Стани богат - тема 27

• 20 861
  • 745
  •   1
Отговори
# 15
Не знам за Чаушеско или за Жак Ширак да се учи в училище. Ние тия неща ги учихме за влизане в ДКМС и погребенията на   руските вождове под строй гледахме. Знания без добавена стойност.

# 16
Имах предвид,че е по-интересно и смислено да се учи за княза на Влашко Дракула,отколкото за Чаушеско...

# 17
Е, не помня в подробности, но се споменаваше в главите за съвременна история. А и както казах, при всяка една екскурзия с посещение на столицата, говорят за това как е бил построен парламентът, как са се колебаели дали да не го взривят и т.н. Дори само автобусът да мине покрай него, без да се влиза, има кратка лекция.

# 18
Жак Ширак какво общо има с руските вождове? Той и Митеран бяха достатъчно дълго президенти на Франция, че нормален човек да не остане в неведение.

# 19
Божее, тази наборка вярно ли се запъна на въпроса до кого пишат писмо казаците??? Или само се преструваше?

# 20
Батавия съм го чувала пак в някое предаване, но не помнех, че е Джакарта (а можеше и да си спомня, малко ме е яд)...

# 21
Доста лесни въпроси и за 3000лв. за картината на Репин и за 5 000 лв. за коня

# 22
Абсолютно. И мен това ме впечатли. За млад човек може да са трудни, но за нейната възраст са доста елементарни.

# 23
Човекът не знае какво е олеандър, а Кънчев реши, че има чудесно чувство за хумор.

# 24
Човекът не знае какво е олеандър, а Кънчев реши, че има чудесно чувство за хумор.

Е, и аз знам само, че е някакво "ууграа", но какво точно не ми е в профила Simple Smile

# 25
Какво е „ууграа“?

# 26
Учител по история прати Рейгън във ВСВ Sweat Smile

# 27

Я, кой не чете Тери Пратчет Simple Smile
Троловете имали ХХХ думи за камъни и само една за растения, която описвала всички възможни, понеже за тях са еднакви - УУГРАА. Заемката (при него почти винаги има заемка от реалния свят)  е от ескимосите, които също имат ХХ думи за сняг Simple Smile

# 28
Цвете, има го на много места, продава се в магазините за цветя, в Гърция е навсякъде.

Мисля, че Ганимед.

# 29
Я, кой не чете Тери Пратчет Simple Smile

А, чела съм, но много отдавна – преди стотина години някъде. И не всичките му книги.
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт