Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 88 (м. март)

• 22 235
  • 903
  •   1
Отговори
# 135
Черен шоколад Линд 90% какао 100 грама за 3,99 лв добра цена ли е? Хубав ли е? От другите им шоколади не съм очарована, но може пък този да ме изненада приятно, знам ли?🤔
Stryper, а след това?
Добре е.
Къде е тази цена?

# 136
Да ви метна малко на върбата и покрай един кръвен маниак... домашно с/у купешко кисело мляко Wink

# 137
А защо се пие магданоз, помага ли при ИР?

Да, помага за ир, в първия пост съм писала кратко, търси с търсачката.
 Невена също е обяснявала много за зелениите.
Иначе магданоза не се пие, дъвче се.
Капсулите са за хора, които недолюбват магданоза.
Аз си го ям, ама беше намалено в ихерб и чат пат си пийвам.
Ударно 2-3 дни по 2 връзки се дъвчат, после стандартно.

# 138
Елора, в Нак маркет (верига италиански магазини, не знам дали има и в София, но вероятно има други подобни магазини и там).

# 139
  • В центъра на моретата
dolce, не джинджифила, а въпросното златно  мляко помага за съня. Това го знам от дъщеря ми - прави си го преди да легне, но само ако нещо е силно напрегната покрай някакви изпити или състезания - не редовно. Казва, че заспива по - лесно и съня й е по-добър. Но може и да е плацебо ефект Blush. Ама го прави с бадемово мляко.

natka, права си за кафетата, по 3 пия, понякога и по 4. Ама то и от лентичките цветовете са спорни. Ще взема и аз да си купя магданоз на капсули или пак да започна да пия хлорофил. На връзки малко количество мога да хапна, ама две връзки - ще позеленея.

Аз започнах да развъждам воден кефир, ама го чакам да стане съвсем ферментирал, че иначе малко се притеснявам от захарта, която слагам вътре. Въпреки че не слагам много захар и кафява взех, ама пак..

# 140
Долче, много е добра цената.
По веригите в София 4,50 е вече на промоция.
Вземи си и не се чуди.

# 141
  • София
Куркумата не трябва да се готви или да се слага да ври, защото губи свойствата си. И естествени с черен пипер се приема. Аз правя златно мляко, което съхранявам в буркан и вечер който иска пие преди лягане. Помага за съня и не само.Другото, което трябва да се внимава е, че намалява желязото в кръвта.

Дани, джинджъра го стържа на ренде, че не ми се вади сокоизстисквачката. Като го настържа, сока го съхранявам в хладилник и отсипвам по малко. А самия джинджър го ползвам като правя чай, слагам да ври с водата.
Пропуснала съм тази рецепта за сън и не само. Може ли конкретно да я напишеш?

# 142
Елора, ще взема следващия път, като стигна дотам (не ми е далече, но сравнително рядко правя отбивката) за проба. Гледах онлайн, че Линд имат 90% dark и 90% mild, не съм сигурна  кой от двата видях. Погледнах и шоколадите им с лют пипер и с мента, но те бяха само с по около 50% какао  в състава, а на същата цена...Май, ако искам по-тъмен шоколад с люто или мента, ще трябва да си го забъркам сама.☺️
Иначе имам и един интересен тъмен шоколад от Stryper, който чака дегустация.😊
Заек, вероятно в случая е плацебо ефект. Защото млякото е бадемово, а то няма нищо общо с обикновеното прясно мляко. Затова реших, че може да е от джинджифила.🙂

# 143
На мен 85 ми  е вече сладък.
Вече мисля само от 90 да взема.
Но и на лидл ще си взимам.
Вземи си да пробваш, не знаех, че линд не си яла досега.
Позор Stuck Out Tongue Winking Eye

# 144
  • В центъра на моретата
Hrupka, на 1 ч.л. куркума на прах слагам 1/2 ч.л. черен пипер смлян и толкова канела (не винаги я слагам). В съд с малко вода, слагам съставките и на котлона ги затоплям без да завира, така че да стане като каша. Добавям кокосово масло малко и тази паста я слагам в бурканче.
Самото златно мляко - около 1 пълна ч.л. с връх от тази паста се разтваря в чаша добре затоплено мляко (прясно, кокосово от кен, бадемово). Не слагам нищо за подслаждане. Може да се прибави ванилия.
Останалото количество от пастата го съхранявам в хладилник

# 145
Елора, яла съм 85%, изядох го някак, но не може да се сравнява с лидълските шоколади.😀

# 146
Колко ли подобрители на вкуса не са описани на опаковките, защото според някои изисквания на здравните организации концентрации под еди колко си милиграма за порция? се считат за нищожни и не е задължително тяхното опоменаване...

# 147
Аз вчера взех от лидл от 95 новия.
Той сам си скочи в количката, нямам спомени.
Запаси имам, ама какво да направя.
Но и аз вече от този ще взимам, но и от линд, редувам си ги.

# 148
  • София
Скрит текст:
Hrupka, на 1 ч.л. куркума на прах слагам 1/2 ч.л. черен пипер смлян и толкова канела (не винаги я слагам). В съд с малко вода, слагам съставките и на котлона ги затоплям без да завира, така че да стане като каша. Добавям кокосово масло малко и тази паста я слагам в бурканче.
Самото златно мляко - около 1 пълна ч.л. с връх от тази паста се разтваря в чаша добре затоплено мляко (прясно, кокосово от кен, бадемово). Не слагам нищо за подслаждане. Може да се прибави ванилия.
Останалото количество от пастата го съхранявам в хладилник
Благодаря ти!

# 149
И аз си имам запаси от шоколад, но това не ми пречи. Прибавям в шоколадения трезор, ппък ям, когато им дойде времето.😂

Общи условия

Активация на акаунт