоя рови ли ? Или там всичко е почистено с Мистър Пропър.

Започва да ми липсва времето, когато телефоните бяха с шайби. Angry

# 86
Който го влече шайбата, още може да я ползва. Но пък тогава светът се свива до теб, семейство, роднини, приятели. И няма непознати хоризонти за откриване  Wink

# 87
Аз разбирам защо ти е странна работата, авторке. Но както и да го гледаме, може и да е станало нещо, може и да не е. Може да ти казва истината, такава каквато е, може и да се опитва да скрие нещо и да прави опити да ти замаже очите. Всичко зависи от това дали на мъжът ти може да се има доверие. Което само ти можеш да прецениш. Ние тук трудно. Както виждаш, всеки си описва собствената камбанария и дотам му стига погледът.

Така е, имате право!
Скрит текст:

Разговорът е изтрит в месинджър.
Не му ровя в телефона без причина.
Скрит текст:
След като това, което ми обясни първият път беше отгоре отгоре, реших да видя какво точно са си писали. Не мисля, че е има как хоп от нищото тя ти пише лека работа, след това ти и пращаш ”?” и тя ти предлага усамотение, без да си дал може би някакъв повод, а ти просто й отговориш, че не желаеш и разговорът спира до тук.
А той в твоя рови ли ? Или там всичко е почистено с Мистър Пропър.

Започва да ми липсва времето, когато телефоните бяха с шайби. Angry

Да, рови! Не, всъщност е почистено с The Pink Stuff.😉

# 88
Не знам колко сте млади, но аз ако споделях всеки път, когато някой ми пише и ми се предлага...
Баба ми (много оправна за времето си + образована жена) казваше такива неща не се обсъждат с половинката, ползата каква е - никаква. Никой не печели, само се разклаща доверието на човека.
Дори да изневери въпросния мъж, не е голяма разлика, че си знаела на коя дата и как са им почнали нещата.

# 89
  • Между гори и планини
Мъдростта на старите хора!
Ако някой е тръгнал да изневери, нито следенето, нито ровене в телефона ще го спрат. Само ще стане по- изобретателен .
Аз никога не съм ровила в телефона, чатове и компютър на мъжа ми. Въпреки, че съм виждала да пише в чат, я с някоя бивша колежка, я с позната негова, която аз не познавам ( защото е на друг край на света). Дори не го и питам. Той също не ми пипа телефона. Или сме заедно и си имаме доверие, или няма доверие и сме чао.

Общи условия

Активация на акаунт