Интериорен и екстериорен дизайн по аматьорски - тема 91

• 46 796
  • 744
  •   1
Отговори
# 315
На мен ми харесва, аз си падам точно по такива цветове.
Прашното защо го казваш, не се вижда, мЪлчи си😆

# 316
  • София
😂 😂 Какво бих сложила... Всяко нещо, което не се слива със стените, избор богат, вкусове разни. Но сложи парче перваз даже без да го лепиш и виж как ще ти е.

# 317
  • Варна
This_season, един по-тъмен цвят на пода би стоял чудесно. Някакъв орех. Поддръжката е по-трудна, но........

Защо ме търсиш?, много е уютно. Обичам Икеа.

Дами, с какви врати, съответно с какви механизми, бихте затворили тези 2 килера?

Скоро влиза плочкаджията и сме се разбрали да изгражда прагове за защита от теч (там са пералня, бойлер и подово, има и сифони). Но аз трябва вече да съм наясно с каква система/врати ще го затворя, за да му кажа колко навътре да бъдат праговете. А аз нямам идея. Кажете какви варианти има според вас - скъпи, евтини, всичко, което се сетите. Проучвам. Онези pocket doors ми се въртят за пералня/сушилня, но дали става. Единият е 240 см, другият 180 см, височина 255 см.

# 318
  • тук и там
Много ми хареса у вас,"защо ме търсиш".Идеално ми е на мен,ще търся подобна визия и при нас-спокойна и отпускаща атмосфера.

# 319
Защо ме търсиш, супер е.

# 320
Ааа, благодаря ви. Бъркоч, но отдавна спокойно съм приела, че нещата, които обичам да гледам от двайсетина годинини не са лъжица за моята уста и си бъркоча каквото ми дойде на ум.

Lady, ти вероятно като за ново жилище ще си направиш по-скъпи неща, но принципно икейската SKYTTA не става ли? Знам, височина няма, но пък допълващият елемент се боядисва като цвета на стените. Да, няма някакви уау механизми. Ама пък цена разумна.
Скрит текст:

# 321
Защо ме търсиш, хубав бъркоч си направила. Много уютно и топло изглежда.

# 322
😂 😂 Какво бих сложила... Всяко нещо, което не се слива със стените, избор богат, вкусове разни. Но сложи парче перваз даже без да го лепиш и виж как ще ти е.
Пак съм аз . Точно две мнения ми трябват , защото днес трябва да реша за смяна на ламинат .
Някой беше казал , че се галят цветовете . И аз така го виждам сега , но ще съм благодарна на вас за преценка странична .

Искам да е нежно , топло , изчистено и уютно .
Получава ли се според вас ? 🙂

# 323
Килимчето ли показваш или перваз? Ако е килимчето на мен ми харесва. Ще фиксираш накрая с някакъв завършващ щрих. Например нещо декоративно - кошница, ваза, табуретка.

Малките килимчета не са гпрекалено скъпи. Ще можеш да си вземеш по-нататък и контрастно ако ти омръзне. Може да ги сменяш сезонно даже.

# 324
  • София
Показва с перваза или поне основно с него...
По въпроса, това са прекалено субективни чувства. Така че ако у вас буди такива усещания - значи е ок, ако на теб или за някой др живеещ там не е така, значи не е ок.

# 325
Добре е.Аз не бих пипала цвета засега.С. первази и килим ще стане  чудесно.

# 326
  • Варна
И моето мнение е, че с первазите се получава много добре. Килима бих го пропуснала.

# 327
Lady April, какво е разстоянието между шкафа  и началото на касата на вратата? Има механизми за чупещи врати
WingLine например за една врата от две крила по до 60 см ширина и до 240см като височина. Просто в двата края ще имаш по една такава, за нишата с ширина 240 см и ще стърчат по 60см в този случай.

Скрит текст:

Предполагам и плъзгащи са вариант, имаш ширина и за такива, но за тях се посъветвай с опитен мебелист, има голям избор и страшни боклуци, които са голяма беля.
За пералнята и сушилнята бих сложила на Hettich КА 5740, той е за единични врати по 60см/това е макс, повече не може/прибиращи се в корпуса.
Скрит текст:
Рocket doors са ясни, на мен само цената им не ми харесва, но са най гъвкавото решение.

This_season, с первазите и на мен ми харесва, килимчето е ок, но и лесно се сменя така или иначе.

# 328
Пропускаме, че ще има цокъл долу.Та той ще се вижда с прибиращи врати в корпуса.

# 329
  • Варна
А знаете ли фирма в България, която да предлага pocket doors?

Общи условия

Активация на акаунт