Номинации за най-голяма муня (тема 12)

• 77 324
  • 789
  •   1
Отговори
# 660
Че не си направите по един облак с ментата, ами разни префърцунени питиета ще ми пиете  Simple Smile
Прости ме, Боже, ама и такова нещо пих на едни разкопки на манастир, сега си мисля, че някой в онзи момент ми е отстранил всички рецептори...
Случи се една злощастна вечер да посегнем и на лимонов ликьор, ама ако си настанен в манастирска килия и няма магазин на километри от теб,   що ще чиниш?!

# 661
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Като рече "Облак" Joy
Преди 3-4г. наще са взели децата на море и ние с благоверния ми мъж сме ергенчета Heart Eyes
Голям кеф..

Разходка по плажа по залез слънце. Романтика та се пука дърво и камък!
На среща - плажен бар. Беше края на юни, та нямаше и хора... Абе идилия.
Поглежда ме влюбено моя чудесен мъж и вика, искаш ли да пием по коктейлче в плажния бар?
Викам, иска ли питане!?
Отивам аз в цялата си прелест и заявявам на бармана, че искам "Облак".
Туй момченце скляпа (мига) на среща ми и ме гледа все едно искам да си купя крокодил...
Разбрах аз, че не ме разбира милия какво искам и обяснявам подробно как искам 100лм мента и 100мл българска мастика в една висока чаша с лед и сламка Joy
Пак ме гледа умно. Вика няма мастика... Има узо.
Викам, хуу, узо - узо.
Направи ми момчето облак, изтегнах си се аз на плажчето и догледах залеза през зелена мъгла.
С кеф си го изпих, че и ходом се прибрах, без мъжът ми да ме носи. Joy
За доказателство:

# 662
   Тези анасоновите не ги умея, но виж Блъдимери (водка с доматен сок), си пийвам понякога. Не е лошо. В доматения сок слагам и зехтин, сол и черен пипер. У нас си имам даже черна сол и бял пипер, няма голяма разлика във вкуса, но е по-ефектно, някак Simple Smile. Веднъж в заведение си поръчвам водка и сок, поотделно. Сервитьорът ме пита дали да не ми донесе направо Блъдимери, отказвам. А малката щерка го просветлява: "Защото мама обича повече "мери" с по-малко "блъди" и иска сама да си ги смеси"...

# 663
Сега ми се допи водка с доматен сок. Joy
Аз ги пия всяко отделно, но също овкусявам с черен пипер, сол и табаско.
Мастика не обичам, но описанието на цялата ситуация толкова ми хареса, че и това ми се допи. Joy
Приятелка ми се оплака, че напоследък е много разсеяна и прави доста мунщини, аз и споделих че в момента съм в серия и всеки ден правя нещо. Решихме, че е от предменопаузата и не сме виновни ние.

# 664
Оо, да! И табаско много подхожда. Нямам, ще си купя.
Това с предменопаузата е много добро оправдание. Също ще го изплагиатствам. Не може само детето да се оправдава с пубертета. Де факто е същото, но наобратно.

# 665
На късата страна на спалнята имам тясна пътечка, която ми служи през нощта за ориентир къде свършва леглото и къде трябва да направя завой, за да си легна без да си очукам краката или да се блъсна в стената. От две седмици ММ е в чужбина, а аз се разполагам на цялото легло. Чак тази нощ ми просветна, че няма нужда да обикалям цялото легло, за да си легна, а може още с влизането в стаята да си легна от страната на ММ. Какво нещо е навикът...

# 666
Голям човек е навикът, от години като ходим на почивка или екскурзия оставям всички врати отворени, включително на банята, защото "котето може да иска да влезе". През това време котето спокойно дреме на дивана вкъщи, разбира се.

# 667
  • София
О, навикът е втора природа, не случайно е казано.
Тази седмица съм дежурна в училище и отивам в 12:00ч. Вчера влизам и на входа - охраната. Усмихвам се и чинно, както всяка сутрин го поздравявам с "Добро утро" Simple Smile
Днес обаче се поправих преди да произнеса отново същото Simple Smile
Утре може би няма и да се замислям Simple Smile
Е, после проверих  с телефона ми дали гравитацията все още работи.
Работи.
И телефонът също... то, миличкият свикна.
[/color

# 668
  • Fairbanks, Alaska
Кло, немската мента не е хубава, има странен вкус, по-лютив. Pfefferminz е. Сега като се прибера в края на седмицата ще си пийна от българската.  

П.С. За напитката, не за подправката.
Аз пък намирам Pfefferminz за доста приятна на вкус. Няколко пъти съм я пил и много ми хареса. У дома имам 5 бутилки по 750 мл, 1 от 200 мл и 1 от 100 мл. Бях ги взел да си пийвам по глътка, ама стоят вече доста време неотворени.

# 669
  • Бургас
Аз най-редовно и в късния следобед поздравявам с ,,Добро утро,,!

# 670
Аз най-редовно и в късния следобед поздравявам с ,,Добро утро,,!
А аз, по телефона, редовно казвам "Довиждане!".Joy

# 671
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
На последък все в моята компетенция сте, значииии Joy
Преди 10тина годинки (леле как минава времето) работя във верига супермаркети. На отговорна длъжност съм и често се случва са запълвам дупките на персонала. Та била съм втора смяна до 22:30 ч. и, противно на всички закони и кодекси, в 6:30 съм първа смяна на витрината и бачкам. Сещате се, макар и в 20те си години, колко съм била на център с 5 ч сън...
Магазина отваря в 7:30 и народа се реди за банички по 55 ст...
На всички до един подавайки баничката пожелавах лека нощ без тотално никакви скрупули Joy
Един на 3ма клиенти се замисляше какво му казвам и реагираше. Някои с усмивки и благодарност, други - гледаха тъпо и кисело, трети се правеха, че не чуват.... ГолЕм смЕх...
А аз просто бях още в предходния ден, в който съм втора смяна и пожелавам на всички лека нощ.
А и в крайна сметка какво лошо има да ти е лека нощта?

# 672
Че 7 и 30 сутринта си е посреднощ за някои бухали като мен Grinning Тия банички в леглото да ми ги донесе някой толкова рано, ще го пратя по дяволите и ще се завия пак ако зависи от мен Grinning

# 673
Че 7 и 30 сутринта си е посреднощ за някои бухали като мен Grinning Тия банички в леглото да ми ги донесе някой толкова рано, ще го пратя по дяволите и ще се завия пак ако зависи от мен Grinning

В интерес на истината и аз съм така в момента - лягам средонощите към 1-2 часа, но сутрин до 11 мога да спя, ако ме оставят. (Току що минах покрай заспалия ми работен компютър и мога супер ефективно да работя в момента и да стана утре на обяд)...
В тия 20тте ми години ставах като пич в 5:30 да ходя на работа. Едновременно и учех редовно доста тегава специалност. То за това ми се губят години и да ми показваш снимки, пак не се сещам къде и как съм била..
Ти да си Бухал, аз съм прасенце - и в 7:30 мога да си хапна баничка и после пак да се завия да си спя Joy

# 674
О не, тя сутрин душичката ми спи, стомахчето и то Grinning Цял живот отказвам да закусвам, изключение всъщност са ми точно студентските години, с цел пестене на парички и нямане на време за храна по-късно.
Като студентка и аз ставах в безбожно време, почваха ни лекциите в 7 сутрин но хващахме автобус който беше към 6... И там имаше много мунщини съответно и от мен, и от съквартирантката ми. Има си хас, станали в 5ч примерно. За щастие, аз също не ги помня всичките вече.
Но май единственият път когато съм я ругала на висок глас беше като се опита да направи кафе без вода... В една кубинска кафеварка, която не може и да се отвори веднага ами трябва да се охлади първо, а време няма никакво. Но пък в кафето на корпуса хич не беше оферта - съдържателят му, като един истински габровец, изключваше огромната кафемашина вечер, да не харчи ток, включваше я пак като отиде да отваря сутрин. Първите кафета за деня не ставаха за пиене и никой не искаше да се нареди за кафе. Още го помня а беше в края на миналия век това, бях се излъгала веднъж. Тая грешка никой не я е повторил Grinning

Общи условия

Активация на акаунт