Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 88 (м. март)

• 22 370
  • 903
  •   1
Отговори
# 330
Аз мисля без упойка да я правя. Пет минути ще издържа един маркуч. Simple Smile

# 331
Олелее, стана ми лошо Joy

# 332
А защо да изтърпиш, когато можеш да си спестиш болката?
Знам и че при мъжете поносимостта към болка е по- слаба. Да не започнеш да мучиш там 😂

# 333
20-30 минути как ще го изтърпиш това бре?

# 334
Информирай се по-подробно, то не е май и само до болка ами и си е гадно да трябва да "глътнеш" сондата. Не че съм фен на упойките и аз ама все пак по-добре да си по-подготвен поне пък тогава решавай.

Дани, тоя индиец и той е много готин, супер земен такъв, обяснява кое и как, ама пък защо. И има много какво да каже и той. Малко време иска да му свикнеш с акцента първо, ама после вече бива и не му забелязваш толкова. Струва си усилието. Нещата дето ги говори са си на място, не някакви изхвърляния, това му харесвам. Че знаеш, има и разни странни индивиди дето имаш чувството че като приказват, сами не си вярват че някой ще прави както те кажат.

# 335
Обаче ако направиш и колоноскопия с гастрото без упойка те признавам Joy

# 336
  • на острова на мечтите
Гущер, искай си упойка. Гадно е без. А и с каква цел искаш без? Свети мъченик Гущер ли ще ставаш?
Натка, аз го гледам с преводач и акцента не ме впечатлява😘 Моят английски е много кахърен. Това, което казва за вагусовия нерв много ме впечатли. Обяснено на невероятно достъпен език. Готин доктор.

# 337
О, тогава изгледай цялата лекция а не само това краткото което пуснах, мисля че имаше линк в описанието на видеото.
Точно тази лекция мисля че и преди я бях пускала тук, интересна е много. Един час някъде са му и неговите.

# 338
  • на острова на мечтите
Цялата лекция изгледах. Толкова ми стана интересно, че загледах още едно негово видео. Утре пак. Струва си. На мнение съм, че всеки трябва да го види.

# 339
Кое е видеото на Прадипчо?🙂 Захванала съм и аз едно негово.😃
Храната вчера беше обяд сварени яйца и кафе със сметана, вечеря печено пилешко бутче и салата с червено зеле, рукола и селъри. Днес обяд сварени яйца и кафе, вечеря печена скумрия и салата от зеле и рукола.🙂

# 340
Откакто един познат почина на 36 от зъболекарска упойка гледам да ги избягвам.
Но да, ще прочета повече. Не че не са ми поставяни упойки. И зъб ми е ваден, и апендицит.

# 341
  • В центъра на моретата
Ами, аз затова преди зъболекарска упойка си правя тест за алергия за конкретната упойка, която ползват. Не че ми се е случвало много често де, ама преди няколко месеца ми правеха операция на мъдрец и правих тест. ММ не сяда на зъболекарски стол преди да му сложат упойка, пък било то и зъбен камък да му чистят. Ама си го тестваха предварително за упойките, които ползват.
Какво ти пречи да си поискаш, защо трябва да се мъчиш? И аз знам, че не е особено приятна манипулация.

# 342
Манипулацията не е приятна, но в никакъв случай болезнена. И е не повече от 5 мин.
Гастро без упойка не съм правила, но с такъв маркуч в стомаха изкарах цяло денонощие при операцията от жлъчка. Най-ужасната нощ в живота ми беше 😀, но гастроскопията се прави много бързо.

# 343
Я кажете, какво ще готвите за вечеря?
Пици🙄
Основата е от авокадо+котидж сипете+ 2 яйца и малко пармезан да ги стегне като блат. Също слагам и чубрица до има някакъв вкус този блат.

# 344

Аз съм я правила без упойка, не е нещо страшно. То не боли, просто е неприятно чувството и малко по трудно дишаш заради маркуча. Цялата процедура се прави за 2-3 минути. Ако ще ти правят упойка, по добре го съчетай с колоноскопия

Общи условия

Активация на акаунт