Естетични процедури за лице и тяло – 61 тема

• 51 570
  • 766
  •   1
Отговори
# 150
С  бучки и подпухнало лице на 8-мия ден,въобще няма да си стоя вкъщи,а още утре ще отида на лекар.
Дори да е нещо безобидно,което с времето ще се оправи, аз пак бих потърсила лекарска помощ.
Да не правиш някаква алергия към препарата? И казваш,че тези бучки стават все повече?

Разбирам,че си слагала колагенов бустер.
На мен Др Трендафилова ми обясни,че в началото ще съм подпухнала след Скулптра (нормално ,с толкова много инжектиран физио разтвор),но с времето водата ще се дренира. Бучки съм нямала и затова ежедневните масажи са много важни.

Пише как се развиват нещата при теб.

# 151
Точно вчера това коментирахме с приятелка дерматолог.
Тя каза, че не поставя чист колсген като бустер, защото предизвиквал алергични реакции, тя преди е имала две пациентки с усложнения и вече отказва да слага.

# 152
Здравейте,
 в Хил Клиник до края на месеца има оферта на Teosyal RHA Kiss 1ml за 300лв., време ми е да освежа устните, но това е прекалено много за мен. Иска ли някой да го поделим?

# 153
Мисля, че вече
никой не разделя филър на двама души, ако е един флакон .

# 154
Мисля, че вече
никой не разделя филър на двама души, ако е един флакон .

Предложиха ми го

# 155
E това е абсурдно.Освен ако не са два флакона на тази цена.

# 156
Този филър за устни май е 0,7, а не 1 мл. Сигурно става въпрос за два флакона.

# 157
  • при Arctic Monkeys
Какъв препарат ви въведоха?

Nithya 70mg... Това ми пише на картончето.
Това е някакъв колаген. Не съм го чувала. Обадихте ли се на лекаря?

# 158
Здравейте отново, благодаря много на всички, които споделиха мнение. Обадих се дерматоложката днес, каза ми да започна да пия алергозаните, две днес и по едно уикенда и да направя много много хубави масажи следващите няколко вечери. Доколкото разбрах май малко съм закъсняла с хапчетата. Бучките ми си стоят все така, не се увеличават, но и не намаляват. Реално погледнато, мисля че вината е в мен, защото малко пренебрегнах инструкциите и, относно масажите, на което тя натърти няколко пъти. Та ... Може би щях да си спестя пиенето на хапчета, незнам. Но просто не предположих, че може и да им на каквито и да е усложнения, защото съм си поставяла филъри в устните и скулите преди години, правила съм си плазмолифтинг 2-3 пъти и никога досега съм нямала проблем. Та ...може и да е от самия продукт! Взех си пакет от 3 процедури и сега не съм сигурна изобщо дали да продължавам...
Както и да е, благодаря много още веднъж на всички, които писаха! Ще драсна как съм след няколко дни, може да е полезно и на други с подобни усложнения. Това разбира се не ме отказва от моите естетични цели Grinning, поне засега...

# 159
  • в 1001-та нощ
Аз не бих 👌 Ако сте предплатила, използвайте сумата за друга процедура ✨️

# 160
И аз не бих. Сега ми звучи зле,представям си ако инжектират нова доза.

# 161
Този филър за устни май е 0,7, а не 1 мл. Сигурно става въпрос за два флакона.

Аз искам точно 0.7мл и също се учудих, освен пак да позвъня и да попитам, че нещо ми се стори младежа малко неадекватен

# 162
Привет, момичета! Поставих си колагенов стимулатор Новума (подобен на Радиес) при д-р Керимов. При първоначалната консултация, той ме убеди, че не създава обем, а само лифтира. Аз подчертах, че категорично не желая обеми, а само освежаване на лицето и попълване на назо бръчки, които още не са дълбоки. Резултатът обаче е отекли бузи, които всеки следващ ден ми се струват още по-пухкави. Контурът се смъква надолу, получава ми се вече двойна брадичка и бузи тип булдог...Ужасно е! Лицето ми е слабо, но не изпито. Нямам загуба на обеми. Имах си хубав естествен контур. Единствено по-дълбоки назо бръчки и пачи крак около очите. Те леко се попълниха, но за сметка на отекло лице... Някоя от вас поставяла ли си е този продукти и имала ли е подобни проблеми? Кога ще изчезне това подпухване. Отоците от инжектирането спаднаха вече, но резултатът е ужасен. В страницата на клиниката има много снимки на лифтинг на цяло лице, при който се използва Новума, плюс филъри. Резултатите изглеждат уау! То и аз веднага след поставянето изглеждах уж добре, но още на следващия ден започнах да подпухвам.

# 163
Аз съм си слагала Радиес и също подпухнах неприятно. Почти три седмици спадаше отокът.

# 164
Аз съм си слагала Радиес и също подпухнах неприятно. Почти три седмици спадаше отокът.
Къде точно Ви поставиха Радиес? След като мина подпухването как си усещахте лицето? Някаква положителна промяна?

Общи условия

Активация на акаунт