Съвет относно имот попадащ в Параграф 4

• 1 797
  • 19
  •   1
Отговори
# 15
  • Далечният изток
Актът за узаконяване е за узаконяване на сградата най-вероятно.
Съвет - снабдете се с нот.акт от 1999 от службата по вписванията. Той ви е по-важно в момента.

# 16
Актът за узаконяване е за узаконяване на сградата най-вероятно.
Съвет - снабдете се с нот.акт от 1999 от службата по вписванията. Той ви е по-важно в момента.
Имам копие от този нот.акт.Интересува ме дали има смисъл да водя дела срещу Общината или кадастъра щом не завършват в полза на купувача.Ние с предишния собственик се разбираме.Но не виждам смисъл да искам да го признаят за собственик,за да ми продаде отново имота.А общината твърдят, че други опции Затова питах тук за някаква опция.

# 17
  • Пловдив
Няколко пъти са ви отговорили, че е важно да се установият и изследват всички документи, налични за имота. Така във форума без пълна информация всеки отговор би бил относителен. Понеже тук няма как да пуснете документи, присъединявам се към съвета да се обърнете незабавно към адвокат. Написали са ви за препоръки, аз също мога да препоръчам /всъщност зависи за кой район става въпрос/.

# 18
Не казвате: 1.на какво основание искат да му възстановяват и 2. кой е той: наследник на този, от когото е взета земята за ТКЗС или подобни  или този, на когото е дадена по програмата за самозадоволяване.
Да се градят хипотези  върху предположения е излишен наш труд, от който Вие полза нямате.

# 19
земите по параграф 4 са по ПП на ЗСПЗЗ, не са по ЗСПЗЗ
ползвателят е платил имота в определения от общината срок - това е основанието,
след това общината се е мотала 20 години и не е обявила изготвяне на нов план,
сега одобрява плана, но през това време са се случили сделките - не само на  etaa, а и на другите, съдили и неосъдили общината
и в този план остават автентичните ползватели
имаше и нещо, че имат право на 1 дка ако няма сграда в имота и на 600 кв. м ако има, дано не сте платили за повече

реално имота е продаден, преди да е придобит официално,
в параграф 22 сте, но общината няма да се предаде, административния произвол е непобедим,
организирайте се повече хора и ги притискайте за решение

Общи условия

Активация на акаунт