“Като две капки вода“ - сезон 13, тема №3

• 29 059
  • 668
  •   1
Отговори
# 345
  • Буркина Фасо
времетраенето извън договореното на шоуто е колкото позволи ТВ-то.  надали арменеца нарежда самата телевизия да се съобразява с него.

# 346
Много се дразня като някой напише- "като не ви харесва не гледайте"  и "ТВ не е да ви възпитава децата". Никоя стена не се разрушава с един удар. По-често са малки потропвания тук и там, докато всичко се срути. Има морал, има непочтеност. Има пропаганда и масова обработка на съзнанието. Които правят едни немислими действия допустими. Доколкото зависи от мен - винаги ще им се противопоставям. Дори от гл.т. на предаването- от приятния каст не остана нищо, защото се занимаваме с личните размисли и страсти на един човек и неговия начин да рекламира продукти на приятели, като филма на Бакалова. Та чак и Къци по едно време цъфна - заприлича на ТВ справочник. А можеше да е паметно класно шоу.

Последна редакция: ср, 19 мар 2025, 19:51 от victoria vassileva

# 347
  • Sofia
Гледам сега Наско, готвача от “На кафе”как пее песен на Веско Маринов 😀
Добре се справя,може да го поканят в следващ сезон 🤔…,ако има 🫤

# 348
Наско? Не е ли Никола

# 349
Наско? Не е ли Никола

Никола е друг. Наско е Атанас Балкански.

# 350
  • у нас
Много хубаво пя Наско. Той и друг път е пял.

# 351
Аз разбирам защо си рекламират филми и представления. Това е един вид подкрепа. И на мен ми е скучно, но не ме дразни. Каква по-хубава реклама от тази в праймтайма на една от най-гледаните телевизии?

# 352
Знаете ли, че ...

Скрит текст:
Дивна е родена в гр. Русе. Добива популярност с участието си в риалити предаването „Пей с мен“, в което тя печели заедно с Миро, едва на единадесет години. Има работилница "Пей, сърце" и обикаля България. Тя е за всички онези, които казват, че не могат да пеят.

Ивана /Ваня Тодорова Калудова/ е родена в гр. Айтос. Всички в нейния род са музиканти. Първата песен в детския й репертоар е  „Имала майка едно ми чедо“.

Лили Иванова ще участва за първи път в програмата на „Франкофоли“, чието 11-то издание е на 20 и 21 юни в Пловдив. В събота вечер (21 юни) най-голямото име в българската попмузика ще представи специална изненада – изпълнение на песен на френски език.

Dschinghis Khan е германска група /трима германци, двама унгарци, един южноафриканец танцьор/, създадена в Мюнхен специално за Евровизия 1979 (проведена в Израел). Групата е класирана на четвърто място. Най-известните им песни са Чингис хан, Москва и Пистолеро.

Мадона има 6 деца. Била е омъжена два пъти. Първият съпруг на певицата беше актьорът Шон Пен. За втори път се омъжва за режисьора Гай Ричи, от когото ражда син Роко. Тя ражда дъщеря си Лурдес от личния си фитнес треньор Карлос Леон. Дейвид, Мърси, Стела и Естер са осиновени, като всички са взети от сиропиталище в африканската държава Малави.

Том Джоунс има дислексия и не обича футбола. Две години се е лекувал от туберкулоза. За пръв път е замерен с дамско долно бельо през 1968 г. в нюйоркския клуб “Копакабана”. Тогава разпалена почитателка сваля бикините си и ги мята към певеца. Том първоначално се стъписва, но след това хладнокръвно забърсва с тях потта си и ги връща с думите: “Внимавайте да не се простудите.” Известен и с многото си изневери. Има дете от модела Катрин Беркери, но не признал бащинството. От съпругата си Линда има едно дете.

Бьорк /бреза/ е исландка. Любима тема в песните й е любовта. В тази връзка казва - „Мисля, че всеки е бисексуален до една или друга степен; всичко е въпрос на това дали ще избереш да признаеш този факт и да го приемеш. Лично аз мисля, че да избираш между мъже и жени е като да избираш между торта и сладолед. Трябва да си луд, за да не опиташ и от двете, след като има толкова много вкусове.“ Има две деца.

Анастейжа /Възкресение/ след участието си в шоу, лично Майкъл Джексън звъни да я поздрави и окуражи да пее. През януари 2003 открива, че има рак на гърдата, докато се подготвя за операция за намаляване на бюста. Тя незабавно се оперира, успешно.

Дуа /любов/ Липа - родена в Лондон, семейството й е от Прищина, Косово. Обича да пие червено вино. Пинк и Нели Фуртадо са едни от любимите ѝ изпълнителки.

# 353
  • София
Привет,
може ли да кажете тази вечер "бутонът" какво е определил за участниците? Не го гледам докрая, но не виждам и много информация...

Аз разбирам защо си рекламират филми и представления. Това е един вид подкрепа. И на мен ми е скучно, но не ме дразни. Каква по-хубава реклама от тази в праймтайма на една от най-гледаните телевизии?

Това не съм против, даже подкрепям развитието на българската култура. Нелепи са ми изкуствено вметнати реклами, като на някои реалитита.

# 354
Привет,
може ли да кажете тази вечер "бутонът" какво е определил за участниците? Не го гледам докрая, но не виждам и много информация...

Това не съм против, даже подкрепям развитието на българската култура. Нелепи са ми изкуствено вметнати реклами, като на някои реалитита.
Михаела Филева ще бъде Ивана - Води ме в някоя квартална кръчма
Вениамин ще бъде Лили Иванова - Ветрове
Звезди ще бъде Дивна - Ти не можеш да ме спреш да танцувам цяла нощ

# 355
  • Телиш/Плевен
Привет,
Ето: Hug

ЗВЕЗДИ – ДИВНА
МИХАЕЛА ФИЛЕВА – ИВАНА
ВЕНИАМИН – ЛИЛИ ИВАНОВА
ИВАН – ЧИНГИС ХАН
ЛАШКОВА – МАДОНА
ЦИТИРИДИС –  ТОМ ДЖОНС
ДИВНА –  БЬОРК
РОКСАНА - АНАСТЕЙША
ДИМИТЪР И ХРИСТО –  ДУА ЛИПА

# 356
Много ме дразни Хилда с тия черни дрехи. Направо не искам да я гледам.

# 357
  • Другата България
А мен ме дразни Любо.
Много си е повярвал.

# 358
  • Sofia
Любо добре им го казва,но льольовците пак продължават с лигочите 😖
Тоя пък глисти му били излезнали от тока....трябваше да е смешно ли?!...гнусна работа🤮
15мин тъпизми

# 359
Много ме дразни Хилда с тия черни дрехи. Направо не искам да я гледам.
А пък писклив глас и лигавене. 😁

Общи условия

Активация на акаунт