Чувствате ли се женствена жена?

• 20 390
  • 774
  •   1
Отговори
# 120
  • пустинята Гоби
Мале аз на 30-35 бях в топ форма, нищо не ми беше увиснало надолу. Какви са тия глупости, момичета, на 40 какво, вече внуци ще посрещате? Не, че пречи теоретично, ама 30-35 годишните жени не се различават много от 26-27-28. Имам колежки на тази възраст, някои могат да минат за ученички. И не, не се самозалъгвам, просто това са фактите. Вече на 40 положението е друго, след 45 да не отварям дума, ама ще се борим колкото можеш с гравитацията и лакомията. Ужас такава хапка ми се отвори след 45, сякаш да си наваксам 30 години внимаване.

# 121
Наближаването на 30те при мен също си казва думата чрез сивеещото лице сутрин след труднопостигнатия сън, наченка на бръчка около устата, остротата в чертите. Липсва ми предишната младежка нежност и мекота. Харесвам се едва след един пласт грим (коректор, ФДТ, озаряващ крем, очна линия, молив и др.) и добре подбран аутфит. Преди това се гледам в огледалото и се чудя кога минаха тези годинки, че се превърнах в.. това което ме гледа оттам.

Малко по-ведро. Ако 96 е наборът ви, то да говорите за бръчки около устата, е доста рано.

Откраднете си повече време за сън, това наистина прави чудеса. Също ползване на крем вечер, разликата се вижда на сутринта.

# 122
  • Somewhere far away
Леле.. наближава! Още не е станала на 30, а говори сякаш е на 100.

Момичета, недейте така, не е хубаво.

# 123
  • София
До структура на челюстта е. Имам познати, които още на 25 имаха сериозни назолабиални бръчки, без да са повехнали иначе.

# 124
  • Somewhere far away
И аз не си харесвам структурата на челюстта, ама чак да съзерцавам депресивно кой ме гледа в огледалото  и да се питам кога минаха годините, не ми е сред ежедневните занимания.

# 125
  • пустинята Гоби
Е то изключения винаги има, ама младостта не е само лице, то е цялостно излъчване, коса, фигура, безгрижие. А след 45 поне при мен и умора повече има, стреса ми се отразява, изобщо живейте си живота и си носете късите поли докато нямате много целулит : D !

# 126
До структура на челюстта е. Имам познати, които още на 25 имаха сериозни назолабиални бръчки, без да са повехнали иначе.
Йоана, бившата на Мартин от Ергенът, в челюстта е много зле и си има бръчки там. Въпреки че е толкова дървена във мимиките, че си мислех, че се е наблъскала с ботокс.

# 127
Много от 20-годишните родни инфлуенсърки и риалити "звезди" са си с ботокс. Не могат да си движат челото хич.

# 128
Йоана, бившата на Мартин от Ергенът, в челюстта е много зле и си има бръчки там. Въпреки че е толкова дървена във мимиките, че си мислех, че се е наблъскала с ботокс.
Не е вярно, момичето изглежда прекрасно, кожата и е чиста и стегната, като на всеки млад човек.

# 129
Започнах да се чувствам женствена жена след като станах на 40. Преди това никога не съм се замисляла за такива неща, не съм имала модели на истинско женско магнетично излъчване. Мисля че много поколения са израстнали и възпитани така - от жените се очакваше да са мини мъже или ти лепват етикет и те пращат в другата крайност. И за това сега около нас има толкова жени с мъжко държание и излъчване.

Сега ми е много интересна темата и работя над себе си. Не е задължително да ти е вродено, някои неща се научават. Опитвам се да съм автентична, но и да имам тази женска енергия. Грижата за себе си е важна (грим, стил на обличане), но не е единственото, което определя дали една жена е женствена.

# 130
  • sofia
Дам, след 45 почна много да ми личи кога не съм си доспала, като натрупам умора и разни подобни. Никога не съм се гримирала системно, но сега почнах поне тона на лицето да коригирам. Кожата също ми се промени и става по-суха, а беше толкова мазна, че крем изобщо не ползвах. Иначе съм прихванала от гена на майка ми и баба ми късното сбръчкване и побеляване. Нямам никакви бели коси, все още.

# 131
  • Поморие
Наближаването на 30те при мен също си казва думата чрез сивеещото лице сутрин след труднопостигнатия сън, наченка на бръчка около устата, остротата в чертите. Липсва ми предишната младежка нежност и мекота. Харесвам се едва след един пласт грим (коректор, ФДТ, озаряващ крем, очна линия, молив и др.) и добре подбран аутфит. Преди това се гледам в огледалото и се чудя кога минаха тези годинки, че се превърнах в.. това което ме гледа оттам.

Малко по-ведро. Ако 96 е наборът ви, то да говорите за бръчки около устата, е доста рано.

Откраднете си повече време за сън, това наистина прави чудеса. Също ползване на крем вечер, разликата се вижда на сутринта.
Да, родена съм през 1996 и в края на тази година ставам на 29. Опитвам се всяка вечер да спя не по-малко от осем-девет часа, дори и с прекъсвания. Сънят е много важен да се чувствам и да изглеждам нормално. Вече се замислям за крем с подмладяващо, стягащо действие. Засега съм ползвала само озаряващ.
Много ми е тъжно, като те чета, макар да смятам, че всяка от нас е имала подобни моменти.
Просто си заобиколена от кофти хора, и то най- близките, които ти изпиват живеца и се фокусираш върху външния изглед (което е нормално донякъде, за една жена е важно как изглежда, нищо че тук се прескачат коя от коя с по- скъсан чул). Но намери човек, който те кара даа се чувстваш добре в кожата си. Той е в огледалото. Wink
Вече Слава Богу нямам токсични хора в живота си. Радвам се на живота и на децата си, на всеки ден и миг. Надявам се всичко да се подреди по най-добрия начин. И да приема себе си такава каквато съм. Защото знам, че всичко започва вътре в нас.
Много от 20-годишните родни инфлуенсърки и риалити "звезди" са си с ботокс. Не могат да си движат челото хич.
Това оказва голямо влияние на самочувствието на повечето жени според мен. А реално, красотата е в различното, какво ще стане ако всички се преобразим по един тертип? И аз исках да подражавам на това, което виждам, но това време отмина и колкото повече израствам ментално, повече бих искала да запазя себе си, идентичността си. Това често липсва напоследък сред повечето хора. Само включете ТВ и ще видите защо..

# 132
  • У дома... някъде
Чувствам се женствена жена.Полагам грижи за себе си,правя упражнения,маски за лице,коса,тяло.
Винаги съм съчетавала полезното с приятното.
Имам хубав ген от към коса,кожа и килограми,но и с годините и с поддържането се случват лесно нещата.
А и най-главното-важно е една жена как се чувства отвътре.Именно това излъчва и навън.

# 133
Нали древните келти са имали три аспекта на Богинята си и съответно три етапа от живота на жената - Девицата, Майката и Старицата.
За всяка е ясно къде е по тази класификация, нали. Така че поне в своя етап да сме си ок.
И те се сързват с различни неща - младостта и свежестта на девойката, грижовността и топлината на майката и мъдростта на старицата. Всяка си има преимущества. Simple Smile Не че бързаме да помъдреем накрая, но... Grinning

(И красотата на всяка от трите е различен тип.)

Последна редакция: нд, 16 мар 2025, 09:30 от Lorelada

# 134
Считам себе си за човек с хубав външен вид и лъчезарна усмивка, но женствеността ми се губи все повече и повече с годините, работата и непрестанните депресия и стрес.

Общи условия

Активация на акаунт