Жена ми се опитва да изолира мен и бебето от роднини и приятели

• 18 636
  • 674
  •   1
Отговори
# 360
Мъжът и, казва че не е била такава преди раждането.

# 361
  • Варна

Ето това е интересно. Значи не той е катализаторът, не е той дразнителят. Преди това го е обичала. Обаче сега той го отнася.

# 362
Ня е била такава преди бременността по-скоро.

# 363
  • София
Скрит текст:
Оптимистично (понеже авторът упорито избягва да ме чете и реагира, а и не знаем дали чете на английски) поствам линк за сваляне на една книга по темата за жените след раждането (и промените в тях): https://oceanofpdf.com/authors/nicole-pensak/pdf-epub-rattled-ho … m-brain-download/

Осъзнаваш ли ,че утре жена му , може да го наръга с нож и той трябва да оправдае това защото е била родила .На мен лично това ми звучи безумно  като оправдание .....ама тя родила  , аз не мога да раждам
И кога прочетохте цялата книга от линка, за да направите това заключение?
...
Всички очаквате младото майче да обясни с рационални доводи тревожността си, а тя не може. На вас, като не сте хапвали 8-10 часа през деня, нали ви става разтреперано от глад? Можете ли да накарате тялото си с разумни доводи да не се разтреперва? Не можете, защото не можете да накарате кръвната си захар да не пада под 3. Не можете до подчинявате хормоните или да им обяснявате нещо.

# 364
Ама то и хората с параноидна шизофрения са болни хора. Имат реален проблем и не могат да кажат на мозъка си да не чува гласове, примерно. Това означава ли да ги оставяме да ни убиват, да се самоубиват, какво толкова. Не че не се случва за съжаление, но е хубаво да има и хора с лечение.

# 365
  • София
Упс, нерде тревожност, нерде шизофрения?

# 366
А ти защо си толкова сигурна, че жената е с тревожност? В качеството си на психиатър ли пишеш тук? Може да са първи прояви на психиатрично заболяване, дори да не е шизофрения.

# 367
Е, че където е падналата кръвна захар, там е и шизофренията. Или само някои може да дават ирелевантни примери? На тази майка може и хормоните да са й проблемът, не знаем, обаче какъвто и да е този проблем, правилното е да се лекува, а не да налага психопатиите си на цялото семейство.

# 368
  • София
Да де, нали затова всички препоръчваме консултация със специалист? Всички примери са ирелевантни, защото никой не е в дома им.

# 369
Е не всички препоръчваме консултация със специалист, някои препоръчват мъжът и останалите да си оберат поведението, защото допълнително я притеснявали и тя не може спокойно да го млати, да го нарича боклук, да го заплашва, че няма да види детето и да хвърля предмети по него. Да я успокоял и подкрепял, защото тя била самотна и неразбрана.

# 370
Ня е била такава преди бременността по-скоро.

Такава си е била, просто се е прикривала. Сега смята, че спокойно може да го изнудва и да се случва нейното.....

# 371

Ето това е интересно. Значи не той е катализаторът, не е той дразнителят. Преди това го е обичала. Обаче сега той го отнася.
Половината СО е от теми, в които мъжът е катализаторът, в другата половина е свекървата, обаче тук внезапно вече не е ни единият, ни другият.

С това развитие никакви специалисти нее трябват, направо я тикайте в сливенския, пък авторът да дава детето на майка си и да тръгва с приятели по кръчми.

# 372
Жената е психично болна, агресивна и опасна. Да седи авторът при нея, да прави всичко, тя да превърти тотално и да му забие ножа. Хайде, няма нужда.

# 373
  • София
По негови думи, те са 7 години заедно. Толкова ли агресивната ѝ психопатия  не се е проявила нито веднъж?

# 374
  • София за сега
По негови думи, те са 7 години заедно. Толкова ли агресивната ѝ психопатия  не се е проявила нито веднъж?
Те психичните състояния се отключват по всяко време.

Общи условия

Активация на акаунт