В момента чета... 94

• 44 789
  • 736
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Първите книги на Филипова не бяха лоши - "Анатомия на илюзиите", "Червено злато" и "Стъклени съдби". Какво ѝ стана после, превърна се в Стойчо Керев в пола. 😃

# 706
Първите книги на Филипова не бяха лоши - "Анатомия на илюзиите", "Червено злато" и "Стъклени съдби". Какво ѝ стана после, превърна се в Стойчо Керев в пола. 😃

+1
И аз съм чела тези. И Аномалия. Не са лоши. Но да, много ме дразнеше навремето тази показност и претенциозност. Затова и спрях до тук.

Не харесвам хора, които парадират с каквото и да било.

# 707
  • София
Ехее, Азара, много хубаво звучи. Коя е тази книжарница и в кой град се намира? ХУбаво е да има и такива...

# 708
“Стъклени съдби“ са ми я препоръчвали, може да е все пак хубава книга. После авторката може да се е ориентирала към друг тип сюжети, зависи към каква читателска аудитория се е насочила, но когато четох нейната книга, за която споменах, Дан Барун беше много актуален.

# 709
  • София
Аз я харесвам Стъклени съдби. Интересна история.

# 710
Людмила Филипова прави докторантура по астрономия /в СУ/, а там основата е физиката. Не я подценявайте като интелект. И силен личен бизнес развива. Не съдете по красотата и / или по потеклото й.
Харесвам и Папи Ханс. Зад комичния рекламиран образ прозира умствен багаж.
В момента чета "Глина" и ми допада.

#BGMammaЧете

# 711
Не само #BGMammaЧете 🙂

И аз чета 🙂 "Крехко равновесие" на Рохинтън Мистри. Нямам много време за четене напоследък, но пък й се наслаждавам и премислям. Харесва ми.

Още не мога да се наканя да ви разкажа за "Дъжд" на Кармен Мишу. Много ми харесва как пише тази жена. Даже мислех да препрочитам "Тангра и неговия син", но захванах любимия ми "Железният светилник", тъй като ходих на постановката.

# 712
Моля някоя от дамите с хаштаговете да има грижата да пусне новата тема, тъй като с този темп на писане тази скоро ще се изпише.
Аз нямам желание.
Благодаря.

# 713
  • София
Миж, аз мога да поема ангажимент да я пусна, ако някой не ме изпревари, борейки се за точки. 😂

# 714
Миж, аз мога да поема ангажимент да я пусна, ако някой не ме изпревари, борейки се за точки. 😂

Както вече писаха в една тема - "За пари и книги ще започнете да четете" Joy

# 715
До 03.06 е кампанията. Като нищо ще се изпише цяла една тема до тогава.

# 716
Важен е резултатът - ако някой чете за пари, мога само да му кажа "Евала". Малко са хората, превърнали хобито си в професия.
Ако някой почне да чете, защото bg-mama дава точки - пак е постигнат положителен резултат. 

# 717
Да, и след 03.06 тук бомба паднала. Жив четящ няма да има, освен обичайните заподозрени  Joy

# 718
Ами да изчакаме 2 седмици и тогава нова тема 😀 Не че е лошо да има повече участници и мнения, но тук направо се появиха ударници с неподозирани сили.

# 719
Ехее, Азара, много хубаво звучи. Коя е тази книжарница и в кой град се намира? ХУбаво е да има и такива...
В София, Оборище, книжарница Книжен Ъгъл. 🥰

Общи условия

Активация на акаунт