Естетични процедури за лице и тяло – 61 тема

• 51 669
  • 766
  •   1
Отговори
# 300
Разходете се из Варна например, то е страшно по улиците. Не зная и кой им ги прави такива и толкова ли за едните пари си струва, ама пациента като си иска…

Аз съм от Варна и абсолютно подкрепям вашето мнение!

# 301
Русева,формата на устните ти е страхотна. Такива с ясно изразен cupid's bow са мечта.
Aз бих сложиха 1мл за лек обем и нищо повече. Натуралните ти са тънки (за моя вкус) и разбирам защо си посегнала към филърите,но наистина си прекрачила границата на естетичното.Важното е,че си се осъзнала.

# 302
Много Ви благодаря,скъпи дами, за искреното мнение и отношение към моя въпрос! Допитвам се към вашето женското мнение,тъй като в момента нямам много контакти с хора,поради лични причини.
Работата е там,че всичко около мен (по това време) изглеждаха така,че и по-зле... Мислех,че ще се разгради с времето,но чаках една година и накрая взех нещата в свои ръце. Въпросният "лекар",който ми поставяше филърите, вече не практикува. А неуспешното разграждане с покъртителен ефект,бях споменала в коя клиника е. Ще Ви държа в течение,каквото и решение да взема в бъдеще и ще дам отзиви! ❤

# 303
От любопитство питам ,колко мл трябва да се налеят,за да изглеждат устните така?
Или си слагала по 1 мл през 2-3 месеца?

# 304
От любопитство питам ,колко мл трябва да се налеят,за да изглеждат устните така?

В рамките на на 2,5 години, по 1 мл през 6 месеца. Около 5 общо.

# 305
Някоя дама дали има, която си е поставяла ботокс в брадичката. Аз последно като слагах получих лека асиметрия при усмивка, но малкото количество спаси положението, че не се забелязваше почти - бяха само две единици. Чудя се къде да отида. Ще ми е да е при някой с повечко опит с тази зона, но нямам никакви наблюдения.

# 306
Аз многократно, но винаги ми обясняват лекарите защо не може близо до устните.

# 307
И на мен ми слагат винаги,в две точки,от цялото лице първо там усещам, че ме е хванал.

# 308
Как усещате,че ви е хванал ботокса? Като усещане имам предвид. Какво се чувства?

# 309
Аз многократно, но винаги ми обясняват лекарите защо не може близо до устните.

При кой сте слагали ботокса там? Предполагам е слаган, за да се успокои брадичката, ако мускулите са активни при говорене или неволно бръчкане?

Цитат на: the_demon"
Как усещате,че ви е хванал ботоксът? Като усещане, имам предвид. Какво се чувства?

Ами то не става веднага. Става след някакви дни, при мен след около седмица. Като усещане е, че просто се опитваш да движиш мускула, но не можеш. По-нататък усещането е за стегнатост в участъка и в някои от другите мускули наоколо, например при смях и усмивка. Това е само за зона брадичка. За другите зони не съм съм слагала и не мога да кажа.

Последна редакция: нд, 23 мар 2025, 18:20 от emkaemka1

# 310
Д-р Чилингирова и д-р Здравкова.
Имам “портокалова” брадичка, която бръчкам, да.Имам пръчки точно пт двете страни на устата, под нея, но изрично подчертаха, че там не може, за да не засегне мускулите, които в движат.

# 311
Бихте ли ми казали къде сте правили HIFU, как протича процедурата, болезнена ли е и има ли възстнановителен период? Подходяща ли е за стягане на долната част на лицето и кожата в областта на шията. Имам Хашимото, противопоказна ли е? На 46 съм.

# 312
Здравейте, момичета!
След години на lip filler blindness (доста грешки по пътя), най-накрая преминах през пълно разграждане и дадох време на устните си да се възстановят.
Признавам си – бях се изгубила в обема и количеството. Но ми навреди – и на формата, и на усещането ми за себе си.

Сега, след като минах през първо неуспешно разграждане, отток,
болки,асиметрия и месец възстановяване (пускам и снимки от процеса – дано помогнат на някого да не повтаря същите грешки), мисля, че съм готова за ново начало. Този път – с умереност, финес и добър специалист, който няма да ме убеждава в още и още.

Все пак реших,че искам да си сложа 1 мл за форма и самочувствие.😁 Моля, ако имате препоръки за естествени резултати и качествен подход – специалист във Варна, ще съм супер благодарна. (без клиниката на д-р Ф. и д-р Д.)

Кой е др. Д, защото др. Ф, ако е Филипова, то тя е зъболекар.
Ако др. Д е Денислав, то и той ми се струва, че е доста далеч от дерматолог.

Сега гледам и др. Вандев е открил клиника във Варна (той е зъболекар от Пловдив), всички бръмчалки ще се наредят при него.

Аз държа само и единствено на др Савченко във Варна, при друг не бих отишла.

# 313
Страхотни са устните в момента , не слагайте нищо .

# 314

В рамките на на 2,5 години, по 1 мл през 6 месеца. Около 5 общо.

Аз втория път като отидох за устни, падна ми се Хаджийска, (най-нескопосаните ми устни правени някога + когато не изчака хубаво да хване обезболяващия крем) тя ми видя картончето и ми казва 'Ама вие преди 7-8 месеца сте си сложили,защо искате пак?" Не беше много ентусиазирана, при факт,че първия път сложих 0.6 мл и не личаха особено.

Не знам кои доктори биха инжектирали 5 мл за 2 години и половина?

Въобще не го приемай за критика към теб. Приятелките са били с големи устни и ти си тръгнала по модата.Съвсем логично поведение за младо момиче,чудя им се обаче на докторите как го позволяват..?!

Общи условия

Активация на акаунт