Живот на кантар - тема 2

• 36 498
  • 728
  •   1
Отговори
# 45
Те аеробика не могат, там е много натоварването върху сърцето и белите дробове и сигурно ще преминат максимално допустимият пулс и няма да им стига въздухът.

# 46
Симпатизирам на Вили от Плевен и Ани най-много. Иначе всички са ми симпатични.

Едно непопулярно мнение, радвам се, че Антонио си тръгна. Този човек имаше някакво много кофти и негативно излъчване. Абе изглежда ми като кофти човек. Вътре са събрани всякакви хора, с какви ли не съдби и професии, но всичките ми изглеждат добряци. Само Антонио имаше нямакъв кофти вайб, не знам защо. С този празен поглед, той мързела му е изписан на лицето, не знам даже защо е влязал като от ден 1 му личеше, че не му се занимава...

От треньорите Ванко харесам повече. Прави по-разнообразни тренировки и изглежда по-емоционално ангажиран. Анита уж ги надъхва, уж пуска някоя сълза, но ми прилича на робот, студена една такава...

Деян не трбяваше да си ходи, като Антонио св махна, но няма да ми липсва. Той е от тези мъже, дето чакат жените да им носят ракийката и салатката, а аз такива не харесвам.

# 47
Може и да не е аеробика, но нещо като танц с музика.

# 48
Аз за Деян щях да пиша и забравих. Изобщо не вярвам да продължи с режим,тренировки и каквото и да било. Човека е свикнал цял живот чашката с ракия и салатата да го чакат на масата и жена му да го обслужва. Това мислене ако изобщо може да се промени ,то не става за седмица и за съжаление не вярвам,че при него нещо ще се промени,защото жена му ще продължи да го обгрижва и сервира. На мъже от този тип ,връзката им с алкохола и масата с мезета е толкова силна като връзката на Поли с шоколада. Това им носи радост и в един момент започват да си мислят " ако ще умира магарето да е от зоб,а не от глад". Познавах такъв мъж ,отиде си млад за съжаление, не успя да пребори лакомията си. Беше с диабет и проблеми със сърцето заради страшно наднормено тегло, но до последно си хапваше сладко в големи количества и не остави чашата. Жена му все му се молеше поне да го намали, а той всяка вечер сядаше  с 3 литра безалкохолно+ 500 мл твърд алкохол и сланина за мезе.

# 49
  • Варна
Анна и Сонай , са ми най-симпатични още от 1-вия епизод.
Като треньор  - Ванко.
Снощи не гледах съвсем внимателно , но не съжалявам за отпадналите, че са точно тези. За сега предаването ми харесва, сплотени са и се поддържат, участниците изглеждат добри хора . Иска ми се да дадат малко повече за хранителните им режими . Интересно ми е , при тези с повече свалени килограми и при тези с по-малко , има ли разлика в храненето.

# 50
  • Бургас
Благодаря за новата тема!
Симпатизирам на сините, сякаш повече, много се радваха на резултатите си и май леля Мара ги направи още по-сплотени.

# 51
Съгласна съм с Ели-Мели за излъчването на Антонио. Освен че излъчваше апатия и незаинтересованост, сякаш има и някаква скрита злоба в него, която се изрази в изолацията му от останалите.
Мисля, че тези тренировки са много хард за хора с такова тегло. Просто е пагубно за ставите им, а и за сърцето не мисля че е много здравословно такова натоварване.
Явно обаче няма време за здравословно сваляне, а се търси бърз ефект, защото предаването е само 3 месеца.
За съжаление много от тях бързо ще се върнат към нездравословните навици. Когато потънеш в ежедневните битовизми и те грабнат грижите е трудно да се фокусираш върху себе си. Трябва голяма промяна в мисленето. Според мен диетоложката им помага именно с осъзнаване на ползите от доброто хранене, но според мен трябваше да включат и други специалисти като психолози или психотерапевти с които да постигнат по - трайни резултати в начина си на мислене.

# 52
Моите първи впечатления са положителни.
Обаче.
Как са разпределени в отбори? Как се определиха треньорите?
Разбирам, че мъжът е по-добър треньор. Червеният отбор не е ли прецакан така?
На мен не ми харесва в Анита това, че много вика... Напряга ме и не знам дали в живота бих посетила втора нейна тренировка.
Чакам с нетърпение следващия епизод.

# 53
Треньорите ще се състезават на ескалаторите. Да ги видим и тях  😃

# 54
На Ванко като че ли са по-подходящи тренировките. Най-пълният участник беше с различна програма и изкара основно на велоергометъра. Нямаше го това безсмислено подскачане като при червения отбор.

На състезанието между Ванко и Анита по ескалаторите тя няма шанс. Той е бивш състезател по лека атлетика. Къде ти.

# 55
  • ПАЗАРДЖИК
Аз си мисля, че участниците имат нужда от мотивация първата седмица, а каква по- добра мотивация от успеха? Когато в края на тази седмица видяха резултатите на кантара, ще си повярват, ще се нахъсат повече, нищо, че са уморени, боли ги всичко и е трудно. Лесно е да се откажеш! Като Антонио. Та мисълта ми е, че стратегията тук ми се струва правилна. Предаването е само 2-3 месеца. Няма време за мотаене. Трябва драстична промяна на начина на живот!

# 56
  • тук и там
Благодаря за новата тема.Аз задържам вода,глезените ми са винаги подути.При мен ,само с изхвърляне на вода,ставам по-лека с 1,5 кг.За глезените, ЛЛ ми беше изписал дехидратин,но не го пия,защото ако изпия едно хапче,и после цял ден съм в тоалетната,но съм пробвала и наистина,само от вода могат да се свалят 2кг.

# 57
И за мен не трябва да се гонят.
Мисля си, че всички докрай трябва да седят.
Става въпрос за килограми, заболяване е това, не е биг брадър.

# 58
Освен това е несправедливо. Може при някои участници по- бавно да се задейства процесът, а после да се ускори. И пак да кажа, че може и индивидуалните режими да са сбъркани.
Това си е някакъв клуб като при АА, ако ги гонят, да е на друг принцип.

# 59
  • Варна
Специално за свалени кг е малко кратък период 1 седмица за реален резултат.Всеки е и с различен метаболизъм. За мен в такъв формат поне 15 или 20 дни не трябва да има изгонени за да има реална преценка кой как започва. Една седмица е само прочистване на стомаха един вид. А и 1-2 кг много зависи дали си ходил сутринта до WC ,дето се казва и дали си пил 1-2 чаши вода.

Общи условия

Активация на акаунт