Термин Ноември 2025

• 29 555
  • 741
  •   1
Отговори
# 435
Аз съм обратното на теб - имам момиче и се надявам на момче и аз по китайския календар/тест засичах и би трябвало да е момче при мен.
Иначе като усещане, съм убедена, че е мъжко и понеже миналия път бях убедена, че ще е женско и излязох права, си вярвам малко повече отколкото трябва, може би.
Имаме едно момче и се надяваме на момиче. Макар че усещам, че ще е пак мъжко, заради храните, които ми се прияждат. А правих от тия китайски тестове според годините и според датата на зачеване. Абе измишльотини, които показват че ще е момче 🤣

# 436
  • София
Аз се притеснявам за килограмите в първата си бременност качих 23 кг🫣 а бях 54 кг 😁
Сега бях отслабнала даже имах преса на корема ходих на фетнес като цяло спортувам,но много бързо качвам като съм бременна 🤰 нз как ще е сега.Да ви питам мами на вас гади ли ви се,при мен е ужасно и първата беше така и като гледам и втората почна така да е ...Не искам да пия хапчета ако някой знае нещо което може да облекчи гадето да пише 😊

При мен последната седмица се засили и ми помага чай от мента с мед и хапване на често по малко.

# 437
За гаденето, на мен лично, при предишната бременност не ми помогна особено, но ми препоръчаха лукчета с джинджифил. Имаше някакъв ефект, но поне при мен не беше уау. Помагат и за киселини нататък.

# 438
Здравейте, аз съм в 6г.с с термин 29.11
Ще ме извините, че повдигам темата с изхождането по голяма нужда, но имам нужда от съвет.
От както разбрах, че съм бременна изхождането ми стана през ден (2 дни), преди това си беше нормално всеки ден. По-големият ми проблем - нещо като запек и при забърсване виждам малко кръв. Някой има ли подобни неволи?
Смятам в понеделник да звъня на ЛЛ...

# 439
Здравей, и на мен ми е трудно, но пия пробиотик и хапвам разни бобови култури и горе-долу това поддържа нещата. Кръвта ако е светла е по-скоро от хемороид (или нещо друго близо до изхода) - трябва да се опиташ да поддържаш нещата по-меки. Ако е по-тъмна е по-притеснително и задължително трябва да се консултира с лекар.
Здравейте, аз съм в 6г.с с термин 29.11
Ще ме извините, че повдигам темата с изхождането по голяма нужда, но имам нужда от съвет.
От както разбрах, че съм бременна изхождането ми стана през ден (2 дни), преди това си беше нормално всеки ден. По-големият ми проблем - нещо като запек и при забърсване виждам малко кръв. Някой има ли подобни неволи?
Смятам в понеделник да звъня на ЛЛ...

# 440
Да, светла е. Аз също подозирах хемороиди и за първи път се сблъсквам с такова нещо ... Ще започна и аз пробиотик. Какви използвате вие?

# 441
Омнибиотик 6 - не са евтини (50-60лв), но са хубави - аз пия по една мерителна лъжичка на ден и стигат за повече от месец. Пише на листовката, че са подходящи за бременни и кърмещи. Има и разни български, които трябва да се държат в хладилник и са по-евтини, но смятам, че биха свършили същата работа.
Да, светла е. Аз също подозирах хемороиди и за първи път се сблъсквам с такова нещо ... Ще започна и аз пробиотик. Какви използвате вие?

# 442
  • София
Има ли още някой, на който всички симптоми са изчезнали? 🙄Чудя се дали да се филмирам...(8+2 г.с.)

# 443
Не се филмирай, радвай се Simple Smile

Последна редакция: нд, 06 апр 2025, 15:16 от -Sunshine-

# 444
Има ли още някой, на който всички симптоми са изчезнали? 🙄Чудя се дали да се филмирам...(8+2 г.с.)

При мен също няма симптоми, освен болезнени и издути гърди! Така че спокойни, аз съм 6+4 г.с.

# 445
И при мен изчезнаха симптомите преди седмица, а в момента съм в 9+6.
Преди 5 дена всичко беше наред на прегледа, та се опитвам да го приема като благословия, но и на мен ми е притеснено.

# 446
Аз, откакто съм бременна, имам ужасно много храчки. Не са жълти или зелени, прозрачни са, просто се стича повече храчка в основата на гърлото. Това е от 2-3 седмици вече. Когато ми се гади или повръщам, е от тези храчки и повръщам основно тях. Не кашлям.
Не ми се е случвало с предните бременности и ми е много странно. Някой друг да има подобни екстри?
Четох, че се случвало, ама… много гадно Close

# 447
Леле, момичета и на мен ми изчезна гаденето в началото на 8ма седмица и се шашнах, но преди два дена бях на преглед в 8+6 и всичко беше наред😅

# 448
Аз, откакто съм бременна, имам ужасно много храчки. Не са жълти или зелени, прозрачни са, просто се стича повече храчка в основата на гърлото. Това е от 2-3 седмици вече. Когато ми се гади или повръщам, е от тези храчки и повръщам основно тях. Не кашлям.
Не ми се е случвало с предните бременности и ми е много странно. Някой друг да има подобни екстри?
Четох, че се случвало, ама… много гадно Close
По скоро е алегрия и аз ги имам пролет и есен, ужасни са...

# 449
Момичета, имам останали 5 блистера (50 таблетки)  на Elevit 1 предлагам ги на цена от 60 лв. Годни са до 31.03.2026

Общи условия

Активация на акаунт