За благовец ще има новини за тестове с две черти (19.03-25.03.2007г.)

• 17 210
  • 579
  •   1
Отговори
# 480
  • v. turnovo
олее,страхотни са newsm62 newsm62 newsm62

# 481
  • София
Ох не мога да се сдържа, вижте какво ми пуснаха, ама че са образи  Joy Joy Joy
http://www.vbox7.com/play:92a497f2

много са сладки,няма как да останеш равнодушен при този заразяващ смях

# 482
  • гр.ВАРНА мммм... някъде на гребена на вълната
Мале ,невероятни са,много се изкефих
още се треса от смях Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy smile3532

# 483
  • E-CLM & CH-VD
 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 Ох, Елпет, благодаря ти newsm20, така не съм се смяла от доста време. Весело семейство са явно tooth tooth tooth  newsm52

# 484
Елпет много яко забавлявах се много с тея бебешори.
Рошко кво да ти кажа пиле.минимизирала съм си страницата и когато мога надничам ама имам и работа.всичко е едно и също освен теста други клюкинки няма за разправяне.
ДЕСАНЧЕ отиваш в лаборатория и казваш че искаш чхг-тест за бременност и те ти взимат кръв от вената.тва е общо взето.после се обриваш докато станат резултатите,а след това или дигаш на балон всички около теб или ти е крив целия свят. Mr. Green

# 485
  • Габрово
Оле, тези бебчета се невероятни сладури и имат много заразителен смях, ама я си ги преставете като ревнат в един глас какво чудо ще е ... малиии ooooh!
Аз самата съм близне и понеже нали се раждат през поколение близнаците се надявам да съм баба един ден на едни такива мушмороци като тези, ама два броя де, не чак четири Grinning
Абе аз първо да стана мама на едничко поне, пък после ще се размечтавам за внуци!

# 486
Мушморок,с тази твоя графика си натоварила Зачатие Mr. Green
Утре ще ти кажа аз на теб bowuu
РОшко,аз също имам много гадно главоболие...не съм спала и то от снощи та до сега,пих и хапче - леко ме поуспокои,но не напълно!
Дали е ову признак или що,незнам!?
Графиката ми вече втори месец я меря и според това,което научих е добре и е двуфазна!
В понеделник съм на лекар,за да види изследванията и да си каже думата...На път съм да се оставя на времето и то да реши,кога да забременея Thinking

# 487
ДЕСАНЧЕ отиваш в лаборатория и казваш че искаш чхг-тест за бременност и те ти взимат кръв от вената.тва е общо взето.после се обриваш докато станат резултатите,а след това или дигаш на балон всички около теб или ти е крив целия свят. Mr. Green
мерси за инфото Simple Smile то и сега се изприщвам от тая неизвестност. като казах това, че се сетих и за многото ужасни пъпки, с които съм се сдобила, а и през пубертета не съм имала такива, което май пак е знак от лелята, ама да видим  Thinking

А бебоцитеее  coolcool знам ги аз тези, като ми стане криво и си ги пускам редовно, а после и това
http://www.vbox7.com/play:5f5f19fb

# 488
  • София
Момичета,
понеже още не ми е дошло и си бях обещала утре най-рано да направя тест, ама днес не съм на работа, цял ден се чудя какво да правя и имах 2 теста и така ме засърбяха ръцете да направя единия.......и резултата ли? Ами едно голямо нищо! newsm45 newsm61 По-отрицателен тест от този няма!
Почудих се и колко вярно ще ми отчете, защото си правех Shure Check, а капачето беше отворено, но според мен това капаче е по-скоро за момента на изненада, едва ли играе кой знае каква роля? smile3516 А освен това и преди теста пих и доста сок....
Та още повече ми се скапа настроението newsm61
Май избързах smile3518.......
Нищо, все още няма лелка, значи има надежда newsm17   Нали така беше казал някой от форума smile3508

# 489
  • София
Нищо, все още няма лелка, значи има надежда newsm17   Нали така беше казал някой от форума smile3508

така е мила не се отчайвай!

# 490
Рожбо относно главоболието........... какво да ти кажа. Миналата седмица докато се чудех ще ми дойде ли, няма ли да ми дойде........имах такова адско главоболие, че като се сетя и тръпки ме побиват. От нищо не минаваше. Цяла седмица ме мъчи. Някой тук от форума се оплакваше от същото. Може да е от смяната на сезоните, а може и да е нещо друго, но от опит ти казва, хапчетата не помагат. Минава за малко и после пак почва.

# 491
Madame_V   - миличка, силно те гушвам! Hug Ти сама си го написала: До като няма лелка - има надежда!!!
Стискам палци това закъснение да се окаже една сладка малка точица!!! Praynig Praynig Praynig

# 492
  • София
Мацки някоя от вас може ли да ме светне малко. Бях на преглед и в листа е написано изразен колпит. Взеха ми и цитонамазка и микробиология, но не са готовивсе още. Та въпроса ми е какво точно значи колпит.

# 493
Анита относно колпита, виж тук: http://www.infotel.bg/rubrics/medicin/80815010.htm

# 494
За колпита пише и тук: http://www.dar-center.com/article/?article=542

Общо взето става въпрос за прословутото бяло течение, така че не се притеснявай излишно, изчакай микробиологията и цитонамазката и ще стане ясно с какво ще се лекуваш.

Общи условия

Активация на акаунт