Спойлери от риалити предавания - тема 22

• 245 012
  • 746
  •   1
Отговори
# 300
Още в епизод 1 виждаме третият ерген, и ето  потвърждение кой е. Навсякъде ходи с този часовник и гривна😂

# 301
За Hell's Kitchen не знам дали някой е качил, но следващите отпадащи са:

Лидия
Радослав
Теодора

# 302
Ники Николов се оплаквал пред екипа, че влизането на Йоана е било голяма грешка. Имал очаквания за голяма сюжетна линия с нея, но Мартин бързо я пратил да си ходи. Отделно за финала е трябвало да дойдат дъщерите на Мартин, но като са му вкарали Йоана, той е отказал те да влязат

# 303
А има ли изобщо като в предните сезони влизане на роднини на ергените или ще си останат със софийските напътствия?

# 304
Ники Николов се оплаквал пред екипа, че влизането на Йоана е било голяма грешка. Имал очаквания за голяма сюжетна линия с нея, но Мартин бързо я пратил да си ходи. Отделно за финала е трябвало да дойдат дъщерите на Мартин, но като са му вкарали Йоана, той е отказал те да влязат

И каква сюжетна линия е очаквал?

# 305
В пловдив24 има статия, че днес ще влиза жената от миналото на Мартин и епизодът ще е 3-часов до 23ч.

И други интересни неща има, който иска, може да прочете

# 306
Йоана явно е послъгала за връзката им,че били лудо влюбени,имали планове за бъдещето и други подобни неща. За това се е очаквала голяма сюжетна линия

# 307
И аз дочух нещо такова… Идеята била да го “спечели” обратно, но вместо това станали бесни скандали и бързо я изгонили.

Последна редакция: пн, 10 мар 2025, 14:55 от Lilly_85

# 308
Коктейлът по нощници явно са го взаимствали от коктейла без грим в предния сезон. Да видим коя ще се тръшне, че не ще да е по нощница.

# 309
Ники Николов очаквал много и от дъщерите на Мартин. Видял е при снимането на визитката на Мартин, че са много директни и и изобщо не са от мълчаливо те. Питал ги какво ще питат момичета вътре, а те отговорили,че ще си искат братче от тях

# 310
fastline, наистина ли виктор и мартин няма да изберат никоя накрая (ако имаш инфо де)/а Васил избирал косара Thinking

# 311
Виктор нали Любомира избирал?

# 312
Нямам информация за финала. Питам, но не ми казват. Каквото ми споделят и го пиша

# 313
Васил скоро ли влиза?

# 314
  • София / Пловдив
Васил скоро ли влиза?

Малко след Йоана, която влиза днес или утре.
Според мен поне след още седмица ще е той, даже и две.

Общи условия

Активация на акаунт