Hell’s Kitchen България_сезон 7 | тема втора

• 45 112
  • 728
  •   1
Отговори
# 510
И мен Тоби често ме дразни с високомерието си. Обаче ми се струва, че към тези, в които вижда потенциал и достоен противник се държи добре, а по - скоро към по - неможещите и слаби е надменна. И да, скъса се да я хвали Ангелов, ама си е факт - умее да готви и работи под напрежение. Не ми е любимка, но заслужава да стигне много напред.
Мартин е супер. Харесвам го много. И откъм поведение спрямо останалите, откъм умения. Пък и е симпатяга. 🫠
Наистина не беше много ок да ги карат да се събличат, но аз поне не видях Лидия да бяга по бански. Добре че са съобразили поне това. Или да, ще гледаме скандали, голотии и психически нестабилни хора, защото масово това се продава.. за съжаление. То иначе онова другото предаване с единия мъж и многото жени нямаше да е такъв хит. За съжаление.
И аз се надявах да гледам повече готвене и готварски умения, но и ми е интересно самото им стиковане и умения за водене в кухнята и работа в екип.

# 511
Ресторанта на Марина е Green Restaurant. Намира се на метри от входа към Царевец.
Благодаря

# 512
Само 20 мин. минаха, а Едуард вече ме напрегна страшно много.

# 513
  • София
Само 20 мин. минаха, а Едуард вече ме напрегна страшно много.
И мен, но мисля, че все пак са му дали тази роля...Питали са го-Искаш ли да си лошият и всички да те хейтят? и той се е съгласил. На моменти е много изкуствено държанието му, той че не е на център-не е, но има и роля...

# 514
Шкодров се фнерви и показа истинското си лице.

# 515
Джугани и Мегз се оказа, че май не знаят азбуката.

# 516
  • София
Днес вече златните трябва да паднат и да изгони някой, като най-вероятно ще бъде мъж, те са по-незабележими-Филип или Дънди ще е..

# 517
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Много глупаво играят червените, създават впечатление, че не са разбрали каква е играта и изобщо не знаят какво правят. Отварят безразборно клошовете, никаква мисъл, никаква стратегия. Лидия и тя доста помага да се провалят, държи се като някаква сенилна баба, а никак не е стара.
"Фнервих"се и аз. Joy

# 518
Жалко, че днеска няма игра по бански, винаги любимитият ми епизод от всеки сезон. Stuck Out Tongue

А тази ловна дружинка поне 3 пъти сме ги гледали. Няма къде да ходят ли или какво? На всяко селце, малко и средно градче ще им е събитие да гостуват, ще има достатъчно желаещи за публика.

# 519
От 17 март Хелс Китчън най-вероятно ще се излъчва вторник, сряда и четвъртък.  @AlPacino го написа в друга тема.

# 520
Атанасия има повод за притеснение Joy

# 521
Петя и Бачора правят цялото предаване.

# 522
И Дънди ми е готин. Марина - дядо вади дайкон ( можи би в Китай). Защо се панира това момиче и съвсем не може да говори?! Иначе добре готви.

# 523
Да го гонят Филип , по-дразнещ ми е от Петя Бу.

# 524
  • София
Бу-то що не е вързала тия проскубани пирги... Страшно лицемерна е, само налита да целува той и оня, вика им слънчице...мамино, ужасна е..

Общи условия

Активация на акаунт