Естетични процедури за лице и тяло – 61 тема

• 51 585
  • 766
  •   1
Отговори
# 255
  • Варна
Точно под очите се слага с канюла в слъзна падина, така ми е слаган 2 пъти около 0,1 минимално количество и не съм имала и точка следа. Изобщо предпочитам канюла ако имаше начин за всичко .

# 256
Момичета, някой сподели че е пил Биотин и е имал ефект за косопад, не помня по 10 мг ли беше казал и кой всъщност писа? Набавих си испански биотин, който страшно ми похвалиха, но пише по 1 т, а в главата ми се върти че тук четох за 10 мг.

# 257
Жаки, твоят от колко мг. е?

# 258
Предполагам да. При мен това се получи след поставяне на Новума, което е подобно на Радиес. Сдобих се с леки бузки, лицето ми изглежда малко по-широко - в скулите и челюстта. Надявам се този "ефект" да изчезне с времето.
А вашето подуване оправи ли се? Говорихте ли с доктора?
От доста време се каня да се сложа Скулптра или Хармоника, но все прочитам някакви отрицстелни коментари и се разколебавaм. Grinning
Отоците спаднаха още, но лицето ми си изглежда с по-широка челюст от преди. Като цяло се загладиха някои бръчки. Но още е рано да се каже. И аз четох доста отрицателни коментари, но пост фактум Simple Smile Остава ми само да се надявам на "чудотворния ефект", който трябвало да започне се развива след 2-3 месеца Simple Smile) Ако се случи, ще се похваля. Доколкото разбрах, продуктът трябва да се поставя по-разреден, за да даде ефект на озаряване, а не обем. И всичко е до техника на поставяне.

# 259
Жаки, твоят от колко мг. е?

От 5 мг този, писаха хора че само това им помогнало. И аз веднага помолих приятел да ми прати:

# 260
Има варианти и от 10 000. Пробвай. Но да знаеш, че от една опаковка няма да видиш резултат. А какъв косопад бориш?

# 261
Момичета, някой слагал ли е скулптра с цел третиране белези от акне?

# 262
  • София
Точно под очите се слага с канюла в слъзна падина, така ми е слаган 2 пъти около 0,1 минимално количество и не съм имала и точка следа. Изобщо предпочитам канюла ако имаше начин за всичко .
Не мога да се съглася, защото около 5 лекаря от дермаакт, както и Каляшева, изпаднаха в ужас като чуха, че така ми е слаган филър. И не ми разрешиха пак с канюла. Казаха, че в никакъв случай не се слага за под очи. Затова и ме боцка Ванеска. Иначе аз лично нямам мнение, казвам това на лекарите.

Скулптра- изчела съм адски много неща за нея, но не мисля, че би помогнала за акне. Още повече, че можете да прочетете назад какви са мненията за нея и възможните странични ефекти. Ако сте и млада, не бих си го причинила. За белези- лазери.

# 263
  • Варна
Те лекарите все изпадат в ужас като се спомене нещо, което те не правят или не са научени да правят. Няма забрана да се поставя така, по Атравматично е и да не говорим, че при мен ефекта е много фин и без каквито и да е отоци впоследствие ,дължащи се на самия филър.Който разбира се е и в съвсем минималистично количество,поставяно през 2 години .

# 264
https://bg.iherb.com/pr/doctor-s-best-biotin-10-000-mcg-120-veggie-caps/63468
Този биотин съм пила аз, но доста време. Има и на NOW,  и на някои други добри марки за добавки. Наистина има ефект - помогна ми много след обилен косопад.

# 265
На мен ми е слаган филър под белег от акне и резултатът е повече от добър и дълготраен. Мисля, че със Скулптура също би се получило, но в темата имаше препоръчан друг продукт, който бил по-подходящ. Аз бих го погледнала и него.

Последна редакция: пт, 21 мар 2025, 12:54 от alex_jp

# 266
Аз пък се чудя дали след 2 бр Скулптра през месец изобщо да правя трета - досега ни оформяне, ни обем. Вие се оплаквате от обем, а аз искам такъв. Та се чудя дали да питам може ли да ми сложат Хармоника/Хармоника+филър или само филър.

# 267
Аз пък се чудя дали след 2 бр Скулптра през месец изобщо да правя трета - досега ни оформяне, ни обем. Вие се оплаквате от обем, а аз искам такъв. Та се чудя дали да питам може ли да ми сложат Хармоника/Хармоника+филър или само филър.
Ако искате и обем, вижте други продукти, които съдържат и ХК, като Ленисна напр. Аз за Скулптра зная, че не създава обем, освен първоначалното стабилно подпухване. Най-добре се консултирайте с лекар, даже с няколко. Аз след Новума имам лек обем. Още е рано да се каже дали ще се запази във времето.
Относно белези от акне, наскоро попаднах на един продукт с полинуклеутиди Rejuran Healer, който е точно за това. Но дали работи, потърсете мнения.

Аз лично търся работеща апаратна процедура за справяне с бръчките "пачи крак" и цялостно освежаване на околоочната зона. Имам леко хлътване под очите, без тъмни кръгове или торбички (засега). С много тънка кожа съм. Филър там категорично няма да сложа. Мезотерапиите също ме ужасяват заради синините. Та, ако някоя от вас е попаднала на ефективна апаратна процедура за тази зона, моля да сподели Simple Smile

Последна редакция: пт, 21 мар 2025, 11:52 от marybella

# 268
vani133 a защо точно Скулптра сте избрали за белези от акне? В смисъл - от клиниката лекар ви препоръча тази процедура, с оглед вашата възраст? Любопитно ми е, защото Скулптра, която е L-полимлечна киселина, полимер на млечната киселина, е предназначена  за комплексна корекция на бръчки, възстановяване на обема, корекция на овала на лицето, загуба на стегнатост на кожата... В този ред на мисли, има други препарати, като например Rejuran S https://dermafiller.shop/en/products/rejuran-s-lidocaine-1x-1-ml … 4.html?query_id=2 който е точно за третиране на белези от акне, който си е мезотерапия и е с най-висока концентрация на полинуклеотиди от другите инжекционни продукти oт Rejuran - точно за лекуване на белези, посредством насърчаване растежа на кожните клетки чрез стимулиране на фибробластите и създаване на колаген.  Този давам като пример, има и други с подобно предназначение, но са мезотерапии, а не дермални филъри.

Моите белези се оказаха доста трудни за премахване и след като правихме 5-6 лазера в рамките на година, доктора ми препоръча да пробваме Скулптра. Каза, че не би ми сложил дермален филър, тъй като много бързо се разгражда и се губи ефекта, конкретно за белези от акне. И като цяло мнението на доктора беше, че дермалните филъри замаскират временно проблема, а не го решават.

# 269
Здравейте!
Аз вчера поставих Rejuran i около очите и след 2 седмици пак ще повторя и ще пиша за резултати. Някой друг слагал ли е? След колко време видяхте ефект и какъв точно беше?

Общи условия

Активация на акаунт