Януарски бебчета 2025

• 11 666
  • 384
  •   1
Отговори
# 210
Според мен трябва все още да гледаш за 2-ри месец, защото самото развитие на детето си отговаря за 2-ри месец и сънят и е свързан с него.

# 211
Здравей! 🙂
И според мен трябва да гледаш съня за втория месец. Но по-добре се води по децата, някои имат по-дълг ИБ, други по къс. Нашият е 1:15 минути, понякога 1:30 минути.

# 212
Здравейте, мами
Моето бебче е родено в началото на март, но бих искала да ви попитам нещо за ваксините. Понеже личната лекарка ми каза, че вече били нови, някой може ли да ми каже какви ваксини са слагани на вашите бебчета?

# 213
Здравейте, мами
Моето бебче е родено в началото на март, но бих искала да ви попитам нещо за ваксините. Понеже личната лекарка ми каза, че вече били нови, някой може ли да ми каже какви ваксини са слагани на вашите бебчета?
На моето са сложени от новите. Не е вдигнал температура, но беше поспалив два дни.

# 214
Ето тук са имената на ваксините:
https://plusmen.bg/.
Като активни съставки би трябвало да са същите като предишните. Вероятно  производителят и наименованието са различни.

# 215
При нас май започна сънната ре(про)гресия -  тази седмица започна отново да се буди пред нощта и въобще не желае да спи в кошарата си, за сметка на това пък през деня никакъв проблем, даже и да я оставя леко будна, сама се унася. Вече 4-ти ден спи при нас на спалнята, за да има шанс да се наспим. Явно цялото това лудеене,  опити за сядане, преобръщане, новите звуци и тн. си оказват влияние. Вашите бебоци как са със съня? 😊

# 216
Ние продължаваме да се будим през нощта, на кърма е. През деня си спеше или в кошарата или в количката, или в раницата. Сега много не стои в количката и не иска да спи там напоследък. Затова излизам и с двете - количката и носилката, но определено трябва да е в движение за да спи хубаво през деня или да е гушнат в мен. Това е от последната седмица, но определено не сме в регресия още. 🙂
Момичета, от кои памперси сте доволни? През нощта понякога изпускат и го преобличам. Сега ползвам на Лидъл и на Памперс актив бейби.

# 217
Ние сме на Pampers premium care. И с баткото и каката бяхме с тях и съм доволна като цяло. Аз не сменям вечерно време, освен ако не се наака. Иначе съм имала случаи основно с баткото да изпуснат. Но това е основно ако не съм ги подпретнала добре отстрани или ако са били по- хлабаво залепени.

# 218
И аз не сменям през нощта освен ако не се наложи. Нагласям ги добре уж, но и той много шава през нощта - мятане на ръце, крака. 😁
И друго забравих да питам. Каква слънцезащита ще ползвате?На  Wooden Spoon мисля да взема.

# 219
Слънцезащитата ни е на Uriage:

https://www.notino.bg/uriage/bebe-slncezasshiten-mineralen-krem- … pf-50/p-16044188/

Сега ме подсещате, че не е лошо да потърся и алтернатива.

# 220
Здравейте януарски мамчета! Аз съм от мартенската група. Родих началото на март.
Нахлувам във вашата тема с въпрос относно ваксините и по точно по лесното преминаване на тези дни. Препоръчаха ми този продукт, да го давам на бебетата няколко дни преди и няколко дни след ваксина, за да нямат неразположения. Някоя от вас дали го е ползвала?
Скрит текст:

# 221
И ние сме с pampers premium care. Време е и аз да се ориентирам за слънцезащита. Следобяд такова цикане падна, че чак си помислих, че ще ми проговори 😁

# 222
Marmoleta, не съм използвала / давала Thuya. В крайна сметка не дадох нищо превантивно, нито се наложи Панайот/ Нурофен. Иначе тази Thuya ми изглежда хомеопатична, но не зная колко време трябва да се дава и дали е с натрупване -.предполагам са препоръчали. 😀

# 223
Момичета, може ли да питам дали някоя е давала Хоп Комфорт или други АМ за колики и чувствителни стомаси. Тук побеляхме от колики.

# 224
Памперсите на Лидл хич не ми харесват. При почти всяко акане пропускат отстрани, съсипаха няколко бодита.
Аз иначе давах АМ комфорт, марката е Blemil. След точно един ден го спрях. Не само, че не помагаше, но е супер гъсто, бебето не омжеше да се оригне и газовете го мъчеха двойно и тройно. Моят съвет е да не сменяш без консултация с педиатър.

Общи условия

Активация на акаунт