Естетични процедури за лице и тяло – 61 тема

• 49 223
  • 766
  •   1
Отговори
# 15
Аз отново да попитам към кого да се обърна за  разширените ми пори в дерма акт. При Трендафилова мисля да запиша час за хиалурон съвсем леко в устните, но за цялостно лице нямам идея

# 16
Правила съм април даже, просто се пази човек после:

# 17
Под очите съм правила Морфеус, полинуклеотиди и Jalupro Young Eyes.

# 18
Варна!
Някой слагал ли е ботокс  при д-р Десислава Бъклова от Дерма Експерт? Или друг лекар да препоръчате за ботокс във Варна.

п.п. Без Савченко, нещо не можем да се разберем с ботокса при нея. Декември слагах и вече имам мимика...

# 19
Ма то си е постижение от декември досега чак мимика.Аз на 1-вия месец вече имам, на 4-тия се вижда осезаемо.

# 20
Ма то си е постижение от декември досега чак мимика.Аз на 1-вия месец вече имам, на 4-тия се вижда осезаемо.

Преди ми държеше поне 3 месеца, незнам. Два месеца ми се виждат твърде малко.

Силния ботокс как се казваше Диспорт? или....
Той ми държа най- много, но ми паднаха веждите и беше много неприятно, един единствен път ми сложи от него и вече не искам.

# 21
Ботоксът не отпуска изведнъж, а постепенно.Реално като имах вече мимика не беше като в изходно положение.

# 22
  • София
Благодаря за темата, много болна тема са ми очите Sad нали имах фиилър- 3 год ми беше супер, но реших да разградя по съвет на лекарка (нямам идея защо я послушах), хлътнаха отново брутално, сложи ми нов филър, от койот бях с насинено око месец и половина. И сега, 5 мес. по-късно, все едно филър не е имало. Адски съм нещастна, не искам нов,защото ако пак съм синя месец, няма хич да ми е ок. Не вярвам на ксинбустери и аз. Иначе мазотя кремове, но те нямат отношения към хлътването и сенките. Наследствени са си и това си е.
elizabet9119, както написах, аз препоръчвам Трендафилов, защото пише,че с това се занимава, прочети дали и за друг пише подобно нещо и прецени.

# 23
Скинбустерът в слъзната ми бе поставен като филър-, не за освежаване на зоната.

# 24
Може ли да помоля на лично да ми споделите каква козметика ползвате за лице и околоочна?
На мен сякаш добре ми се отразяват буквално мазни кремове.
И нещо за сгъстяване на мигли? Всички скъпи серуми, които съм ползвала са с ефект удължаване само.

# 25
  • София
Алена, благодаря за темата!
Благодаря на всички за споделянето и насоките, много помагате! HeartHeartHeart

# 26
Вчера ходих на втора доза Скулптра в Дерма акт и питах Трендафилова какво може да се направи за зоната около очите, понеже вече е доста хлътнала. Каза, че много добри резултати дава Jalupro, но предупреди, че може да се получат синини и да си преценя мога ли да отделя 20 дни за възстановяване (или да си ходя синя). И сега ще го мисля.

# 27
Вчера ходих на втора доза Скулптра в Дерма акт и питах Трендафилова какво може да се направи за зоната около очите, понеже вече е доста хлътнала. Каза, че много добри резултати дава Jalupro, но предупреди, че може да се получат синини и да си преценя мога ли да отделя 20 дни за възстановяване (или да си ходя синя). И сега ще го мисля.

20 дни?!!!

# 28
Може би защото протоколът е 4 пъти по веднъж в седмицата. Иначе и аз доста се позачудих в началото.

# 29
Аз разчитам на ботокс основно, плюс хубав крем за очи

Общи условия

Активация на акаунт