Чувствате ли се женствена жена?

• 20 374
  • 774
  •   1
Отговори
# 90
  • Melmak
Не знам кое е толкова странно, 2010 аз си бях ученичка.

# 91
Скрит текст:
Женският месец, отминалият вече осми март и нестабилното време в началото на пролетта ме накараха да се замисля за женствеността, вътрешната красота и привличането.
Чувствате ли се женствени?
Да.
Кое ви кара да се чувствате така?
Ами аз си, не знам.
Имате ли специални ритуали за красота, време за себе си, нещо, което правите, за да се почувствате по-красива, желана, секси?
Не точно, грижа се за себе си, понякога си се глезя. Но с грим или без грим, с прическа или без, на високи токчета или с маратонки - винаги съм си същата.

И не мисля, че тези неща имат ефект върху това как мъжете ме възприемат, съдейки по вниманието, което получавам.

Естествена съм, без корекции.
Успявате ли да ползвате женска сила в ежедневието си? Нямам предвид евтино поведение и промискуитет, а по-скоро да усещате реверанс и отношение от околните, благодарение на красотата и излъчването ви?
Тук е сложно. От непознати редовно получавам неискани жестове, комплименти, наскоро дори предложение за брак (колегата, който беше с мен, ми каза, че другият е луд и добре, че не го наби). Познатите ми мъже обаче малко ми "разказват" играта, защото усещам, че само да ме гледат май не им е достатъчно, а аз повече е абсурд да дам.

Някои са били толкова упорити, че ми е писвало и в прав текст съм слагала граници, след което те тотално се озлобяват срещу мен и ми правят мръсно, въпреки че отново продължават да се пробват. Еми, супер гадно е това.

В един момент след поредните интриги от отблъснат обожател направо ми идеше да си обръсна главата или не знам как вече да се загрозя, за да ме оставят на мира.

# 92
  • София
Аз все във женски екипи работя.
Излезе ми спомен за началото на Ковид и се сетих, че от тогава съм - аз баща, аз майка, аз водопроводчик. Бях минала изцяло в мъжка енергия, включително сексуално.
И това няма общо с външния вид.

# 93
  • sofia
Много добре си се чувствам.
Винаги съм обръщала внимание на облеклото. Имам кг да свалям и става вече наложително, защото при планинско изкачване почнах много да се задъхвам. Трябват си редовни тренировки, а мен ме мързи. Ако се напъна, ще се харесвам още повече.
Определено излъчването идва отвътре и е важно да си в мир със себе си, да знаеш какво правиш и да си уверен в себе си. При мен стана с възрастта.
Много се радвам на младите. Да ви кажа има много свестни и хубави деца и не фиксирам вниманието си върху тези с пошлото поведение и външен вид.
Иначе никога не съм се фиксирала върху годините, нито моите, нито на околните. Действително, когато човек преживява труден период, това се отразява на външността му и излъчването.

# 94
За какви "лели" на 30 години говорите, не мога да разбера. За мен една жена на 30 е супер млада- тъкмо е пораснала и започва да открива какво точно представлява. Не може да се сравняваме с 16 годишните, това е все едно да сравняваш ябълки с круши. Също така не разбрах защо една 40-50 годишна жена да не може да има коса до кръста и малко дупе! Я малко повече самочувствие, подплатено с работа върху себе си! 👍

# 95
Още от съвсем малка изпитвах много сина женска принадлежност и мразех да ме подстригват късо и да ми обличат панталони, а постояно го правеха нашите. Мечтаех да нося рокли и дълга коса. Винаги съм се чувствала женствена, стигала съм до моменти чак да ми пречи. Но в последните пет години се чувствам в тотално мъжка енергия, женствена ми е само визията.

# 96
И аз не разбирам защо 30-годишна се сравнява с 16-годишни. Нямате еднакъв таргет, надявам се.
Красотата на друга жена може да ме обезпокои само ако сме си харесали един и същ мъж и той не е избрал още, да кажем. Във всички останали случаи й се радвам и я приемам като вдъхновение евентуално и аз да си направя красив маникюр като нейния например (това вдъхновение рядко трае дълго, обикновено ноктите ми са къси и без лак, но просто като пример).

# 97
Някои имат еднакъв таргет. Или по-скоро таргетът им е 35-годишен мъж, чийто таргет са ученички.

# 98
Ама какви са тези работи, на 30 тялото започвало да тръгва надолу?! Та това са едва 30 години, какво ще правим на 50-60?!

Аз в ранните си 20 изобщо не се чувствах женствена. До 25 имах чувството, че ханша ми още продължаваше да се развива. Гледахме едни снимки с един приятел, където съм на 22, изглеждам така все едно съм яла лимони. Не знам защо съм гледала толкова лошо. Сега се харесвам повече. След 25 започнах да получавам много повече мъжко внимание. Мъжете, които говорят, че жените имат срок до 25-30, са ми доста смешни. Или просто не познават поддържани жени.

# 99
Е, при мен гравитацията си казва думата. Усещам, че големите "преимущества" на 18 ще се превърнат в големи тежести на 38. Grinning Виждам първите фини линии. Все още нямам бял косъм, но всичките ми наборки казват, че са много побелели, ако не се боядисват. Килограмите се поддържат с малко повече труд. Кожата е свежа, мека и гладка с повечко кремчета и фон дьо тен.
На 17 ставах, измивах си лицето и излизах.
Учудвам се като някой твърди обратното.
Ама в крайна сметка животът не е само да сме млади и красиви и не ми е драма. Искам да съм здрава, щастлива, да ми е мирна главата и с акъла си.

# 100
Не само не се чувствам женствена, ами и мисля, че не съм особено женствена като характер.
Все взимам решения, правя, струва, занимавам се с мъжки неща, ремонти, мебели, мъкна и въобще съм едно товарно магаре.
Преди няколко дни ми казаха, че съм изглеждала дребна и нежна (не съм дребна).
Голям комплимент ми беше, аз не мисля така за себе си - нежни са жени рози, растат на определена почва, поливат ги, гледат ги, извършват за тях подвизи.
Аз съм като плевел - мога и в асфалт да вирея, леко нервак си падам.
Та не, не се чувствам женствена, дори много да ми се иска.

# 101
  • София
Не знам кое е толкова странно, 2010 аз си бях ученичка.
Ний сме млади кифли, радвай се Bowtie

Соларис, разбира се, че тръгва надолу. Не знам кого залъгвате. Нито кожата е така опъната като на 18, нито другото е като на 18. Не ми изскачайте сега с примери за акнетични момичета с наднормено тегло, които се взимат в ръце. При равни други условия тялото и яйцеклетките тръгват надолу след 30. Това си е факт, пък който както иска да се чувства. Това е част от живота и не значи да се чувстваш по- зле, защото си култивирала други неща на 30, 40, 50. Но просто е смешно да не искате да погледнете истината в очите. Срещу природата още никой не е спечелил и никой не е останал безсмъртен. Тегаво, но колкото по- рано се приеме, толкова повече човек може да се наслаждава на другото.

Последна редакция: сб, 15 мар 2025, 20:43 от The Catcher in the Rye

# 102
  • Melmak
Много пъти съм мислила за гравитацията. Последните две години ми бяха много трудни и тежки, качих и килограми, а от там "предимствата" също скочиха на размер. СЕга съм на 32, ок, не е 18, но и не съм увиснала. Въпросът е на 40 какво ще се случи. Не искам да си слагам силикони и подобни, но особено едно раждане би се отразило.

От друга страна като се нагледах на карибски тела и начин на мислене, съвсем различно от тук. Просто нито стриите са драма там, нито целулит, нито нищооо.

В България много лесно се лепва етикет с изтекъл срок на годност на хората, като цяло, не само на жените. Просто тук на 35 трябва вече да плащаш ипотека, да имаш мъж и деца и да си с кариера, иначе си лузър.

# 103
Спокойно, и мъжете след 40 ставали плешиви чичаци, затова можем да си образуваме хармонични двойки с тях, каквото и да се е случило с нас след 40. Smirk

# 104
Ама какви са тези глупости...
Аз съм на 36 и изглеждам много по-добре от себе си на 16г . Пък ментално, осъзнатост и пр. Да не говорим. WTF няма никаква база за сравнение. 30-40 е най-яката възраст. Хем излгеждаш супер, хем се чувстваш супер, хем имаш опит, хем си осъзнат, хем виждаш другите и ги четеш като книжка... Хаха уникално.

Общи условия

Активация на акаунт