Живот на кантар - тема 2

• 36 515
  • 728
  •   1
Отговори
# 105
В момента се снима, разбира се. Вървят с няколко седмици преднина.

@кулумицинка, естествено, че всичко е тествано предварително. Само казвам, че паднеш ли пред трамвай, колкото и бавно да се движи той, те размазва, ако веднага не се разкараш от релсите. Видях, че една от жените падна (май червенокосата), но забелязах, че в трамваите стоят ватмани, докато снимаха отгоре как всички теглят. Защото първоначално (когато Славко се качваше в трамвая), ватманската кабина беше празна

# 106
Ок.благодаря ви.Наистина не внимавах,явно това е било предимството на червените от спечелената битка,когато изкачваха сградата.
Не знам защо ми се стори,че русата Вили е синя;а вчера я видях в червеният отбор,нещо не мога да си избера отбор сякаш симпатизирам на всички без дразнителката-- всичкознайка.

# 107
Не знаех, че имало тема, то даже втора изписана. Погледнах предаването, защото много харесвах "моето 300 килограмово тяло" по tlc. Радвам се, че у нас няма толкова дебели хора, и максимумът е до 130 някъде, с изключение на няколко по-едри и високи мъже, които са близо 200.
Изумих се, че имат толкова вредни навици и буквално се тъпчат с боклуци. Радвам се, че не се оправдават с хормони или други неща тип " не ям, но пълния". Надявам се, че Вили ще успее да свали и да забременее.
Но съм съгласна с едно мнение по-нагоре от Не се сърди човече, че реално е шоу и не се набляга да им помогнат в дългосрочен план.
Ако беше така щяха да имат първо психолог, а после диетолог. И реално след тренировки си трябва пълноценно хранене, повечко протеин, не глад. Те още нямат бегла представа от навици, не знам как е възможно в ерата на свободно циркулиращата информация.
Малко ме дразни най-младото момче, която пиело по 3 натурални сока. Не знам при толкова разширен стомах дори да свали какво ще стане. Тъпо е, че веднага някой отпада, при тях трябва повече време за изграждане на нови навици.

# 108
Аз харесвам повече синия отбор. И неговия треньор. Simple Smile
Обаче то ясно, че всички харесваме мъжа треньор, все пак това е женски форум. Анита е симпатична, но ми идва някак натегната, а и лицето й ботоксирано ли е, малко като маска стои. Има разкошни очи обаче!
Участниците не се оправдават ли? Да бе да. Децата, мъжа, стреса, емоциите. Какви ли не оправдания чух аз. По-скоро всички имат липса на воля. Да видим как ще се справят с това.

# 109
Аз го разбирам това с претовареното ежедневие. Понякога човек няма капацитета да мисли и за това (независимо какво е това) и лесно се пуска по пътя с най-ниско съпротивление. После е много трудно да излезеш от коловоза на рутината, а понякога трябва и подкрепа от околните - някой да ти даде време като свърши нещо вместо теб, да се солидаризира с хранителния режим, за да готвиш само едно ядене и т.н. Сега обаче, като са във формата, нямат за какво друго да мислят и с какво друго да се занимават. Оправданията вече не вървят, сега имат възможност да почнат да градят добри навици и да ги превърнат в рутина.

Последна редакция: нд, 23 фев 2025, 00:32 от Rebel Rebel

# 110
Няма никакво оправдание за преяждането. Има оправдание, че не стига времето и ще купиш нещо полуготово от магазина след работа, примерно. Но какво оправдание имаш да изпиеш петнайсет латета, три кутии натурален сок или да изядеш пет дюнера?
И аз съм преяждала, особено на рождени дни и разни празници. Можело е и да не се натъпча като прасе, ама съм се натъпкала. Какво оправдание да дам за лакомията си? Simple Smile

# 111
Погледах малко от вчерашния.
Треньорката ми е много груба на моменти и гледа лошо.
Ванката е по-готин.

# 112
А каква е връзката на Ванко с Иван и Андрей? Нещо не успях да се ориентирам по профила в ИГ, а има много снимка със сина на Иван, както и с него.

Треньор им е. Първоначално само на Спас, помогнал му е да отслабне и да натрупа самочувствие. Гледала съм как Спас споделя колко му е благодарен и колко много му е помогнал, явно и в училище са му се подигравали, че е пълен и след тренировките с Ванко в оформил хубаво тяло. След това вече започна да тренира Иван, Ирина и за кратко май и Андрей. Явно са се сближили.

Изгледах епизода от вчера. Треньорката Анита изобщо не ми допада. Може да е притеснена и скована пред камерите, но ми е като мумия, не бих тренирала при нея.

# 113
Ама тия коремни преси от едно време, които Ванката ги кара да правят ще им съсипе кръстовете.

# 114
Мъж съм, но Анита и аз не я харесвам. Не само като визия, ами и като държание. Анитка ми е същата като някои от жените, които виждам във фитнеса в който ходя, все едно под калъп са правени, нищо интригуващо.
Обаче Нанси е мацка, бива си я!
Относно избора на треньори, ами то си е очебийно че си е шуробаджанащина, обвързани са с предишни риалитита, имат опит с тв-то и познати там. Това Ванко не го прави лош треньор, просто умее да се прасира добре, в което няма лошо. Добър треньор е , харесва ми.

# 115
Така е Боро.
Има и някакъв странен втренчен поглед.

Не ми хареса отношението и към Антонио.
Повечето си мислеха, че е мързели, че лъже.
Ами човека има проблем.
Само който не са го боляли стави, кръст, крак - не знае.
Една колежка преди време ми се подигра леко за дисковата херния и сколиозата.
Само и казах да трае, че да не и дойде до главата.
Дойде и. Припомних и думите. Извини се с половин уста.

Като съм била с много кила съм тренирала много внимателно. Такова натоварване като тяхното не съм правила.
Безумно е това,  което правят с тези  кила.

На кантара ми е интересно как жена със 110 кг изглежда по-дебела от мъж със 150 кг.
Много ми  е странно това.

# 116
На кантара ми е интересно как жена със 110 кг изглежда по-дебела от мъж със 150 кг.
Е явно е доста ниска. Ама нали не дават кой с какъв ръст е…

# 117
Да, може и това да има значение, но на моменти е фрапиращо.
Аз съм била 120, не пазя такъв компромат /снимка/ Joy
Имам като съм била 100.
Но бях някак стегнато дебела.
Но често хората нямат реална представа за себе си.
Видях едната, започнала от 110.
Викам си - Божке, така ли съм изглеждала.
То и сега може да нямам. Психически още не мога да свикна макар че минаха 8 години.
И като спомена на работата като говорим за отслабване, че имам още 7-8 за сваляне и ме гледат треснато и ми викат - ама накъде,  ти си клечо.
Не знам, искам още.
Имам си още малко останало и то е останало в коремчето.

# 118
И на мен са ми много симпатични почти всички участници и искрено им стискам палци да превъзмогнат себе си и да успеят да извлекат максимума от предаването. Много бих се зарадвала, ако някой ден след време ги видя отслабнали, личи си колко са мотивирани наистина.
Аз ги разбирам донякъде честно казано. Отказах цигарите преди години и това беше едно от най-трудните неща, които съм правила. Пристрастяването към храната не е същото, но пък тя е навсякъде около нас и не можеш да я изключиш напълно от живота си, напротив. Аз обичам да си похапвам и макар да съм под 70кг, искам да отслабна и да си върна формата от преди раждането, а някак не успявам да спазвам калориен дефицит, дори и по най-правилния начин. Просто не ми се получава, засега.

Иначе предаването е много зареждащо и приятно за гледане. Съгласна съм с вас, че е тъпо да има елиминации, но все пак е шоу, трябва да има драма и съспенс.
Странно ми е, че не наблягат много на храненето. Видяхме една закуска досега и една риба. Би ми се искало малко повече.
Хубаво предаване, определено ще го следя! (по принцип изобщо не гледам телевизия)

# 119
Относно килограмите и как всеки изглежда с тях, и височината има значение и муслулната маса,
Никога не съм бил толкова дебел като тези мъже в предаването, преди 13 години стигнах около 105-106, взех се в ръце и свалих до 92, после пак качих дори до 114. Но като съм се гледал на снимки, на 114 преди 2 години изглеждах по-добре от 106 преди 13г.
Сега съм около 102-103, като лятото бях свалил под 100, което сега ми е новата цел, да се върна под 100 и да задържа там колкото се може по-дълго.

Общи условия

Активация на акаунт