Чувствате ли се женствена жена?

• 20 409
  • 774
  •   1
Отговори
# 465
  • Обран бостан ;)
Al_Bundy, професионален войник ли си бил? Rolling Eyes

Не, наборен. Служих 87-89 г.

# 466
Al_Bundy, мерси за уточнението Grinning

𝑬𝒍𝒊𝒇𝒇, разбирам те, но как да помня нещо от което нямам спомени? Rolling Eyes

# 467
  • Melmak
Между казарма и война има разлика. Давали са бром, знам го от човек, бил във военна школа през 90-те. Казвал ми е, че са им сипвали в чая. И те просто не са го пили.

# 468
𝑬𝒍𝒊𝒇𝒇, разбирам те, но как да помня нещо от което нямам спомени? Rolling Eyes
Joy Сладурка.
Аз как помня, че Ботев с четата си е превзел Радецки и е минал Дунава, пък нямам спомен? Wink

# 469
Бе няма как родените преди 1990-та да помним каквото и да било, защото нищо не е имало. Както всички знаят, света започва със създаването на интернет. Първобитният свят, това. Иначе, цивилизацията е от Нокиа 8810 насам. Даже се чудя дали и нея (нокиата) не я помни вече единствено изкуствения интелект?
Та така и със женствените жени. Останаха преди сътворението, а.к.а. Епъл Айфон 6.

# 470
  • По света и у нас
Аз пък помня… 1989 та, като кодехме на гости на дядо ми в Бойчиновци и там имаше прекрасна градина, мушама на масата, висок сейвант, балканче колело, оранжев котарак който беше наш, но го изпратихме да лагерува при дядо и гвоздея на програмата беше (външната тоалетна -  😂 Охайо).
Цяла седмица съм на вълна външни тоалетни защото ходихме на къмпинг минала седмица и се върнах 35 години назад във времето.

# 471
Аз пък помня… 1989 та, като кодехме на гости на дядо ми в Бойчиновци и там имаше прекрасна градина, мушама на масата, висок сейвант, балканче колело, оранжев котарак който беше наш, но го изпратихме да лагерува при дядо и гвоздея на програмата беше (външната тоалетна -  😂 Охайо).
Цяла седмица съм на вълна външни тоалетни защото ходихме на къмпинг минала седмица и се върнах 35 години назад във времето.

Подсети ме за рекламната кампания на канадската имиграционна служба за 2011г.:
"- Календара на маите предрича край на света през следващата година ! Елате в Канада, ние живеем с 50 години назад."

# 472
  • По света и у нас
А през 2025-та още ли сте с 50 години назад? Че аз вдруги ден имам рожден ден и гледам за алтернативи пред това да си инжектирам филър.

# 473
  • Обран бостан ;)
А през 2025-та още ли сте с 50 години назад? Че аз вдруги ден имам рожден ден и гледам за алтернативи пред това да си инжектирам филър.

Тук си имаме крем, който подмладява с 5 години на мига. Няма да го казвам, щот ше ме изтрият. Сефте Trollface

Ако съм сериозен: За да се почувстваш млада влез в компания на пенсионери/ки. Wink

# 474
Или си намери млади приятели. Wink
//
И аз няма да пиша как се почувствах женствена тези дни, че и мен ще ме изтрият.
//
А това, което не е за триене и заслужава да се отбележи в този прикрит и дистанциран свят – човешко отношение. Онзи ден една много красива и поддържана жена ми направи изненадващо комплименти. Малко си глътнах граматиката в началото, но като погледнах очите, видях, че е искрена. Отбелязах ѝ колко ценно е жена да признае красотата на друга жена и то на непозната. Повече от всички мъже взети заедно. Пошегувахме се и се посмяхме. Усмихна ми вечерта дамата. Та. Женствеността е и в отношението. Това не я направи нея по-малко женствена или мен повече.

# 475
Трудно е да спечелиш комплимент от жена. Затова на мен ми е по-приятно да ги получавам от тях, отколкото от мъже.

# 476
  • Обран бостан ;)
Аз пък не умирам мъже да ми правят комплименти. Trollface

# 477
То това е същото като мъж да получи комплимент от жена колко му е голям бицепса. Не тежи много, просто щото жените не оценяват много много голямата ръка. Много по-стойностно е такъв комплимент да получиш от някоя фитнес батка в залата (а и обикновено точно това се случва) SatisfiedSatisfied

# 478
  • София
Комплиментът за бицепса от жена тежи по друг параграф Wink

# 479

Общи условия

Активация на акаунт