Януарски бебчета 2025

• 11 694
  • 384
  •   1
Отговори
# 195
Много ми е познато това със спането .. Ето днес се наложи да я изведа с количката, за да поспи, въпреки дъжда. Буквално от 11.30 до 14.30 и това е за целия ден от 18.00 е на гърда и дреме, но не се отпуска да заспи дълбоко. Сега пиша, а тя още ме дъвче...но сън йок.
От няколко дни съм и аз така,с количката под дъжда(или под козирката на входа ако е прекалено силно) , но ме успокоява,че виждам и други изтерясали мами да обикалят в дъжда 😃

# 196
Моята капризация не мигва вече дори и в количката на вън. Днес ми стопи хептен лагерите 😬

# 197
Явно не само при нас съня през деня стана драстично по- малък🤣 От кога мислите да започнете захранването? Вие ли ще приготвяте пюренцата на бебчетата или ще взимате готови?

# 198
Аз ще пробвам ЗВБ, може да комбинирам с пюре тук-там, но абсурд да купувам. Ще започна, когато започне да седи самостоятелно и прояви интерес към нашата храна, но не по-рано от 6 месеца.

# 199
И аз така към 6ти месец ще пробвам да я запозная с някои зеленчуци и плодове. Ние имаме от къде да вземем домашни такива и ще се водя по сезонните. Няма да насилвам - каквато се хареса.

# 200
За захранването и аз мисля от 6-я месец. Ще са домашни пюрета със сезонни плодове и зеленчуци. Баткото го оставях да се запознава сам с храната, омазваше се доста, но и рано започна се храни сам.

# 201
И аз мисля след 6-я.

# 202
В моя плейлист са точно тези 🤣. Отделно хит напоследък е един сешоар и.един клип с бебе на пелена, спящо, наоколо звездички и с музика( бял шум) на Моцарт 😁.

# 203
Само моят ли слуша рок и метъл? Grinning Ако пея детски песнички тотално ще полудея Grinning

Последна редакция: ср, 02 апр 2025, 11:02 от The_Black_Hole

# 204
При нас е смесица от Бийтълс, БТР и бг естрада. 😂

# 205
Само моят ли слуша рок и метъл? Grinning Ако пея детски песнички тотално ще полудея Grinning
И моята се кефи. Ама слуша жици още докато беше в корема ми 😁

# 206
И моята се кефи. Ама слуша жици още докато беше в корема ми 😁

Аз се притеснявам, че като бях бременна заведох майка на концерт на Лили Иванова, да не се е повредил... шегувам се Grinning

Петък ще оставя лелята с дечко и отиваме с татко на концерт.

# 207
Хахах, ами.пробвах аз с какви ли не изпълнения - Imagine Dragons, Coldplay, не... Кравата Лола я грабва за малко и после пак рев.😁
От днес сме малко на планина. Да похваля малчо- държа се доста достойно по време на пътуването. Пътя си е близо 3 часа, само с едно спиране за кърмене го взехме.

# 208
Imagine Dragons, Coldplay -любими са и на мен, но не съм ги пускала на Бебо. Понякога пускам Сити тв или шезлонга също има хубави мелодии -за сега не се е оплакал.
Много взе да се движи в кошарата, все го намирам близо до решетката. Има ли други такива бебета?

# 209
Здравейте мами, не съм се включвала от раждането, но изобщо не очаквах че гледането на близнаци в тези първи месеци ще е толкова трудно, изнервящо и изтощително 😅
Наваксах и съм готова отново да съм активна, имам нужда от споделяне и да чуя че не само при мен е трудно.
Първите ми въпроси са свързани с възрастта на детето. Моите момичета са родени 24.01. Демек сега ако ме питат на колко са казвам че са на 2 месеца, но ако гледам таблица за колко сън трябва да имат за денонощие спрямо възрастта им трябва да гледам за 3ти месец какво пише - правилно ли се ориентирам?

Знам че въпроса ми е мега тъп, но всеки си го тълкува различно и се обърквам 🤷🏼‍♀️

Общи условия

Активация на акаунт