Живот на кантар - тема 2

• 36 477
  • 728
  •   1
Отговори
# 645
Мускулна маса се качва със силови тренировки и достатъчно изяден протеин, като голямо значение имат нивата на тестостерон. При тези при които тестостеронът е нисък качването на мускулна маса е много по трудно

# 646
  • Mediterraneo
ММ например от две тренировки оформя мускули, които си мисли, че отдавна няма. Мускулната му памет е много силно изразена. Но той е слаб и жилав, ако дебелее, го прави само на корем. Крака, гъз и гърди не мърдат. Как му се получава, не знам, ама ген, природа.

# 647
# 648
Всички на един режим, еднакви тренировки, все едно са на конвейр. За шоуто.

# 649
  • Наблизо
Гледате ли,колеги?

# 650
Аз не.
Ще го сваля после и ще  гледам набързо, винаги прескачам.

# 651
Аз гледам, ама за тухлите не беше особено интересно и нямаше какво да коментирам. Е, със стаята на мечтите ме грабнаха, ама не е ли твърде рано след 3 седмици да пробват мечтаните дрехи? Моите мечти са за след поне година Laughing

# 652
  • Наблизо
Аз гледам, ама за тухлите не беше особено интересно и нямаше какво да коментирам. Е, със стаята на мечтите ме грабнаха, ама не е ли твърде рано след 3 седмици да пробват мечтаните дрехи? Моите мечти са за след поне година Laughing
Още не съм там,но има и лекички с Макс 20-25 кг отгоре,при тях 5-6-7 кила и могат да се нацедят в стари дрехи.

# 653
  • На Изток от Рая
Ох, и аз имам едни такива дрехи, които съм скрила в мазата😂. Не че са ми мечта да ги нося, но се надявам някой ден да вляза в тях, че едните дънки ми стигат до коленете😂

# 654
Аз само на рекламата ги видях, ама сега са там и май няма да ги пробват, а само ги гледат и се вдъхновяват.

# 655
  • някъде другаде
O , и аз имам раздел "като отслабна". Някои сега след , като свалих ми стават , но има и такива дето още са ми малки.

# 656
Гледам. Това, с дрехите е добра идея,харесва ми. Много приятно впечатление ми направи Ванко, който проведе тренировка на всички, не само на своя отбор.

# 657
Анита още ли липсва?

# 658
Много съм разочарована от днешния епизод. То тухли, то лопати, никаква полза не виждам. Няма думичка за рижима на хранене, което е най-важното. Топ секретно!

# 659
Разбира се, че е секретно. Това струва пари, да не очаквате някой да ви го подари?!

Общи условия

Активация на акаунт