Номинации за най-голяма муня (тема 12)

• 77 259
  • 789
  •   1
Отговори
# 90
  • Враца
Слязох от колата пред магазина, взех си протмпнето и подадох чантата на мъжа ми да ми я прибере вкъщи. Даже му викам, гледай да не те видят съседите с дамска чанта, хаха.
И...час и половина седях на тротоара пред  вкъщи, чакайки ги да огладнеят и да ме потърсят. Ключ, телефон, всичко в чантата.
И аз съм правила тая "умнотия". Обаче след малко стоене се сетих, че задният вход на блока е отключен. Заобиколих и влязох през него, а после почуках на вратата на дома ни.

# 91
Май всички сме го правили. Помолих баща ми да слезе, за да вземе n на брой торби с покупки, сред тях и дамската ми чанта и отидох да закарам колата на паркинга. Междувременно стана около 22 ч., зимна вечер, даже по улицата не върви никой. В един момент се изправям пред задачата да накарам почти глухият ми възрастен баща да слезе, за да ми отключи входа. Хвърлях камъчета по прозорците - никакъв шанс. Телефонът ми е в чантата. Накрая събудих съседката, по-малко глуха от баща ми, която по нощница ми отключи блока. Звънецът на входната врата е много силен, за разлика от външният, та накрая баща ми чу и отлепи. Иначе трябваше да чакам кога ще се усети, че ме няма, ако не заспи междувременно.

# 92
Да номинирам мунчо-мъж Joy. Открих, че вече два дена си мие косата с интимен гел. Сигурна съм, че киселинно-алкалният баланс на скалпа му се е подобрил.Joy Сега се чудя, да му казвам ли. Grinning

# 93
  • София
Да номинирам мунчо-мъж Joy. Открих, че вече два дена си мие косата с интимен гел. Сигурна съм, че киселинно-алкалният баланс на скалпа му се е подобрил.Joy Сега се чудя, да му казвам ли. Grinning
Поне е измиващ препарат. Моят се беше мил с балсам за коса. Само разказваше, как стояло като мазно в косата му и не се отмивало. Тогава изобщо не загрях какво прави. Чак след време разбрах какво е използвал.

# 94
Какви муни сте вие...
Давайте като мен, със шампоана на котката, заклевам се аз такъв обем и бляскава коса не съм имала никога.🤣

# 95
Какви муни сте вие...
Давайте като мен, със шампоана на котката, заклевам се аз такъв обем и бляскава коса не съм имала никога.🤣
Е, като ученичка съм се мила с шампоана на котката. Беше с катран....

# 96
  • Майничка
Снощи отворих на такава муня. Имаме във входа, под нашия етаж, наематели от турски произход. Симпатични, кротки, поздравяваме се, но няма друга комуникация.
Прибирам се, вече е тъмно, гледам снахата им звъни на домофона, по телефона - никой. Момата си оставила чантата и отишла до близкия банкомат. Отключих й и сигурно поне половин час после чука на вратата, а те си приказват кротко на терасата.
Няколко души съседи подвикваме, ама като не им знаем ни име, ни фамилия... Накрая някой вкара "чоджум" в посланието, та им привлече вниманието.

# 97
  • Бургас
Сещам се за една случка на едни познати.
Мъжът никога не носи ключове в себе си! Ама никога!
Жена му заминава с компания в Гърция. Синовете и снахите и обкръжението им е извън града. Той се прибира от друг град и пред входа се оказва, че не може да се прибере в апартамента си. Няма ключ! Звъни на съседите, няма никой! Чака някой да се прибере. И след като комшия си идва, той успява да си влезе в кооперацията,  но пред апартамента - пак греда! Апартамента е заключен, няма никой и той е без ключ! Там вече няма кой да му отключи! Звъни на познати,  да остане при някои от тях - всички са извън града!
И какво да прави човека - три дена на хотел! Докато се върне жена му! И все още си ходи без ключове!!!

# 98
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Сещам се за една случка на едни познати.
Мъжът никога не носи ключове в себе си! Ама никога!
Жена му заминава с компания в Гърция. Синовете и снахите и обкръжението им е извън града. Той се прибира от друг град и пред входа се оказва, че не може да се прибере в апартамента си. Няма ключ! Звъни на съседите, няма никой! Чака някой да се прибере. И след като комшия си идва, той успява да си влезе в кооперацията,  но пред апартамента - пак греда! Апартамента е заключен, няма никой и той е без ключ! Там вече няма кой да му отключи! Звъни на познати,  да остане при някои от тях - всички са извън града!
И какво да прави човека - три дена на хотел! Докато се върне жена му! И все още си ходи без ключове!!!
Този човек е рода на мъжа ми... Но моя би намерил ключар да му отвори, защото много мрази да спи на непознати места. Като ходим на почивки с преспиване докато свикне и почне да спи, и си тръгваме. Grinning

# 99
  • Враца
Виждала съм врати на жилище с отключване с палец или със сканиране на лицето. Чудила съм се за какво са подобни екстравагантости, но сега започна да ми просветва Wink
Сериозно, ако някой има ненавист към носене на ключове, не е ли логично един комплект за стои някъде скрит, без зависимост от някакви хора, които да го пазят.
Дори има и разни сейфове за ключове в днешно време. Може и нещо такова.

# 100
  • FRANCE
Мм имаше подобна история. С девойките сме в България. Той се прибира от някъде по нощите само с дистанционното на гаража. Бушонът заминал, няма ток, няма дистанционно.  Викал е ключар по спешност

# 101
  • София
Редовна мунщина - на работа често отивам до тоалетната заедно със шише за поливане на цветята. Наливам го от чешмата с корито, оставям отстрани и влизам. След няколко минути излизам, мия си ръцете и...в 90% от случаите заминавам без шишето, понякога се връщам от половината път (максимално далече съм от дамската тоалетна). Наистина кокошките помнели по 3 минути Simple Smile

# 102
  • Бургас
Виждала съм врати на жилище  ... със сканиране на лицето.
Да, новите  му имоти вече са с такива системи за лицево разпознаване. Но и там имаше случка - вратата е заключена с ключ и няма как да влезе само с лицевото . Та, тогава влизаше през гаража Simple Smile

Аз с прясна мунска случка!
Направих айрян и вместо сол му сложих сода Simple Smile
Синът ми ме пита, защо айряна има странен вкус?! Ама аз докато се усетя, вече го бях насмела, че не му харесва айрянчет Simple Smile

# 103
  • София
Синът ми ме пита, защо айряна има странен вкус?! Ама аз докато се усетя, вече го бях насмела, че не му харесва айрянчет Simple Smile
Странен вкус и се пени Simple Smile

# 104
Странен вкус и се пени Simple Smile
Пфу! Аз на мястото на сина щях да го излея в мивката, хич нямаше да чакам да ми се карат Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт