За бързи КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

• 28 365
  • 765
  •   1
Отговори
# 675
  • Русе
Скрит текст:

Влизам да се похваля 😁
Рецептата е:
1,200л мляко
5 яйца
1 ванилия
0,700кг макарони
В задачата се пита на колко градуса и колко време ?

https://ipeychev9.blogspot.com/2014/03/blog-post_30.html

# 676
  • под тепетата
Без захар и сирене са макароните, така ли? За маслото и аз забравих.
 Донесли са гъби смрачкула на мъжа ми. Може ли да се замразяват, досега не сме готвили такива. По принцип за замразяване леко минавам печурките с масло. С тези ще стане ли?

Последна редакция: сб, 26 апр 2025, 20:35 от bilqna_69

# 677
  • София
Със захар

# 678
  • Варна
 Станислава5642,  сиренето се слага на края, в готово ястие. А захарта в началото , за да се разтвори.
 Биляна, всики ядливи( или неядливи, зависи за какво/кого-шега_) могат да се замразяват  пресни и  сготвени.

# 679
Как ще се слага сиренето накрая? Всичко се обърква и пече заедно.

# 680
Обърквам макароните с млечно яйчената смес със захар, слагам сиренето, масло и пека.

# 681
  • Варна
 А, като смес а баница, ОК. Но може и настъргано отгоре в края на печенето, нали? Simple Smile

# 682
  • под тепетата
Като има и вътре е по-вкусно!

# 683
  • Sofia
Е, то едно е вътре да е, друго е отгоре.
 Ама точно сирене (каквото е вътре) за отгоре не ми звучи вкусно на мен.
У нас харесваме и със сирене (само вътре), и без него. Simple Smile

# 684
  • Русе
+1 за вътре. Отгоре хич не ми допада.

# 685
  • София
Класическа рецепта за сос Бешамел?

# 686
Не искам да се заяждам, но...
Станислава, само като напишеш 3 ключови думи излизат поне три твои питания за Бешамел и съответните отговори от учтиви съфорумки, а съм сигурна че има и от скоро...
Скрит текст:

# 687
  • София
И аз да допълня, че освен всичко друго, не мога да разбера защо задава постоянно въпросите си тук и чака да и се отговори, след като не съм забелязала да се впечатлява от мненията на съфорумките ѝ. Продължава напред, както тя прецени, все едно не е задавала въпрос тук, и това е редовно.

# 688
Леко ми звучи както някой доста млад човек звъни на мама всеки път като пробва нещо в кухнята, надявам се да не ми се засегне.
То вярно че тук е БгМАМА, но ми се струва че има леко объркване Grinning

# 689
  • Sofia
И аз да допълня, че освен всичко друго, не мога да разбера защо задава постоянно въпросите си тук и чака да и се отговори, след като не съм забелязала да се впечатлява от мненията на съфорумките ѝ. Продължава напред, както тя прецени, все едно не е задавала въпрос тук, и това е редовно.
+ 1  Защото има кой да се връзва и отговаря.   
Отдавна съм спряла (рядко само общо съм писала..),  откакто се изредихме да даваме идеи, пък накрая както с мъжа ѝ решили направила.

Общи условия

Активация на акаунт