Отговори
# 330
Ифа я уцелиха китките, ще се вземат явно с Дженгиз.
Ферит като ще праща полиция, да беше останал за подписа. Добре поне, че не се ядосах.

# 331
Сташе, то не можем и да се ядосваме вече, толкова тъпо пишат всичко.

# 332
Ферит като ще праща полиция, да беше останал за подписа. Добре поне, че не се ядосах.

Позамазаха накрая положението,но беше доста изкуствено и що за сватба,баба и дядо се женят...кои млади хора не се целуват и прегръщат като се женят..

# 333
Леле, леле....къде бяхме, къде стигнахме. Да гледаме глупостите на петима глупаци.
Главните си бяха отново главни и много активни. Суна най радостна кръжи около сестра си, честа и непорочна.
Много целомъдрени са Ферит и Сейран. Иначе Ферит си е Ферит Корхан към Серпил и приятелки.Не ми е ясно какво ще развият в оставащите епизоди, за да ни отвратят напълно. Зануляване на хубавите и привлекателни
сцени от първи сезон върви с пълна сила. Въобще мисля, че искат да ни накарат да забравим за този сериал и
най вече за труда на талантливите Афра и Мерт.

# 334
Невероятни СейФер, на изключително лошо написан сценарии. Нито реплики, нито последователност и мисъл в сюжета.... Поне се ожениха и чакаме следващата стъпка с детенцето.

# 335
Много съжалявам, обаче не си струваше изгубеното ми време за едната хубава сцена накрая. Това вече отдавна не е достатъчно.
Цял епизод гледаме всички други,но не и главните герои. Всяка сцена на Сейфер беше унищожена по някакъв начин. Показват ми как двама души много се обичат и ще се женят, та и семейство ще създават - не го виждам за жалост. Къде е тая любов, та те грам не се докосват. Една прегръдка нямаше най-обикновена. Пълна пародия.
Другите какво да коментирам - Абидин стана герой, перчи се на Серпил забравил, че до вчера той върши същите неща с маминка и братко. Уби дъщерята на Шефика, подведе момичето и накрая мама я уби. Суна я направиха светица, все едно до вчера не се целува с мъжа на сестра си,та го и искаше. Всички други щастливи - Есмето забрави как в началото на сезона не искаше Сейран да е пак с Ферит. Сега много го обича.
Буламач - това е сезон 3 на този сериал. Даже няма да му кажа и името, защото не е това. Това не е сериалът, който обикнах.

# 336
  • Ямбол
Ами момичета какво да кажем.Толкова са възможностите на драскачите какво да се прави.Пак си беше пълна скука епизода.
Суна много щастлива за Сейран е как така само преди 2 епизода беше друго 🤔 и с Шефика нещата се оправиха.Сватбата мина на две на три и тя.Сливи се ядоха... и епизода свърши 😂

# 337
Много захаросана серия. От толкова сладко , чак ми нагарча. Всички се обичат , всички щастливи , усмихнати , доброжелателни. Като гледам Суна колко е весела , че ми  иде да вляза там и да кажа колко е лицемерна. И на Феро съм ядосана. Видиш ли , знаел че Серпил го..... не бил глупак , а за Суна  не знаеше ли , че най-безотговорно и скочи. Ей това няма да го преглътна значи. Още три епизода имат да го разкрият това "преживяно" , ама няма вече кой да го извади на показ.
Последните два епизода  , все  едно са прощални. То равносметки , ретроспекции , даване на умни съвети  и т.н.
Тази вечер можеха да сложат край  със сватбата и да ни спасят от тези мъки.

Чиста загуба на време си беше.

# 338
Цитат
що за сватба,баба и дядо се женят...кои млади хора не се целуват и прегръщат като се женят..
Е, това е "нормална" сватба. Хората натрупаха стаж и се изцедиха емоционално. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 339
Аз се надявам да има два епизода до финала, не три. Гледам само, защото нямам навика да оставям недовършено.
И аз щях да питам, Сейран и Ферит, наистина ли са влюбени и се обичат, явно не само аз не го виждам. Изключвам последната сцена, макар че и тя беше изключително постна.

# 340
На мен епизода ми хареса!!
Ураз е качила тази снимка, с този надпис!!!!
Flushed така ми превежда телефона, но някой с повече.познания може да преведе

# 341
Работят хората, не спят.😄

# 342

Позамазаха накрая положението,но беше доста изкуствено и що за сватба,баба и дядо се женят...кои млади хора не се целуват и прегръщат като се женят..

Е нали имаше по челото от Ферит, това не е ли нещо.

# 343
Каква работа имаше Ферит в стаята на Серпил. Да и каже, че не бил глупак. Ами да беше поне и нея целунал накрая. И той като Суна овърша толкова жени.

# 344
Едва ли наистина са се оженили Афра и Мерт. От всички рокли, дето харесва из ИГ Афра, имаше ли в този стил?
Кой въобще я избра тая рокля.

Е, Катерина, не така, ходи да я пита за Карам 😁 другото отвътре му иде.

Общи условия

Активация на акаунт