), но физическото не се губи с възрастта. Просто целевата група се променя и не можеш да очакваш на 6 да те заглеждат 40-годишни.
Не винаги съм била така, но отдавам промяната си в положителна насока на това, че започнах да се обичам, да се оценявам. До трикове, нямам нещо специално. Старая се да уча нови и нови неща, да обръщам сериозно внимание на умственото си развитие. Обичам да отделям ежедневно време за себе си – да се облека красиво, да си направя прическа, да сложа лек грим, да си сложа бижута. Обожавам парфюми и имам над 20 – съобразявам аромата с облеклото. От повече от 3 години не съм си купувала панталони, а дънки – поне от 5. Обожавам да ходя с рокли и поли – само това имам в гардероба в общи линии. Не че те са задължителни, за да се чувстваш женствено. Никога не съм залагала на пошлостта и просто надградих стила си, все пак и съобразно възрастта си го доизменям.
Може би има значение, затова го споделям. Но каквито и да са – за мен не представляват интерес, защото си имам приятел. Това, че ми отварят вратите, не знам дали да го коментирам, по принцип е до възпитание, но рядко ми се случва да съм около човек от мъжки пол и да съм си отваряла аз. 😀
. Аз съм умна, амбициозна, с висок състезателен дух и умея да остоявам мнението си и да управлявам хора. Това много ми помага в професията и в отношенията с хората, защото поставям граници и определям един периметър, отвъд който няма значение дали съм жена или мъж, а личност. Препоръчани теми