За благовец ще има новини за тестове с две черти (19.03-25.03.2007г.)

• 17 197
  • 579
  •   1
Отговори
# 180
къде сте всички бе.ква е тази пустош?е такова чудо не се е случвало толкова часове-никой,нищо
 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 181
  • София
Момичета, имам следното въпросче: smile3506  мерили ли сте си температурата вечер и има ли някакво отношение към общата картина на графиката на БТ? Защото аз от десетина дни си я меря и вечер(не знам защо ми хрумна, но вече го правя редовно smile3521) и винаги е над 37.1  - 37.2  , снощи беше 37,7.....та затова ми е любопитно newsm12
А и нали след О-вуто ако Т е височка, над 37 ...значи работата е станала newsm10 newsm53, но това за сутрешната Т newsm53
А вечерната- дава ли някаква представа или... smile3506 newsm12

# 182
вечерната винаги е по-висока.важна е сутрешната,преди 8 да се мери и най добре в дупето.хубаво е всеки ден да е по едно и също време.успех дано сте го направили Hug baby_neutral

# 183
  • БУРГАС
къде сте всички бе.ква е тази пустош?е такова чудо не се е случвало толкова часове-никой,нищо
 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

И аз туй се чудя! А оная дето ми се е покрила от три дена направо ще й скъсам ушите(няма да ги дърпам вече)! Катьоооооо, на тебе говоря!!!!

# 184
  • София
Здравейте, момичета!!!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА БУЛЕЧКА-със закъснение!!! Да си жива здрава, много щастлива и надарена с достатъчно бебчета...

Аз да ви кажа пак съм болна-подсмърчам, гърлото ме боли и кашлям като дърт пушач. Хич не ми се ще пак да минавам на антибиотик. Аз по принцип цял живот не съм пила от дете, а миналия месец два смених и ей ме на отново болна... Тоя път пробвам по бабешки и дано ги изтрепа тия вируси, че вече ми писна от тях.
Гледам, че говорите за базална Т-и моята вечер е доста по-висока от сутрин. През втората половина на цикъла забелязах, че вечер понякога се качва дори до 37.7-8. Меря е ректално, сутрин е по-ниска.
Ох, надявам се да оздравявам, че на срещичката в събота, на която толкова се зарадвах не ми се ще да подсмърчам...

# 185
Стела, ти не беше ли днеска на лекар? Кажи сега, видя ли се хубавата точица?  Hug

pretty  newsm10. Мъжът ми вдигна  hahaha бунта на робите и отказа да прави секс по график, така че и ние минаваме на гола любов  Mr. Green. Не знам дали е от секса по график или по-скоро от това, че три вечери поред му бутах напишкан тест за ову под носа да гледа за чертички  Joy.

# 186
  • БУРГАС
Стела, ти не беше ли днеска на лекар? Кажи сега, видя ли се хубавата точица?  Hug

Утре, душко е доки в 17.30. После ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ще дам отчет.

# 187
Мелииии,момичета тука голям вятър дуФа,като филм на ужасите е!Страх ме хваща...
На фона на всичко,гледах и един филм по БТВ - "Посейдон"...и там ветрове,бури,бомби ooooh!

Айде де,какво стана с тея тестове,преди постоянно попълвахме списъци на бремелинки,а сега Thinking
Всъщност,не съм срещала скоро списък,нали имахме норма 1000 или тя отпадна вече newsm78
Ние и тоя месец на дали ще се представим подобаващо,отписвам се от сега с похвала за положителен резултат Mr. GreenМного работа ни е налегнала.Лягаме-ставаме рано...
Страста към тестовете,е като страста към пушенето - няма отказване :mrgreen

ПП Бихте ли ми пуснали линк към референтни стойности на спермограма,за да сравня от любопитство...търсих и не намерих това,което ми трябваше Crossing Arms

# 188
ама много пусто беееееееее я всички да се явят по служба!!!
 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 smile3533 smile3533 smile3533 smile3533

# 189
  • E-CLM & CH-VD
Мушморок, ще ни извадиш очите с тези букви, бе, жена  hahaha

Рапорт даден - Вес е тук.   newsm68 smile3532

За Т, аз никога не съм мерила Т вечер - просто няма смисъл. Температурата може да се промени по много различни причини, в рамките дори на 5 минути, така, че Т измерена вечер, просто нищо не показва.  smile3506

Кати, взимай по-сурови мерки към вирусите!!  doctor или #Sniper

Juturna, това за голата лИбоФ ми хареса  smile3501 Мойто мъж още не стачкува, но пък и аз си бях дала 3 месеца отпуска от тестове, мерене на Т и разни такива, и го пуснах на "прИмоция", т.е. когато ни е кеф  newsm62

Рожбо, пускаш ли колетите  stork-girl stork-boy??? Че със списъка нещо го закъсахме  smile3515

# 190
Здравейте момичета. Как сте.
Момичета аз вече не съм бремнена днес бях на гениколог спонтанен аборт Причини не ми каза.  newsm45 newsm45 newsm45Много съм тъжна и искам да умра. Съпруга ми незнае и не занм как да му кажа той ще умре.       

# 191
  • v. turnovo
Ох,мила Ива,толкова съжалявам!Не знам какво да ти кажа,само кураж  и да намериш сили да кажеш на мъжа си по най-безболезнен начин ако е възможно CryНе се предавай Praynig

# 192
Bec рапорт приет. Mr. Green
Ива много съжалявам за загубата.мисля че каквото и да ти напиша няма да намали болката ти.желаяти да си много силна и да имате кураж да продължите на пред.ако с нещо можем да бъдем полезни можеш да разчиташ на нас.

# 193
 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 smile3533 smile3533 smile3533 smile3533

Бре бре бре бре,трябваше да ида в другата стая,че да прочета тез големи буКи,напраО кат ги видех,ме плеснауа в челоту... Shocked ooooh!
Вес,колета лети към теб...готви се за лов! Hug
Ива 24,това което изживяваш е адски неприятно и се надявам,както се казва в такива ситуации,да сбъднеш съвсем скоро желанието си да станеш мама!!! Praynig PeaceПо-добре кажи на мъжлето си,така ще отмине стреса по леко...ох,според мен думите в такива моменти са излишни,било то и за успокоение...

# 194
Мембелино теб кат те плесна и щъ прата в софия на срещата и от там ще рикошираш в събота на наща hahaha Joy
никва не пишеш и не се обаждаш.тоя скайп за красота ли ти е.и на работата щеше да си прекарваш.еййй направо ми иде да те  bash
кво против имате мойте букви бре.аз си забрайх очилата в офиса и сега ги намирам за нормални буквичките Joy

Общи условия

Активация на акаунт