За благовец ще има новини за тестове с две черти (19.03-25.03.2007г.)

• 17 214
  • 579
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте дами. Как сте? Момичета моичкия пак подвърля въпроса за осиновяване. Аз се съгласих реших да пробваме но и аз незанм защо.   Момичета днес бяхме до един дом за сираци и като влезнах едно малко 2-3 годишно момиченце ме погледна и се развика ти за мене идваш нали а аз съм много послушна. Аз само го погледнах  заплаках и излезох от стаята.      

# 466
  • v. turnovo
Мила,Ива,защо се натоварвате излишно отсега?ТИ можеш да забременяваш,пак ще можеш и ще си имате свое бебче. HugНе си мисли за такива неща сега.Опитай се да се разсееш с нещо

# 467
Ивче, и аз съм на мнение, че сега ти трябва спокойствие! Можете да почнете да бебеправите още след следващия нормален цикъл Simple Smile Вие нямате проблеми - това, че се е случило нещо такова не трябва да ви отчайва  Hug Усмихнете се и продължете с опитите и бебето ще стане  Hug
Това разбира се не пречи да си осиновите дете - моята баба след като е осиновила едно бебе, след това е родила 6 деца  Crazy  Hug

# 468
Мила Ива не се разстройвай. Няма нищо по-благородно от това да осиновиш дете. Моят баща е осиновен и въпреки че познава истинските си родители, цял живот е обичал само и единствено осиновителите си.
Между другото щом сте го решили, защо не го направите. А знаеш ли за колко жени съм чувала, че след като осиновят дете и после се успокояват и забременяват.

Не се разстройвай и не се натоварвай. Щом сте се решили на такава стъпка, значи сте добри хора, а на добрите хора им се случват хубави неща. Така че не губи кураж мила. Hug

# 469
Здравейте, момичета!
Надявам се да ме приемете в отбора на искащите. Реших, че е крайно време да пиша и пууф право при вас  Hug

Като се ориентирам малко ще си сложа лентичка и графика. Имам профил в зачатие, но до сега не съм мерила БТ. Започнах по никое време тоя месец след като си купих дигитален термометър, колкото да добия навик и от другия ще съм по-сериозна. И тестове за ову не съм правила тоя месец и кекса ни е малко, абее несериозна работа bash, но ще се поправим yes
 Само дето сега ми закъснява 7 дни с жестоки  ПМС съм, а тестовете са ми  EFN
Нямам големи надежди, ноооо поне да идва тая леля, че да си отива

Честито на за добрите новини, и нека всички се похвалят с такива  Hug

# 470
  • v. turnovo
Десанче,добре дошла в отбора и дано не се задържаш много тук! Hug

# 471
Иве, дай си почивка Hug Преживя ужасна загуба и ти е много тежко, поеми си въздух  Peace Чудесно е, че искаш да отгледаш детенце, макар и да не си го родила, но дали точно в този момент това няма само да разпалва болката от загубата ти? Обичайте се с любимия ти, правете нещо, което и двамата харесвате, изчакайте няколко месеца. Времето лекува, наистина. Притъпява мъката. А после, ако искате, пак мислете и за осиновяване. Няма нищо по-хубаво от това да дадеш любов на самотно дете. И да му родиш братче или сестриче. Ще си родиш детенце, мила  Hug
Дай си време!

# 472
Десанче: Добре дошла адашке  Hug Пожелавам ти още следващия месец бебето да стане и да се похвалиш с  EFP

Иве, Roxanne25 е права - дайте си време, отърсете се от лошите спомени и след това всичко ще се нареди  Hug

# 473
  • E-CLM & CH-VD
Ива  Hug Hug Hug Доплака ми се, като четях поста ти. Боже, какво ли им говорят на дечицата там, сигурно ги заплашват, че ако не са послушни, няма да ги вземат #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Ако сърцето ти казва, че това е твоето малко момиченце, вземете си го! Ако мислиш, че това детенце би могло да замести малкото човече, което изгуби - не го взимайте, защото ще направите лоша услуга и на вас, и на детето! Важен е и финансовия въпрос - дали ще имате възможност да гледате поне 2 деца - защото съм сигурна, че ще дадеш живот!  baby_neutral Ако отговора е да, това е вашето момиченце, каката  Mr. Green на бъдещото ви бебче.  Hug

Desan4e, добре дошла!   bouquet Тестовете може и да не отчитат все още. Защо не пуснеш кръвен? Praynig

# 474
  • София
Здравейте и от мен днес!!!  Grinning. Радвам се, че сте посрещнали подобаващо пролетта, въпреки лошото време. Wink
Десанче, добре дошла при нас.. Hug
Адашче, честито плодно сакче и нека то бъде най-прекрасното и послушно бебче и да те направи най-щастливата мама.
Мушмороче и на мен ми се струва, че тая бледа чертичка и тия точки на ехографа ще да са нещо хубаво май...А за кръвния-верно е идея защо не си пуснеш?!!! Peace
Ива-много сте смели, мила! И аз много съм се замисляля по въпроса за осиновяване и незнам защо, но ми се струва, че ще го направя някой ден, като това в никакъв случай няма да ме откаже от собствено дете. Просто ми се иска да съм полезна на обществото ни, което и без това се разпада поне с нещо мъничко, а какво по-добро от това да отгледаш детенце, което без вина се е оказало в един момент само на света. Мисля все пак, че тази идея не трябва да е фикс, а да се реализира след хубаво обмисляне до най-малката подробност. Heart Eyes
А..аз да ви кажа пак съм на антибиотик и нещо друго против алергията-докторката каза, че трябва да се оправя до 10-тина дни уж, ама знам ли. Наистина досега не съм имала алергия-по повод на публикуваните мнения, но тя можела да се появи изневиделица-моята била срещу прах, полени и парфюми. Гадничко е, но ще се опитам да го изтрая и през това време мисля да не пиша много тук, защото само ви развалям пролетното настроение и не ми се иска да ви подтискам.
На всичкото отгоре напоследък по цяла нощ сънувам разни бебета, даже и през деня когато си почивам. Май вече съм се чалнала покрай това бебеправене. Луда работа, направо може да се побърка човек, докато чака това бебче да се появи... Confused

# 475
Ива - напълно те подкрепям!  HugНяма нищо по-благородно от това да дадеш на такова дете любов и истинско семейство!  bouquet До сега не е ставало въпрос и не съм споделяла, но ние сме решили да осиновим детенце дори и да имаме собствено, изчакваме само да се пренесем да живеем в къща, където ще има достатъчно място за всички!

# 476
абе аз грам не се надявах този път ама то ще вземе да излезе нещо май Thinking
за кръвния тест си мисля другата седмица да направя един.
аз като гледам най вероятно ако е имало оволация е била на 25-я ден защото високите температури в началото не са много актуални(мерени са по обед)та ако е 25-я ден е нормално мисля да е още бледо и да не се вижда с коремен ехограф Thinking
вие кво ще кажете.
Ива я да не се предаваш че ще те пляскам кураж и горе глават всикчо ще се нареди.
Десанче добре дошла и марш лъм отчетни още другия месец Hug Mr. Green
Вес рано е душко,знам че ти се иска да ми метнеш един от онези сокчета ама задръж Mr. Green
Катьо Катьо хич не четеш.питах те нещо.кво каза доктора коя седмица си кво що.разправяй мари.ей голяма заспа стана таз жена откак наду корема.а мъжа ти да не мрънка много ще търпи. Mr. Green Laughing

# 477
Ива и аз като другите момичета смятам че това е много хубаво да дадеш дом и любов на едно малко сладурче ама помисли си дали наистина го искаш или тие просто успокоение  Naughty извинявам се ако съм рязка  Hug защото смятам че ти определно ще си имаш твое бебче съвсем скоро  Praynig Hug Hug
Кате честиа ти точка айде скоро и сърчицето да чуеш  Hug, и никви цигари вече край забранявам ти със закон  Twisted Evil
Мушмурок ти недей само да седиш и да ни надничаш ами вземи нещо да ни кажеш  Mr. Green а за чертичката стискам палци нал знайш Hug Hug
Desan4e добре дошла и дано скоро да се похвалиш  Praynig с двете чертички няма да те пращам и аз в отчетни че установихме че там не е толкова хубаво като тука та затова бременните мами си ги държим при нас  Mr. Green егоисти сме  Crazy
kativk съжалявам мила за антибиотика а за кашлицата що не пробваш с тавипек хапчета билкови са и на мене лично много ми помагат а имам зверска кашлица миналата година кашлях от ноември до март  #Crazy постоянно  #Crazy #2gunfire #2gunfire
pretty както казах и по нагоре това е много хубаво нещо щом го искате и двамата и можете да си го позволите  Hug

При нас това не може да се случи щот господина е твърдо против  Naughty много тъпо но не мога да му променя мнението  Cry
момичета умирам от главобол направо ми се  Sick от болка

# 478
Мацки, благоадря ви за топлия прием love001
Не знам вече и аз какво да мисля и все съм   newsm22 , ама неконтролируем глад...
Взех и аз да мисля за кръвен тест, ако не дойде лелята през уикенда ще ида се проверя другата седмица какво е положението. само да не е пак някоя функционална киста, че  #Cussing out

Ива, не съм навътре в историята ти, но разбирам за какво става дума. Ще си позволя да ти кажа само, че каквото и да решите най-важното е да сте заедно и да се обичате и подкрепяте и да вземете решението заедно.
kativk, да се пребориш с алергията бързо бързо  thumbsup
mu6morok, на мен ми се струва , че нямаш много място за съмнение вече yes А закръвния тест ...  newsm78 не ми е много ясно , какво се прави. Отивам, давам кръв и искам кръвен тест за бременност ли ?  Embarassed (простете невежестовото ми)
ro6ko_, и на мен много ми харесва тук  Heart Eyes и дано ти мине главоболието, защото знам колко е гадно  Confused

# 479
  • София
Ох не мога да се сдържа, вижте какво ми пуснаха, ама че са образи  Joy Joy Joy
http://www.vbox7.com/play:92a497f2

Общи условия

Активация на акаунт