🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #2: понеделник и вторник, 20:00

• 129 364
  • 2 325
  •   1
Отговори
# 2 100
  • София
Не мога да повярвам, че някой е взел за факт шегата за двете момичета и какво правили, докато ги търсят.
Което ме подсеща да попитам: някой някъде с нещо потвърди ли, че са липсвали, че са ги търсили и че са били заради това изпратени без рози? Защото това се прие за истина като двете наведнъж отпаднаха, но освен спойлер има ли друго да потвърди, че така е станало?
Нямам идея това вярно ли е, на мен не ми е трудно да повярвам, че просто не ги е харесал. От Пресияна нямам особени впечатления , но Яна е странна, малко като паднала от Марс и предполагам че не е първия мъж, който ще се отдръпне от нея. Само как се обясняваше за връзките си- беше нещо, ама не беше нищо, ние момичетата и те жените… тя е на 26, доста недоразвита в социално отношение за възрастта си е да го кажа меко.

# 2 101
  • София /Абсурдистан
Кажете моля какво пише в книгата, който я е чел. Какви съвети има?

# 2 102
Ако някой от форума я е чел, не мисля, че ще си признае.

# 2 103
Според мен също Неделчо се справи много добре в интервюто с Яна, която беше ужасен събеседник. Но и на мен не ми допада връзката с БТВ.
Аз допускам, че в верен целият спойлер, щом първата част се доказа, но и виждам, че той просто не си ги харесваше.

Яна не ми нито невинна, нито добричка, нито неопитна, нито притеснена. Измислила си е и тя образ, чрез който да хване богат муж (или поради другата причина, която казах) и затова се обърква. Имала една връзка, пък всъщност се оказаха 4, ама не били точно връзки, ама били по Ковид, ама приключили преди 4 години, ама тя била на 20 тогава (сега е на 27 или 28).

Опитваше са да каже нещо уж позитивно за всяка участничка, а всъщност ги обиждаше (имаше такъв персонаж и в Диви и красиви). Убедена беше, че Виктор е гей, който се опитва да бъде с жена, което било хубаво?!? Тоест е или хомофоб, или си изразих мнението…

Била с богат мъж, търсила богат мъж, другите и те, което било хубаво…Иначе е повече в духовното.

Сега не работи. Не знае какво иска да прави. Но Ферай беше изядена, че е безработна.

# 2 104
Не съм гледала Яна, затова не мога да я коментирам.. Помня, че инстаграмът ѝ изглеждаше сравнително добре - младо, симпатично момиче; снимки с приятелки, снимки от пътувания, тук-таме някоя реклама.. За пореден път се убеждавам колко видоизменят реалността соц. мрежи.

# 2 105
Не можах да изгледам подкаста с Яна. Момичето нито е странно, нито е завеяно, нито пък живее в някакъв неин духовен свят. Ужасно глуповата е, с беден речник и много ниска култура на изразяване. След десетото или единадесетото “това е много хубаво”, вече не издържах. Не мисля, че има психологични проблеми, по-скоро интелектуални са. То, с такива много трудно се общува, Неделчо горкия се измъчи, докато успее да слезе на нейното ниво. Иначе е хубавка и нежна.

# 2 106
Ако някой от форума я е чел, не мисля, че ще си признае.
Аз я четох, няколко пъти при това. Но си е висш пилотаж, и се налага да осмислям и препрочитам Blush

# 2 107
То е ясно, че има възможности основно от мъжа до нея, от книгата със сигурност е изкарала нещо . Мен не ме интересува колко и кой и дава , нейна работа си е .

Това за книгата пък от къде е сигурно?

# 2 108
Бях на фризьор в салон , където се предлага книгата за час и половина купиха няколко , едва ли само това са и продажбите

# 2 109
  • София
Няма значение кой на какво интелектуално ниво е.
Именно защото е такъв тип жена, която е по-лесно да бъде пресирана не бива да се адмирира подобно рязко влизане в личното пространство. По едно време все едно беше на очна ставка, а след това на кръстосан разпит в СДВР.
Никога преди това не съм виждал подобно отношение към нито една мома за 4 сезона на това шоу.

# 2 110
По-добре , че си казва . На мен ми е писнало от мъже , които заклеймяват интервенциите , а мине ли около тях жена със силикон си чупят врата да зяпат

# 2 111
Изгледах подкаста с Пресиана. Нищо интересно не каза. Повтаряше думите на Яна (общо взето делят една мозъчна клетка) - и двете говориха за женска и мъжка енергия. Също, че Виктор си бил харесал Бранимира от преди предаването и че това демотивирало участничките. Буквално бил гоуствал повечето от тях. Мартин не бил неин тип. Не ѝ е приятна Анна-Мария. А, да - не спря да повтаря, че била много срамежлива. Но пък искала да става модел, актриса и т.н. - все неща, които не са за свенливите.

Последна редакция: нд, 23 фев 2025, 01:24 от Lilly_85

# 2 112
А тази с видеото от три части освен за запорите, което вече го знаехме, нещо друго интересно казва ли?

# 2 113
По-добре , че си казва . На мен ми е писнало от мъже , които заклеймяват интервенциите , а мине ли около тях жена със силикон си чупят врата да зяпат

Е..интересно им е. Все едно като има цирк в града и мине някой от него покрай теб..гледаш.
Не означава непременно заглеждането че ти харесва. Понякога гледаш и се чудиш на акъла им.

# 2 114
По принцип е малко като за селската седянка това обсъждане на жени как изглеждат, така че интелигентните, добре поставени в обществото мъже с приноси не би трябвало да го правят.

Общи условия

Активация на акаунт