Номинации за най-голяма муня (тема 12)

• 76 859
  • 789
  •   1
Отговори
# 735
На 12-ти, ако не греша.
Преди години работех с трима колеги, мъже. Веднъж промърморих, че сме в Ретрограден Меркурий, скъсаха ме от бъзици. Добре, ама после последва една поредица от безумни тъпотии, та бъзиците постепенно замряха,  и даже периодично ми искаха справка кога е следващият период Bowtie
Никога не съм вярвала в това и все се шегувам, но в послесно време така се случват нещата около мен, че не мога да повярвам. Дори и най-малките неща обръщат всичко наопаки за секунди. От юни е така при мен, вече повярвах и в Меркурий, и във всичко. 😄 Ще гледам да издрапам до 12-ти и ще пиша. То ще си проличи от писанията ми в темата.Grinning

# 736
  • София
Аз днес си пуснах кафе, без да сложа чаша. Добре, че кафемашината се изключва сама след определено количество, защото имам навика да пускам кафето и да ходя да си слагам крем за лице, да оправям леглото, да си цъкам в телефона и други такива важни дейности.
Преди няколко месеца, пиейки блажено кафе на терасата с цигара в 7 сутринта, не се усетих 5 минути, че банята се наводянва - чувах странни звуци, но реших, че са от съседите (не знам каква беше тази логика, банята на съседите е през поне 3 стени, моята - през една). Добре, че все пак отидох да видя дали тоя шум наистина е от съседите, че да потъна до глезени във вода в банята.

# 737
Последните месеци съм.в апогея на мунщината.
Не знам какво.ми става.
Миналата седмица отивам на работа и си говоря с ММ по телефона. Вървя си аз, ама доста дълго ми се видя. Поглеждам аз съм в непознат квартал от еднакви къщи. Joy
Как съм отишла там, никаква идея. После 40 минути се връщах с гугъл мапса.
Няколко дена по късно пазарувам, Плащам безконтактно, но се случва да ми поиска пин. Поиска ми, изведнъж блокирах. 2 неуспешни опита. Не искам да блокирам картата и ще звъня на ММ, да го питам. (той ги помни всичките). Ами нова изненада, нямаше връзка с мрежата. Излизах чак на улицата, а касиерката ми прибра покупките.
Днес мунщина още в съня ми. Сънувам че съм на работа  и попълвам един документ за лекарства и съм объркала и написала съвсем друго. Събудих се и почнах да мисля, дали наистина не съм. В момента съм сама и след няма и 2 дена пътувам, но днес в магазина си напазарувах яко. И то все продукти, които не траят. Яйца, картофи, плодове, мляко сирене, в големи количества. Сега се чудя какво да ги правя и май ще раздавам на съседите.  А това с кафето в различни варианти без чаша, сложена накриво или изобщо без цедка, изхвърляне на цедка в кофата с все кафе и други подобни са ми ежедневие.

# 738
  • някъде другаде
Снощи като съм прибирала в хладилника след вечеря не съм го затворила хубаво и сутринта той се размразил. Е непредвидено го изчистих , е содата ми беше топла.

# 739
Раче, предупредихме преди няколко страници за чашата. Личи си кой не чете Grinning

# 740
  • София
Кафе без чаша е безобидно, ама посолено кафе,  особено когато душата ти пищи за кофеин...

# 741
И аз съм от хората, които обичат да бъркат съставките. Цяла минала седмица си мечтаех за сирници, а изварата стоеше в хладилника вече ме чакаше от месец. Ама понеже мъжът ми не ги обича, чаках момент да остана сама вкъщи и най-накрая през уикенда си ги приготвих.

И какво разочарование… Седнах да ям, а те са супер солени. Объркала съм бурканите и вместо захар сложих няколко лъжици сол. Така и не хапнах сирници.

# 742
Друго си е в каймата за мусака д сложиш вместо домати нектар от сливи и то не един път, а два. Това беше преди доста години, когато майка още слагаше зимнина. В едни тъмни бирени бутилки беше доматения сок и няколко с нектар от сливи е сещате се кой нцелвах. Бях решила ако объркам трети път да го приема за знак и да я досготвя мусаката, но повече не сбърках, а майка вече зимнина не слага.

# 743
Мдаа, моята я научих и тя да надписва, всичко Grinning
С това бялото хартиено тиксо съм я научила да действа че лесно се лепи и лесно се и маха при нужда. Че преди това особено за фризера имаха някаква система... да кажем че беше с много предпоставки да ви я разказвам тук Grinning
Добре че се въодушеви с тиксото, сега и бурканчета надписва, и пакети във фризера, и какво ли не.

# 744
И моите буркани със сол и захар бяха надписани със стикери, ама не ми помогна. Това просто си ми е в кръвта 😂

# 745
А, това съм си го решила по сталински - нямам буркан със захар и нямам такива дертове Joy

# 746
  • София
Ново мунско, кафено изпълнение от мен днес - облякла съм се за работа, пия кафе и ще се гримирам на бюрото, където и работя. Изкарвам гримовете, оправям се и когато вече приключам, решавам да си събера всичките неща в един несесер, който беше под много странен ъгъл до чашата с кафето. За секунда ми мина през ума да го преместя от там, защото шанса да бутна чашата е огромен, но реших, че съм по-сръчна, отколкото работна и няма да го местя. Само 10 секунди по-късно, виждам как чашата за кафе се мърда, защото несесера натежава от нещата, които слагам в него. Все едно на забавен каданс гледах как чашата се разлива и всичко става в кафе - бюрото, клавиатурата, аз, стола и пода.

# 747
  • софия
Раче, това е едно от нещата, за които нямаме обяснение защо правим, въпреки че знаем какъв ще е резултатът. Противоборство между разум и липсващото звено в мозъка 🙃

# 748
Друго си е в каймата за мусака д сложиш вместо домати нектар от сливи и то не един път, а два. Това беше преди доста години, когато майка още слагаше зимнина. В едни тъмни бирени бутилки беше доматения сок и няколко с нектар от сливи е сещате се кой нцелвах. Бях решила ако объркам трети път да го приема за знак и да я досготвя мусаката, но повече не сбърках, а майка вече зимнина не слага.
Е, значи сте другари по съдба с ММ, писала съм тук за неговата рецепта боб в гювеч с нектар от круши Simple Smile
Бобът го бях наготвила, но не сложих домат, за да не пукна горещия гювеч и го бях оставила за другия ден. Нататък е ясно, довършил ми е манджата...

# 749
  • Street of Dreams
Не помня дали съм ви разказвала, но като прочетох за белезниците на летището, се сетих:
Преди години сме в бара. Едно от момчетата подозрително изчезна към тоалетната с друго момче, след половин час с трето. Веднага се сетих какво става и с голяма усмивка му бръкнах в джоба и му извадих кокаина. Бяха поне 5-6 грама.
- Глобявам те за наказание, че продаваш в бара ми - казвам аз и си го прибирам в чантата.
- Луда ли си? Върни ми го!
- Извикай полицията, да разрешим спора, хахаха?
И така си остана.

След близо година го намерих в едно джобче на чантата си, докато бях на Санторини. През тази година много ми се пътуваше и съм минала минимум 18-20 летищни проверки с тази ми любима чанта.

Общи условия

Активация на акаунт