За какво си мислите постоянно напоследък? - Тема №2

• 48 088
  • 750
  •   1
Отговори
# 300
То сега пак е така, вземат от работещите, да дават на мързеливите и тарикатите, има цели семейства с ТЕЛК- бабата, дядото, майката, бащата, децата, ако им е кеф работят, ако не не работят- на 7ми и 15ти банкомата трака, и това не са цигани и не са малко, циганите и те. Така,че какъвто и строй да дойде винаги ще има наши и ваши. Само, че преди циганите работеха, а сега цял ден семки чоплят и права търсят.

# 301
За вила на село…

# 302
Мисля си колко нереалистични очаквания имат младите хора като започват работа.

# 303
То сега пак е така, вземат от работещите, да дават на мързеливите и тарикатите, има цели семейства с ТЕЛК- бабата, дядото, майката, бащата, децата, ако им е кеф работят, ако не не работят- на 7ми и 15ти банкомата трака, и това не са цигани и не са малко, циганите и те. Така,че какъвто и строй да дойде винаги ще има наши и ваши. Само, че преди циганите работеха, а сега цял ден семки чоплят и права търсят.

Taка е, пак вземат от едните за другите, но поне няма таван и който си е заслужил може да постигне повече. А и по-умерено се взема.

# 304
Мисля си колко нереалистични очаквания имат младите хора като започват работа.
Мисля си как точно на младите им се предлага по-висока заплата, защото умеят да си искат.

# 305
То и двете са верни - имат нереални очаквания, но понеже вярват в тях си искат смело и настояват. И като няма хора, им дават.

# 306
Аз пък мисля за това колко ги мързи някои млади да работят. Провокирана съм от конкретен случай. Прекрасно работно място, много ресурси и материали, които улесняват работата ти, а теб те мързи да се помръднеш.

# 307
Възможно е и защото младите не си дават вече здравето за работата си както едно време, а отделят време и енергия за спорт, личен живот, хоби и т.н.

# 308
С какво се плащат тези забавления?? Thinking

# 309
За това, че ММ още се ослушва кога ще си пуска лятната отпуска и аз съм с леко вързани ръце. Гледам различни дестинации, харесвам места за отсядане, но докато дойде момента за букване, всичко ще е заето и избора ще е много по-ограничен.
ПП: И за да не звуча съвсем като лигла с first world problem, и за световния мир си мисля, постоянно.

# 310
За лъжите си мисля. Всеки втори лъже дори за незначителни неща. Това новото нормално ли е?

# 311
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops

Ами явно се смята, че са си ги заслужили априори.
Масово явление е, не само в България.

То и двете са верни - имат нереални очаквания, но понеже вярват в тях си искат смело и настояват. И като няма хора, им дават.

На същото мнение съм.

# 312
А аз си мисля,как лети времето, препуска...хем се радвам, че почти е време за отпуската, хем...годината си заминава, твърде бързо!

# 313
Със заплатата, която получаваш и без това по договор.
Като стоиш извънредни часове след работа и вършиш работата на колегите или пък само се мазниш на шефовете, ти плащат повече ли?

# 314
Със заплатата, която получаваш и без това по договор.
Като стоиш извънредни часове след работа и вършиш работата на колегите или пък само се мазниш на шефовете, ти плащат повече ли?
Не работя в Бг- извънредните часове не се ли плащат??
За мазненето, малко по -несигурно е, но някои си докарват по нещо.

Общи условия

Активация на акаунт