Консултации на тема мода и личен стил с Гергана Петровска

• 11 351
  • 53
  •   1
Отговори
# 45
А какво мислите за дънките и панталоните ниска талия?  На последък имам чувството, че стават все по-актуални.

И още нещо - аз съм с широк ханш, и доста слаба талия. Широчината обаче ми идва някак си от голяма костна структура на ханша. И въпреки, че съм размер с/м, прави голяма разлика със слабата талия. Не харесвам това и често се опитвам да го прикрия. Какъв съвет бихте дали за мен?

# 46
А какво мислите за дънките и панталоните ниска талия?  На последък имам чувството, че стават все по-актуални.

И още нещо - аз съм с широк ханш, и доста слаба талия. Широчината обаче ми идва някак си от голяма костна структура на ханша. И въпреки, че съм размер с/м, прави голяма разлика със слабата талия. Не харесвам това и често се опитвам да го прикрия. Какъв съвет бихте дали за мен?

Ниската талия е актуална, но далеч не за всяка фигура.
Описанието, което давате, не е достатъчно, за да Ви дам пълноценен отговор, една фигура се разглежда в нейната цялост и съотношението между рамене-талия и бедра, разпределението на обемите, височината на бедрото, ръста и т.н. Фигурата Ви може да е долен тип или амфора, но това налага различни техники за обличане.
Съветът ми в голямата степен ще е основан на предположения - изпробвайте да уравновесявате горната и долната част на фигурата, както и поли/рокли в А-силует.

Поздрави!

# 47
Благодаря за отговора! Тялото ми е тип пясъчен часовник, раменете са на ширината на таза, висока съм 164 см. 

# 48
Здравейте Гергана,

1.Моля предложете няколко визии в стил “old money” и най-вече кои са цветовете, които трябва да се съчетаят - синьо, бяло и бежовата гама ?
2. Продължавам да си купувам тениски с щампи - цветя, анимационни герои, надписи - с какво да ги заменя и всъщност кога може да си позволим да ги носим ?
3. Много харесвам руския романтичен стил рокли, които носят, както и дългите коси, понякога сплетени.
Какви рокли са подходящи за моята фигура така че да не изглеждам груба и тежка - 172см, голям бюст, по-широки рамена, тънка талия, женствен ханш, пълни бедра, широк прасец.

Благодаря 🫶🏻

# 49
Здравейте Гергана,

1.Моля предложете няколко визии в стил “old money” и най-вече кои са цветовете, които трябва да се съчетаят - синьо, бяло и бежовата гама ?
2. Продължавам да си купувам тениски с щампи - цветя, анимационни герои, надписи - с какво да ги заменя и всъщност кога може да си позволим да ги носим ?
3. Много харесвам руския романтичен стил рокли, които носят, както и дългите коси, понякога сплетени.
Какви рокли са подходящи за моята фигура така че да не изглеждам груба и тежка - 172см, голям бюст, по-широки рамена, тънка талия, женствен ханш, пълни бедра, широк прасец.

Благодаря 🫶🏻

Здравейте.

1. Сред цветовете можем да отличим на природната, сдържана палитра, в която доминират бежово, горчица, корал, теракот, графит, бяло, черно. Няма изисквания колко цвята и кой с кой следва да съчетавате. За по-романтични визии можем да използваме светлосиньо, розово, сред принтовете са възможни абстрактни, геометрия, флорални, на точки и подобни.

2. Зависи от щампите - има актуални и неактуални от всеки тип. За да ги разграничавате, следва да развивате "гледаемост", като преглеждате актуални колекции на лукс сегмента. Оттам следим тенденциите, които се заимстват от магазините от масмаркета. Кога и къде да ги носим, зависи отново от щампата, в повечето случаи, разбира се, говорим за кежуал и спорт визии и такива, в които миксираме стилове. Подобни стилизации не са уместни в среди с консервативен, строг дрескод или локации, в които се предполага по-формално облекло.

3. Изпробвайте модели в А-силует с подчертана талия, V-образно деколте и миди дължина, малко под най-широката част на прасеца. Избягвайте плътни материи, които биха Ви добавили допълнително обем.

Поздрави!

Последна редакция: вт, 06 май 2025, 12:36 от Рaдост

# 50
Здравейте Гергана,

Благодаря 🫶🏻

# 51
Здравейте Гергана,

Благодаря 🫶🏻

Малко информация за актуалните тениски:

https://www.instagram.com/reel/DH8Vdt2szoB/?igsh=YWR3bzV5OXd0MzNw

# 52
Здравейте Гергана,

Благодаря 🫶🏻

Здравейте.

1. Сред цветовете можем да отличим са природната, сдържана палитра, в която доминират бежово, горчица, корал, теракот, графит, бяло,черно. Няма изисквания колко цвята и кой с кой следва да съчетавате. За по-романтични визии можем да използваме светло-синьо, розово, сред принтовете са възможни абстрактни, геометрия, флорални, на точки и подобни.

2. Зависи от щампите-има актуални и неактуални от всеки тип. За да ги разграничавате, следва да развивате "гледаемост", като преглеждате актуални колекции на лукс сегмента. Оттам следим тенденциите, които се заимстват от магазините от мас-маркета. Кога и къде да ги носим зависи отново от щампата, в повечето случаи, разбира се, говорим за кежуал и спорт визии и такива, в които миксираме стилове. Подобни стилизации не са уместни в среди с консервативен, строг дрес код или локации, в които се предполага по-формално облекло.

3. Изпробвайте модели в А-силует с подчертана талия, V-образно деколте и миди дължина, малко под най-широката част на прасеца. Избягвайте плътни материи, които биха Ви добавили допълнително обем.

Поздрави!

Прекрасна сте, благодаря 🫶🏻

# 53
Здравейте,и аз имам питаме ,като жената по нагоре с широк ханш съм и тясна талия -амфора направо 😁.Тъъ мното трудно намирам дънки ,винаги са ми широки в талията горе,на всичкото отгоре съм и 160 и модерните нови дънки-трябва да им скъсявам крачолите,че забърсвам пода с тях.Панталони и дънки с ниска талия ми седят ужасно,новите тип ,килоти балоон wide leg пак не седят добре .За тениските горе да не говорим .Всичките са ми овърсайз😃те нали и такива ги произвеждат сега .Ръкава ми до лактите,тениската-като рокля и въобще не се получава баланс отгоре и долу.Като цяло от 52 кг станах на 55 и нищо не ми седи освен" тениски по тялото и потници".Както и дънки по тялото тип скини или леко разкроени с прав крачул.Вие какво ще кажете????

Общи условия

Активация на акаунт