Януарски бебчета 2025

• 11 424
  • 376
  •   1
Отговори
# 300
Моят мъж си е на 3 дремки сигурно цял месец. Дразни ме вече това нощно будене и в 1 и в 3 и в 6 ... вече съм решила да му махам поне това в 1. Ще видимм.

Барбарон изобщо не мисля да взимам, за мен лично е излишна покупка, реално като почне да сяда, не искам в този барбарон да го ограничавам откъм движения, ако нещо трябва да го оставя - предпочитам столчето за хранене или количката.

Александра - аз нищо не правих. Просто той сам започна първо на една страна да застава, после взе, че се обърна. И отлакто го научи този трик. 😃 постоянно се обръща, но само откъм лявата си страна. 😃

# 301
Аз не съм мислила за барбарон за сядане. Гледам, че са доста модерни и актуални напоследък.
Моята госпожица все още не се обръща. Имаше един успешен опит от корем на гръб и това е.

# 302
Честит 1ви Юни на всички малки и големи деца! 🤗

# 303
Честит празник и от нас! Да са ни много здрави бебчетата и да имат едно страхотно детство пред тях. Това реално им е първия 1ви юни 🥰

# 304
Здравейте мами и честит празник на всички дечица! Вашите бебчета по колко пъти стават на вечер да се хранят? Ние ще правим 5м и от около месец се буди доста често вечер(на кърма сме) и яде от 2-4 пъти след заспиване за нощен сън, различно всеки път.

# 305
И ние се будим по няколко пъти през нощта. Също се кърмим.
Бебо взе да издава от няколко дни много пискливи звуци и ръмжи като динозавър. 😁

# 306
Значи...1 към.едно сме и ние, все едно аз съм го писала поста преди малко. Заспива към 22.00 и после се буди по няколко пъти. Само на кърма е. Като се събуди през нощта, започва едно мляскане, близане на ръце...Поне 2 събуждания има нощем.
Звуците и.при нас са хит - от ръмжене, през пищене, правене на балончета, плюене. Опричихме някои звуци като на ръмжаща котка.

# 307
Да, и при нас е така със звуците Joy . Не знам тези събуждания от зъби ли са, от глад ли, от навик лиии? Thinking

# 308
При нас не е само от глад. Върти се като пумпал в леглото и се буди, не може всеки път да се самоуспокои и трябва аз да го доприспивам. Сега спи настрани, а преди спеше само по гръб.

# 309
Здравейте мами, започнахте ли захранването? Ние правим 5 м този месец и съм решила да започна този месец. Купих си уреда на филипс,искам сама да приготвям , каквото мога. С кой зеленчук започнахте? Чувала съм,че е хубаво да не е със сладки неща,защото после няма да иска друго. Чудя се между морков и тиква

# 310
Ние не сме започнали все още със захранването. Като цяло си мисля към 6ти месец. Ще стартираме с картоф, тиква, пащърнак, морков. Плодовите ще оставя за по- натам.

От вчера е с хрема моята мома. Пръскам с физиологичен, дано отмине....

# 311
Ох и мой Боян бузан е с хрема Май.. 😃 грухти яко, уж дърпам сополите, ама все едно ме съм ги дърпала. Надявам се бързо да отмине.
Аз започнах да захранвам мин.седмица, ама нвщо хич не му хареса. Та тука 2 дена пропускам. 😃

# 312
От утре започвам с Виброцил капки и Вит Ц за деца, дано овладеем нещата. Все си мисля, че може да е от лигите и да се стичат към носа  особено кячато са легнали.

# 313
Аз до колкото знам имат много сополи покрай лигите и подготвянето за зъбите. И моята е така.

# 314
И ние сме сополиви и  олигавени постоянно. Захранване другия месец ще започнем (на 6м). Иначе не виждам венците да са зачервени или подути, макар и с постоянно лигавене, мрънкане и ръчички в устата.

Общи условия

Активация на акаунт