Термин Ноември 2025

• 29 518
  • 741
  •   1
Отговори
# 450
Ох аз съм 6+6 реално и 7+6 от последна М и съм в пика - така като ви чета, се надявам и при мен да отшумят симптомите, че сега хич не е гот. Не съм повръщала още, но днес бях на ръба два пъти. Най-тъпото е, че взе от миризмата на утайката на кафето да ми се сгажда, та без мъжа ми, който да ми почисти машината докато съм в другата стая и кафе не мога да си направя.
Леле, момичета и на мен ми изчезна гаденето в началото на 8ма седмица и се шашнах, но преди два дена бях на преглед в 8+6 и всичко беше наред😅

# 451
Момичета, някоя има ли проблем с гърдите и по-специално със зърната? На мен не ми се гади, повръща, нямам проблем с апетита, като цяло, ако не знам, че съм бременна, изобщо няма да разбера ...обаче имам нечовешки болки в гърдите. По-принцип съм с малко по-голям бюст за телосложението си, но положението е направо майко мила. Всеки допир е болка и дясното зърно много се е подуло и от едната страна има нещо като подутинка, която боли много при допир. Дори не знам как да го опиша... с нещо мажете ли се или е нормално?
9+2 съм и в четвъртък съм при гинеколога, но все пак да си питам и тук 🙈🤷‍♀️

# 452
  • София
Моите зърна бяха станали хипер чувствителни. Сега и те са нормални.

# 453
Много чувствителни са ми гърдите, включително зърната. Напоследък даже са и леко болезнени, но определено не толкова много, колкото го описваш ти, Виктория. Надявам се скоро да се поразминат по-голямата част от тези екстри Simple Smile

Аз обожавам да съм бременна и съм изключително щастлива, дори с екстрите тук там Hug

Тази седмица чакам с нетърпение четвъртъка, тогава ще ходя да видя Точица, надявам се и с пулс вече Blush

Хубава седмица на всички желая Kissing Heart

# 454
Днес съм на ранна ФМ + БХС, нямам търпение, но и доста притеснения тая. Нормално е сигурно.

# 455
Днес съм на ранна ФМ + БХС, нямам търпение, но и доста притеснения тая. Нормално е сигурно.
Успех дано всичко е наред. Ще чакаме да споделиш как е минало. При кого ще си, аз съм за към 15 май и мнооого се чудя още при кого да отида. Та който мине моля за мнения и отзиви за лекари. Мисля при Чавеева, но понеже съм от Варна и мога смо да четамнения тук там. Нямам лични наблюдения.

# 456
Тъкмо щях да те питам не е ли раничко, но върнах назад и видях🌺 Бях си записала час за 14.04 , но репродуктивния ми лекар каза , че е твърде рано и  да презапиша часа за след 21.04 - така, че моите са за 23.04 ще си почакам до тогава.Буквално каза рано е ще те върнат. На теб добри резултати днес 🥰

# 457
Благодаря ви!
В 11+6 трябва да съм днес.
При Иван Иванов в Стара Загора записах час, при Троянчев в Пловдив ходих с предната бременност.

# 458
Белушани, чакаме те днес с добри новини! Nature Star2

Моето АГ каза, че още от 11-та седмица може да се запише час за ранна фетална морфология и БХС, та аз се записах за 16-ти април при д-р Мариана Мирчева в Софиямед, когато ще съм 11+2. Надявам се да не ме е подвела и да не е прекалено рано.

# 459
В 12та седмица, т.е. 11+х, е най-добре да се отиде за първата ФМ, така че ще сте си супер тогава.
На мен това ми се пада след малко повече от месец Grinning аз още си чакам сърчицето Stuck Out Tongue Winking Eye

# 460
Fayona И аз се записах при Мирчева за 24.04, като сега се замислих, че ние тогава ще пътуваме, но не би трябвало да е проблем преди да тръгнем да мина за един преглед. Тогава трябва да съм в 11 г.с. +4, дали пък не е рано. Май ще чакам да дадеш отзиви и ако трябва да презапиша.

# 461
От събота, откакто станах от следобедна дрямка, до момента ме боли зверски главата. Непрекъснато. Кръвното ми е нормално, вода пия достатъчно. Изпих през това време 2-3 парацетамола, които облекчават положението за не повече от 15-20 минути. Не се издържа вече. Утре съм при моя лекар и ще му кажа, разбира се, но ако някой се сеща нещо друго да пробвам до тогава, ще бъда благодарна.

# 462
Момичета, кое приложение за следене на бременността си използвате? Благодаря:)

# 463
Аз използвам Premom, използвах го и по време на опитите, пази и информацията за стари бременности, та на мен лично ми харесва.

# 464
Аз използвам Feia, харесва ми, макар че го отварям предимно като вляза в нова седмица.

Общи условия

Активация на акаунт