Живот на кантар - тема 2

• 36 490
  • 728
  •   1
Отговори
# 660
Направо да им дадат една кооперация да вдигнат. Да ги впрегнат.

# 661
Мен играта с копаенето ми харесва. По-занимателна е, има доза късмет и не  е такова изнасилване над телата им като първите игри.

# 662
Струва пари, колко да струва?! Кето, калориен дефицит, НВВМ - все познати неща, но пълните хора пред телевизора могат да се заблудят като гледат това предаване и да се откажат като видят колко тухли трябва да пренесат, двуразови тренировки, копане, за да отслабнат с 300 гр!
За какво са го направили предаването като няма нищо общо с отслабването в реалния живот.

# 663
Нансито хич не ми харесва, а избора й за водещ е необясним за мен.

Стаята с мечтаните дрехи беше супер идея. Голям стимул ще им е 🙂

Последна редакция: чт, 06 мар 2025, 21:28 от rummi_pl

# 664
Мен играта с копаенето ми харесва. По-занимателна е, има доза късмет и не  е такова изнасилване над телата им като първите игри.
Много лоша за кръста при хора с такова тегло.
Тухлите също.
"Идеални" са и за тазовото дъно на жените. Такава беля могат да им докарат, че после няма възстановяване.
Започнаха вече, кой колене, кой кръст. То и треньорът им се кунтузи от необмислените игри, какво остава за тях.

Кето, калориен дефицит, НВВМ - все познати неща...
Дадоха ли подробности за режима? В началото и на мен ми се стори кето/НВД, но ги видях да мажат филии със сладко, а диетоложката за някаква риба каза, че не трябвало да я яде (Мария), с мазнина.

# 665
  • ПАЗАРДЖИК
В червения отбор са се събрали по- амбициозни и със спортен хъс, които просто искат да победят. Жалко за сините, дано се мотивират да свалят повече и да компенсират двата килограма. Те са по- компромисни и отборни играчи.
Ох, тази Мария! Как се е облякла! 🤪

# 666
Dany, Joy Hands Plus1.

Моята мечта е да се нацибря в такъв тип рокля:

За да я осъществява ми предстои много работа върху себе си и килограмите. Grinning

# 667
Джасте, ще чакам твоя снимка в такава рокля 😊🍀

# 668
  • ПАЗАРДЖИК
Ей, Джасте, страхотна рокля! Ще чакам снимка да те видя в нея!

# 669
Обаче Мария вярно е страшно попадение на кастинга. В началото не можех да я трая и по принцип не обичам да им слушам личните истории и сълзливи драми, но след нейната почнах да я разбирам.

Това с обидите сега примерно е от тъпотиите на предаването, които не ми харесват и смятам за излишен пълнеж.

# 670
Джасте, а защо не лятна жълта рокля? 😏

Вили фотографката ми става все по-неприятна и не мога да обясня защо.

# 671
  • На Изток от Рая
Защо така тормозят хората, с какво това ще им помогне?

П. П. Роклите са супер и аз бих искала да се нацедя в такива, но рокля без чорапогащи не мога да нося, че много напукани капиляри имам по краката и особено около прасците

# 672
Благодаря ви, момичета. Hug
Вече започнах борбата и я продължавам. Ще отнеме време, но важното е да стане.
В едно друго предаване чух много хубава мисъл: "Щом тръгнеш, пътя се появява".
Аз тръгнах... Grinning

С тия обиди сега ме натъжиха. Колко жестоки могат да бъдат и са хората.

# 673
Джаста, направи всичко възможно! Аз много харесвам този тип рокли, като телосложение мога да ги сложа, но иначе, като възраст категорично вече не. А с това няма спасение. Затова гледайте да сте добре и да се се "коригирате" съобразно възрастта, че идва един момент да е комично.

За обидите - гадно е, но е факт, че ги има. Не е редно да се засяга някого на тема външност, но би могло и да е стимул. Имам колежка - висока, слаба и красива като модел. Като ми сподели колко кг е била като дете, в първия момент си помислих, че си измисля. В един момент е била подложена на диета, защото кскто казва"Децата ми се подиграва ха". Аз съм я виждала като бременна, вкл и месеци след това, прекрасно тяло. Не са редни подигравките, но да не отричаме, че могат да са стимул. Не че ги толерирам, аз също съм била обект на подигравки, по мое време 54кг/158ръст беше супер, супер недопустимо за дете. Буквално имсше моменти, като инвалид се чувствах. Този ръст беше твърде висок за възрастта ми за онези времена и неминуемо водеше към по-високи кг. Но едно дете да е в пети клас 54кг,когато масово са по 35,36, но а по-високите-49-50 е стресиращо, да.

Последна редакция: чт, 06 мар 2025, 22:12 от Светкавица

# 674
Това ми идва малко излишно драматично. Аз също от дете съм с наднормено тегло и са ме обиждали, но кой не е бил обиждан за нещо ,особено в детските години. Децата често са жестоки и кой  е бил подиграван заради килограми, кой защото носи очила,кой с брекети, друг със стърчащи уши,а понякога и без видима причина.
За мен лично по-странното е ,че явно са обиждани и като възрастни, а на мен наистина не ми се е случвало като възрастен човек да ме обиждат или коментират теглото ми ,въпреки че наистина беше много наднормено.

Общи условия

Активация на акаунт