🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #5: понеделник и вторник, 20:00

• 113 814
  • 2 246
  •   1
Отговори
# 1 995
Кривата жена и Мартин са приятели от 20+ години и си знаят и кътните зъби. Ние съдим кой крив кой прав от няколко часови скриптирани риалити предавания…

Цитат на: Lotus32 [b
[/b]link=topic=1752865.msg49452411#msg49452411 date=1742027536]
Поне половината от приписваните на Мартин отрицателни качества са просто проекции на дамите в темата. Предлагам да се дават конкретни примери от поведението му в предаването, когато му закичвате поредното определение, иначе изглежда като неуспешен опит за психоанализа.

Абсолютно на същото мнение съм...една овца казала нещо лошо за някого и дайде да го убием с камъни сега. И почти всички мнения са на база коментари на Емануела, защото Йоана не каза нищо лошо за него. Емануела е жена, която не успя да задържи нито бащата на първият, нито на вторият си син. Плюеше и против Диневи, че искат да и вземат детето, после плюеше по Мартин, че пиел и спял с други, за Мартина, че я тормозела. Е как не се намери една личност дето да допадне на тая персона. Не мога да имам мнение за никой на база думите на тази крива жена просто....😁

# 1 996
Нито на Емануела вярвам, нито на Йоана, а на собствените си очи. Мартин хич не е цвете за мирисане и даже ми е странно, че жени го защитават. Тънкообиден човек, който използва хората и цял живот чака на готово. Пие прекалено, държи се като хлапак… В реала не бих искала да имам нищо общо с него. Но за сеирджийско предаване - става.

# 1 997
Аз пък мисля, че и да бъдеш Макиевелист не е лесно и бих казала, че доста мъдър човек би успял да бъде като него. В крайна сметка това, че е премахнал участник, който е бил близо до победата какво му е донесло на него - полза. Всеки в този живот гледа да извлече полза от дадено нещо, но не всеки знае как.
Като цяло на мен Мартин не ми е тип човек, с който бих дружила, но определено има какво да научиш от него
Извън отношенията му с Йоана, Мартин е изключително опасна и манипулативна личност. Голяма част от вас би трябвало да си спомнят участието му в Игри на волята, където безмилостно тормозеше един друг участник, заради своя собствен интерес, а също и поля с помия един безапелационен фаворит, което срина целия му имидж и съответно го лиши от спечелването на победата. Мартин си е макиавелист отвсякъде. На Йоана бих казала- да бяга далеч от такива "партньори".

# 1 998
От кого е взела тази масивна челюст Йоана? Финдо не е с такава, майка ѝ не е.

# 1 999
  • София
" Та тя седнала квалификации на Мартин да дава и че го знаели хората заради нея. Може и да не е искал да го знаят, ама то това врекало може ли да не го забележи човек?!"

Ха-ха,Мартин не искал да го знаят,затова обиколи всички реалити..айде не казвайте на черното бяло.. Емануела може да е всякаква,но благодарение на голямата си уста( която Мартин не е успял да затвори) разбираме що за стока е(дори и да е преувеличено от яд и злоба,ама то ако ти е било супер с някой и той е голям пич,защо ти е да злобееш и да полудяваш..по скоро би се стремил да го спечелиш пак.,ане да казваш че той ти е най голямото падение...ех че симпатяга ще да е тоз Марто,едната на хапчета,другата озверена...
Ако смяташе че е най- голямото ѝ падение, нямаше да използва всеки удобен случай, за да припомни, че е била с него.

# 2 000
Единственото място където съм слушала и гледала Емануела е в ББ. Спомням си , че страшно я харесах , въпреки , че бях предубедена от имиджа и. Нищо не съм чувала от нея за Мартин. Всичките ми наблюдения са от Игри на волята , където ме потресе с отвратителния си характер. Предвид , че съм крайно умерена и толерантна във преценката си за хората , и всякак си виждам основно хубавото , този човечец ми е дъно. Тук обаче се държи много добре Мартин. И проявява и доста положителни качества. Или е изпечен манипулатор , но ако не бях го гледала в другото риалити , със сигурност щях да му симпатизирам до някъде

# 2 001
Бранимира

# 2 002
Оф да идва новия епизод, и нещо да се случва вече, че все една и съща плоча се върти - Мартин, лолитките, шампанското, Емануелата, парцалесите, издръжките на държанките, на Даниела носа и запорите и т.н..... Въпреки, че , като се замисля миналата година по това време, имахме само па-палатка Smiley
Миличкия Виктор него никой не го обсъжда Sweat SmileSweat Smile

# 2 003
  • София
За Виктор е по-добре, че не го обсъждат, защото няма да е с хубаво Sweat Smile Доста безсмислено участие, Мартин поне е интересен и генерира противоречия.

# 2 004
Точно така, Мартин мен лично ме забавлява. Виктор е сладък, но не е така отворен и доста се стеснява от камерите явно. Не защитавам Мартин за нищо, но пък и не мога да кажа, че за момента се представя лошо. Дали е извъртял нещата с Йоана в негова полза- ако е само мога да го похваля, че е играч. Нито казвам, че е мъж за подражание, нито е кой знае колко красив. Харизматичен е очевидно и привлича може би със увереността си. Но в предаването аз лично е смея с неговите изцепки и ми е интересен. От тук нататък какъв е в живота и какво прави не ме вълнува. Умее и да се владее, видяхме го при влизането и излизането на Йоана.

# 2 005
Виктор за мен е по-подходящия като поведение за. Ерген. Опитва се да опознава момичетата и да се заиграва с тях. Мартин си избра 2 фаворитки и всички други сложи по един явен и категоричен начин във френд зоната. Тези момичета се знаят, че имат нулев шанс и си се радват ва безплатната почивка.

# 2 006
Точно така, Мартин мен лично ме забавлява. Виктор е сладък, но не е така отворен и доста се стеснява от камерите явно. Не защитавам Мартин за нищо, но пък и не мога да кажа, че за момента се представя лошо. Дали е извъртял нещата с Йоана в негова полза- ако е само мога да го похваля, че е играч. Нито казвам, че е мъж за подражание, нито е кой знае колко красив. Харизматичен е очевидно и привлича може би със увереността си. Но в предаването аз лично е смея с неговите изцепки и ми е интересен. От тук нататък какъв е в живота и какво прави не ме вълнува. Умее и да се владее, видяхме го при влизането и излизането на Йоана.
За пореден път се убедих, че като опознаеш един човек, започва да ти изглежда по-красив или по-грозен според това дали ти харесва характерът му. В началото Виктор ми се виждаше много хубав, сега вече - не. Със сигурност е свързано с неговата неувереност, пиянски тъпотии и като цяло скучноватост, защото физически не се е променил. 😁

Последна редакция: сб, 15 мар 2025, 16:04 от Lilly_85

# 2 007
Аз пък мисля, че и да бъдеш Макиевелист не е лесно и бих казала, че доста мъдър човек би успял да бъде като него. В крайна сметка това, че е премахнал участник, който е бил близо до победата какво му е донесло на него - полза. Всеки в този живот гледа да извлече полза от дадено нещо, но не всеки знае как.
Като цяло на мен Мартин не ми е тип човек, с който бих дружила, но определено има какво да научиш от него
Извън отношенията му с Йоана, Мартин е изключително опасна и манипулативна личност. Голяма част от вас би трябвало да си спомнят участието му в Игри на волята, където безмилостно тормозеше един друг участник, заради своя собствен интерес, а също и поля с помия един безапелационен фаворит, което срина целия му имидж и съответно го лиши от спечелването на победата. Мартин си е макиавелист отвсякъде. На Йоана бих казала- да бяга далеч от такива "партньори".
Даа, от всеки можеш да се научиш на нещо. Конфуций е казал: "Ако трима човека вървят срещу мен, един от тях е мой учител."
Това не съм го преписала от фейсбук, или тикток - да се знае!
И въпросният, успял да прецака някого ( без да има истински и затвърдени умения), показва дребен тарикат... Утре ще се сблъскат с истински умеещ и ще бъде премазан ( каквото и заслужава).
... А мъдростта все още гони Мартин, но той бяга по-бързо от нея...

# 2 008
  • България
Скрит текст:
На свинче - звънче.

Мартин демонстрира много негативни качества за краткото си участие в Ергенът - злоба, злопаметност (с Елвира), тесногръдие (с галеристката и с йогинята), пиянство, високо самочувствие и смачкване на жените. Като цяло това е празен човек от съдържание и смисъл, който се е изградил с парите на мама и тати.

# 2 009
Нали се чудихме истински ли са или не. 😁
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт