Пролетно слънце и много витамин Д в НЕМСКАТА тема / 252

• 25 825
  • 741
  •   1
Отговори
# 525
Вандализъм мисля . Бяха счупили и стъклото отстрани на навеса с количките. А той е доста добре направен и хубаво излежда. Но персонала не ми дава сърце да заговоря . Само в този супермаркет са сложили от 2 седмици насам на всяка каса не стига разделител за изхода на продуктите след всяка каса , ами и по един апарат за карти и виртуална каса на всяко разделение. Т.е. една касиерка реално обслужва две каси и докато си вадиш картата да платиш и си прибираш нещата вече набира на следващ човек продуктите ... плащаш и вече е успяла да таксува в брой другата каса и маркира на следващ човек. Няма време ръцете си да отпусне. Ужас ме хваща. Чудя се дали да ходя да пазарувам там. Струва ми се ужасно.

# 526
Ако не ми е горещо в България, няма да се почувствам като вкъщи.

# 527
Ако не ми е горещо в България, няма да се почувствам като вкъщи.

И аз така. Но с всяка изминала година ненавиждам жегите все повече и повече и се моля за прохлада. Тая година съвсем преднамерено взехме отпуска през юли, не през август, когато са най-големите жеги, да видим...
Между другото, при нас в момента е да не кажа студено, но доста хладно, валя до преди малко. Моля се на всички богове да задържи по-дълго тоя разкош!

# 528
  • Deutschland/HE
Пипи, при нас е 14 градуса и не спира да вали. Все едно е октомври, а не юли. Жегите от миналата седмица и мен ме изтормозиха, аз харесвам 25-6 градуса и се чувствам идеално.

Днес изпратихме децата при баба, ние ще се присъединим по-късно. България еър закъсняват и това лято. Първо закъсняха да излетят от Варна към Франкфурт, изтърваха слота за излитане и сега ще пристигнат след полунощ.

# 529
  • Бургас
мама-ени, то кефа на чопленето на семки е точно да си ги цъкнеш със зъбите Laughing
Аз също напоследък ги чупя между пръстите и хапвам ядката, поради многобройни зъбни проблемации.
В жегите трудно издържам и се моля за дъжд! И завиждам на хората, които могат да работят онлайн.
Правил ли си е някой Parodontosebehandlung? Как протича, какво точно правят - ще се радвам ако някой знае, да сподели.
И един въпрос - поръчвате ли от I Herb и за колко време идват поръчките ви? Поръчах разни нещица от там и се притеснявам дали ще дойдат до отпуската ни, на 12.07.
Аз правих такова лечение, по-дълбоко почистват и е с упойка, преди почистването ми правиха отливка на зъбите и изработиха пластмасови шини. След почистването трябваше да стоя по 2 часа с шините и лекарство на тях. Бяха мк сложили яко упойка , доста дълго ме държа, горна и долнс челюст ми ги правиха в различни дни. Имй в предвид, че на работа няма как д отидеш, поне при мен беше така. След пова ходих периодично на почистване. В момента ходя през 6 месеца. Цялото лечение ми пое здравната каса.

# 530
Бибит не завиждам като помня миналата година какво ми разказваха, че е било. Тук щяло пак да има такава вълна и то по-продължителна. Жегите вече с възрастта не ми понасят. А и са голямо натоварване за организма. Сърдечно съдови проблеми може да има. Седмица до 10 дни да се мъчи човек ако има вода или планина, но иначе не си го причинявам.

# 531
  • Germany
И на мен не ми понасят жегите вече, а какво лятно момиче бях. Избягваме да си ходим лятото в България, въпреки че почти цяла Европа е жегава. И плаж все по-малко понасям, бабешка му работа. Трябва да пробвам някое лято Норвегия например, сигурно е готино да е прохладно.
Някой пращал ли си е детето на езиков лагер? Великобритания или САЩ са ми интересни, ако имате опит.

# 532
  • Немция
Elichka4, твоето лечение явно е за по-напреднала пародонтоза, при мен беше само като дълбоко почистване с упойка, наведнъж, без горна и долна челюст отделно, без отливки и прочие.

Дени,  зависи къде я караш жегата в България. В Южна България на места е много нажежено.
При големи горещини(35-40 градуса), когато сме на гости при роднините между 13 и 17 часа обикновено сме наврени вътре, занимаваме се с нещо.

Последна редакция: вт, 08 юли 2025, 09:16 от Бибит

# 533
13-17 ч. лятото си почивам вътре, все едно България или Германия. Единствено на морето ходим от 16 ч. на плажа, защото правим пауза 13-16 ч.

# 534
  • Berlin
Ау, аз утре имам първи час за такова почистване. Сега ме хвана страх вече.😅 Вторият ми час е за петък, не знам защо така ми ги сложиха. Да не мислят, че и аз съм зле, ама не съм, в много начална фаза е според зъболекаря. Утре ще разбера.

# 535
  • в сърцето на един мъж...
Абе ако може да не е 13 градуса, направо студено ми стана. Разбирам до 20 е ок, ама това е нечовешко. От 40 на 13... Мерси съм

# 536
Лечението за парадонтоза винаги ми е било с два термина. Първо едната страна ляво/дясно и после от другата страна. С упойка, не боли. На 5 год го правя.

# 537
На мен в момента с тези темп. ми е супер, супер. Не искам никакви жеги. Дори на басеина си ми е добре, на езерото също, дори в гората на джогинг .

# 538
Абе ако може да не е 13 градуса, направо студено ми стана. Разбирам до 20 е ок, ама това е нечовешко. От 40 на 13... Мерси съм
Веднъж ходихме на почивка на топло през есенната ваканция (края на октомври, началото на ноември). Там 35-38 градуса беше добре, ама тука като кацнахме на 2 градуса и снеговалеж си беше доста стресово.

# 539
  • в сърцето на един мъж...
Мда, много са гадни тия резки промени.

Общи условия

Активация на акаунт