Естетични процедури за лице и тяло – 61 тема

• 51 306
  • 766
  •   2
Отговори
# 630
  • Light of Zartha
Здравейте! Чета ви от известно време но май повече се обърках отколкото изясних. На почти 28г съм и имам две бръчици на челото. Само от дясно са. Наблюдавам ги от половин година и много ме дразнят. А като гледам снимки, са от доста по-отдавна. Ботокс би ли решил проблема и към коя клиника и доктор да се насоча? Нямам никакъв опит с тези неща.

# 631
Ох, ще се нап***я от смях Sweat SmileLaughing Реших да проверя ревютата/коментарите на тази клиника.
Почти всички единици са за некоректно обслужване от персонала. Масово хората от няколко години се оплакват, че персонала е неучтив, дори на място не ги обслужват като хората и ги таксуват повече. Значи  това е проблем, над който явно не се работи Simple Smile
*Клиника по естетична дерматология и лазерна терапия в Пловдив - DermaPlus.BG

Еми в търсене съм на добра клиника по естетична дерматология в град Пловдив. Наистина вече умирам като си погледна торбичките под очите Cry от коментарите разбирам, че филърите са доста добра идея?

Scarllett

На 34 съм и забелязах, че лявата част на лицето ми е с леко по-изразена назобиална гънка и доста по-изразени напречни бръчки по челото. Но само в лявата част Sweat Колкото и да масажирам, там, в лявата част, намалявата, но все пак си остават по-изразени. Sad

Видове бръчки по лицето:
Скрит текст:

# 632
Ох, ще се нап***я от смях Sweat SmileLaughing Реших да проверя ревютата/коментарите на тази клиника.
Почти всички единици са за некоректно обслужване от персонала. Масово хората от няколко години се оплакват, че персонала е неучтив, дори на място не ги обслужват като хората и ги таксуват повече. Значи  това е проблем, над който явно не се работи Simple Smile
*Клиника по естетична дерматология и лазерна терапия в Пловдив - DermaPlus.BG

Еми в търсене съм на добра клиника по естетична дерматология в град Пловдив. Наистина вече умирам като си погледна торбичките под очите Cry от коментарите разбирам, че филърите са доста добра идея?

Scarllett

На 34 съм и забелязах, че лявата част на лицето ми е с леко по-изразена назобиална гънка и доста по-изразени напречни бръчки по челото. Но само в лявата част Sweat Колкото и да масажирам, там, в лявата част, намалявата, но все пак си остават по-изразени. Sad

Видове бръчки по лицето:
Скрит текст:
И аз се оглеждам тук в Пловдив, но не мога да се доверя към момента на никой. Препоръчвам ви да се разходите до София.
За Пловдив, единствено ELLINI Aesthetics , може би са на ниво. Но там съм правила само консултация и обикновени процедури. Имам доста добри отзиви за лекарката, от различни места.

# 633
Надали скинбустери ще подобрят кой знае колко увисване и загуба на обем. Те по-скоро освежават кожата, някои може би имат лек лифтинг ефект, но и той е краткотраен. Все пак може да опитате, няма какво да загубите освен една сума срещу нулев ефект. (Не знам от какво съображение не искате филъри.) Иначе аз съм доволна от Juvederm Volite - два мл през 8 месеца е протокола. Добри отзиви има и за скинбустера на Restylane.

Здравейте,
Може ли да споделите какъв е ефекта от Скин бустерите и какъв е протокола? Колко бустера трябва да се направят за да има ефект? Като цяло съм с плътна, тежка кожа и нямам проблем с бръчки, но пък виждам едно увисване и загуба на лек обем в бузите. Не искам да слагам филъри, искам поддръжка до колкото е възможно с бустери.

# 634
Аз си поставям Volite и съм доволна. Преди слагах Restylane и също бях доволна, но при Денкова не го правят.

# 635
Иво Стоилова и Вандев за Пловдив , не съм ходила лично , но приятелки ходят на двете места и са доволни.

# 636
здравейте, ще ходя да ми поставят филър в скулите, може ли да ми кажете дали ще ми помогне с назолабиални?

# 637
Ами зависи от много неща.Не е общовалидно за всеки.

# 638
  • Пловдив
За Пловдив - имам записан час за Зисова за чело и гневна, като тя ми предложи да изгладим и пачия крак, но на мен много ме е страх, ама много. За пръв път ще ми е, та после ще мога да дам отзив.

# 639
За Пловдив - имам записан час за Зисова за чело и гневна, като тя ми предложи да изгладим и пачия крак, но на мен много ме е страх, ама много. За пръв път ще ми е, та после ще мога да дам отзив.
Ще чакам да споделите впечатления Simple Smile Пожелавам ви перфектен резултат!

# 640
Няма от какво да те е страх, сложи и на пачи крак:❤

# 641
  • Пловдив
Имах нужда от побутване, та може и да се навия. Като ще е гарга - да е рошава. Благодаря, ДХ3!

# 642
Здравейте, търся място където да си направя устните с много естествен вид. Намирам се в София, но съм готова да пътувам. Искам да намеря специалист, който има снимки "преди и след" или поне резултати на някой, който е бил при него. Единствените, които намерих в Instagram или Google със снимки "преди и след", изглеждат много големи и неестествени. Имам специфични притеснения, затова търся много опитен специалист.

# 643
Аз бих се доверила на д-р Трендафилова.

# 644
  • София
Единствените естествени устни, които съм виждала е в Скинда, при д-р Шефкед. Следя я в Инстаграм и там съм виждала.

Някой да има силни впечатления от процедури за мазнините по корема? Знам, че с ядене и мързел не става, но все пак..

Общи условия

Активация на акаунт