Термин Ноември 2025

• 29 464
  • 741
  •   1
Отговори
# 510
Момичета, имам един въпрос някоя от вас сблъсквала ли се с инфекцията Стрептококи на пикочните пътища по време на бременност , и имали друг вариант за лечение освен антибиотик , защото в момента съм с такава бактерия 9+6 г.с съм , но имам страшна непоносимост към антибиотици АГ ми изписа Панцеф за 10 дни , но когато го изпих ми стана супер зле гадене,повръщане тежест в корема и все още съм така и не ми минава от снощи пробиотика също не даде ефект и съм много притеснена как ще я излекувам , също ме притеснява приема на антибиотик при бременност , моля ако някоя може да ми помогне ❤ 😔

Аз с предната бременност имах бактерия, не помня каква беше, усещане като цистит, пих АБ Зинат 10 дни, това беше още в първия месец. Бях много притеснена.
След това имах чиста урокултура, след това пак неразположение и пак болки, пак ми изписаха Зинат.. който според мен не си беше свършил работата първия път. Обикалях лекари по този и други въпроси, то не ми предлагаха вливания в болница, да пия бира, Панцеф и какво ли не.. аз пиех само билкови хапчета, Уробиотик. Това продължи месец, в който се изследвах всяка седмица и накрая имах поне 4 чисти урокултури.
Мисълта ми е, че всичко отшумя при мен.
Но съветът ми е да си пуснеш на няколко места изследвания, за да засечеш дали съвпада всичко и вече, ако имаш болки, то ще си е за лечение, но поне да е потвърдена диагнозата.
Успех!

# 511
Момичетааа много ви благодаря за подкрепата и стиснатите палци. Минах преглед и всичко с бебчо е наред има си пулс, шава си. Кървенето ми е било от полип и за всеки случай ми изписа циклогест и каза повече почивка. Много съм щастлива така ми олекна, че нямам думи с които да опиша. Прекрасен ден на всички🌹

# 512
Страхотни новини,  Нефи! Почивай повече и да нямаш други притеснения чак до края!

# 513
Имам едно питане някоя от вас раждала преди с секцио с тази бременност има ли бодежи точно където е операцията от вчера ми се появиха и не знам колко е нормално..

# 514
Усещам точно,където е около разреза като опъване отвътре..казах на АГ на предния преглед, огледа яйчниците и каза,че всичко е наред, предполагам и аз, че е от срастванията .. Аз също се шашкам 😅

# 515
Усещам точно,където е около разреза като опъване отвътре..казах на АГ на предния преглед, огледа яйчниците и каза,че всичко е наред, предполагам и аз, че е от срастванията .. Аз също се шашкам 😅
Ужас дано по натам да не се усилят тези болки даста притеснително ми стана 🤣😫

# 516
Мамчета, да ви попитам, от кой ден се водим в 3ти месец, от 8+1 или от 9+0?
Тоест когато влезем в 9та седмица или когато я навършим🧐

# 517
9та гестационна седмица е началото на 3 месец до 13 гестационна седмица поне аз така знам😁

# 518
От 9г.с , въпреки че лекарите смятат 8+1 вече като 9-та, но реално трябва да бъде започната. 😊

Мамчета, да ви попитам, от кой ден се водим в 3ти месец, от 8+1 или от 9+0?
Тоест когато влезем в 9та седмица или когато я навършим🧐

# 519
Здравейте мами!
Ох много ми се гади какво ли не пробвах джинджифил да ям да пия чай и пак ми се гади...
Чудя се дали само аз съм така толкова зле с това гадене...Няма сутрин няма вечер постоянно ми се гади

# 520
Здравейте мами!
Ох много ми се гади какво ли не пробвах джинджифил да ям да пия чай и пак ми се гади...
Чудя се дали само аз съм така толкова зле с това гадене...Няма сутрин няма вечер постоянно ми се гади
И аз съм така деноношно не повръщам но ми се гади много и ми е лошо единствено айрян ми помага на мен

# 521
И при мен е така - и аз установих, че ми е добре като пия айрян, а също и газирана вода - това ме спасява.
Движението също - аз ходя да спортувам - трудно ми е да се накарам, но като отида, значително по-добре се чувствам Simple Smile
Здравейте мами!
И аз съм така деноношно не повръщам но ми се гади много и ми е лошо единствено айрян ми помага на мен

# 522
И аз съм горе долу така , смуча лукчета с джинджифил, пия газирано и има едни смучещи таблетки Емил, АГ ми ги разреши х1 на 24ч понякога помагат понякога не. Вие в коя седмица сте със силното гадене аз съм 7+3

Здравейте мами!

# 523
И аз съм горе долу така , смуча лукчета с джинджифил, пия газирано и има едни смучещи таблетки Емил, АГ ми ги разреши х1 на 24ч понякога помагат понякога не. Вие в коя седмица сте със силното гадене аз съм 7+3

Здравейте мами!
7+2 съм аз много се надявам скоро да спре ама като гледам до към 11-12 седмица в най добрия случай ще сме си с това гадене

# 524
9 гестационна+ 4 дена
Чакам да мине третия месец от бременността и се надявам,че малко по добре ще съм..

Общи условия

Активация на акаунт