Интериорен и екстериорен дизайн по аматьорски - тема 91

• 46 804
  • 744
  •   1
Отговори
# 345
Комбинация от двете Simple Smile скрин в цвета на всичката сивота + ЯРЪК цвят за текстила.

# 346
Под ярък визирате сьомга, горчица и нещо такова ли? Или бял?

# 347
Със сигурност не бял. Сьомга, горчица стават, пепел от рози,  Sage-зелено(които не са ярки, но не са монохромни).. просто да има някакъв цвят, защото иначе ще ви е всичко еднакво.
пишете в pinterest : "color palette gray and.... " и вижте кое ви допада

# 348
Много мрачно ми се струва, че би станало, ако се добави още сиво и черно. Но ще се повторя - усещането за цветовете и комфортът (или дискомфортът) в една или друга цветова среда са твърде индивидуални, за да давам категорично мнение. Ръководи се от това, което искаш ти да постигнеш като излъчване и атмосфера в собствената ти спалня.

# 349
  • Street of Dreams
Бяло със сигурност ще вади очите в тази обстановка. Друг ярък цвят - също. На нещо по-меко и приглушено бих заложила.

# 350
  • София
Може би не нещо ярко бяло, но мръсно бяло/кремаво, няма да вади очите, ако това и харесва вместно цветове.

# 351
  • Майничка
Имам молба към хората с визия за перспектива, става въпрос за леко маломерна класна стая в топло сиво-бежова гама. Искам да поръчам фототапет за задната стена, който да даде дълбочина на стаята, но така, че зимата да не "изстудява", а лятото да създава илюзия за въздух, но да не "грее" и да не е твърде шарено. Дали да се спра  на снимка с градски пейзаж с покрини и небе или на нещо по-водно, с обект в далечината (примерно Пон дю Гар или крепостта Мон Сен Мишел).
Ето я стаята
Скрит текст:

# 352
С тази снимка - директно в сайта
https://www.tapetenshop.de/fototapeten/

Можеш да качиш снимката си и да сменяш тапетите:-) докато нещо ти допадне. Продуктите на марката в голямата си част се продават в Домко. Иначе аз съм поръчвала директно, доставката мисля че беше около 20 евро до бг.

# 353
Имам молба към хората с визия за перспектива, става въпрос за леко маломерна класна стая в топло сиво-бежова гама. Искам да поръчам фототапет за задната стена, който да даде дълбочина на стаята, но така, че зимата да не "изстудява", а лятото да създава илюзия за въздух, но да не "грее" и да не е твърде шарено. Дали да се спра  на снимка с градски пейзаж с покрини и небе или на нещо по-водно, с обект в далечината (примерно Пон дю Гар или крепостта Мон Сен Мишел).
Ето я стаята
Скрит текст:
Аз си представям нещо такова:
https://www.mirelart.com/shop/%D1%84%D0%BE%D1%82%D0%BE%D1%82%D0% … 0%B0%D0%BD%D0%B8/

# 354
О, това наистина е много хубаво и тематично като за училище. Прекрасно е.

# 355
  • Майничка
Second, благодаря, поориентирах се!🌻
Pisa, благодаря, хубаво е, но сякаш е за по-малки ученици.

# 356
  • тук и там
Според мен,нещо със сгради в далечината би дало дълбочина ,но пък за класна стая не знам до колко е подходящо..
Примери,за тапети,които визуално дават дълбочина.

Последна редакция: ср, 02 юли 2025, 18:00 от Кайсия

# 357
Second, Angel dust, Защо ме търсиш?, отгоре има кухненски шкафове.
Старата пералня беше така(абстахирайте се от кочината), но беше плитка -43см.

Развали се и купих това АЕГ, което е 60см дълбоко.
Днес пробвах и я поставих на старото място. Люкът се отваря изцяло, т е. гот печка не му пречи, но ако е точно до градената мивка. Но съответно и стърчи повече напред от този плот, който беше.
Махането на мивката за сега не е вариант. Зная, че не е красота, че пречи, но това е положението. То в тази кибритена кутийка нищо не е наред. Confused Затова и не искам влагане на средства Може би след време ще се направи тотален ремонт и всички ще е както трябва. Ако е възможно въобще да се направи свестна кухня в 4-5кв.м., но това е предмет на друг разговор Grinning
Сега се чудя, коя от двете позиции е по-малко грозна. То е ясно, че работният плот ще е малко.

# 358
Ами в такъв случай сложи я до печката. Вземи си размера по ширина от печката до стената, отиди в бриколаж- там има зона за рязане на плоскости, евтино е. Да ти изрежат една плоскост / дори плот от дебелия. Вземи две г-образни подпори които да закрепиш за стената и за плота. За отпред два “крака” с регулиране на височината. Има в икеа. Сигурно и другаде.
Навинтваш ги отпред на плота и ползваш отгоре.

# 359
  • Варна
..,Ако е възможно въобще да се направи свестна кухня в 4-5кв.м…
Разбира се, че е възможно! Нашият бокс е точно толкова и всичко е вътре. Кухнята е заварена, само я освежих, понеже има още живот в нея, но в главата си вече имам проект за нова след някоя друга годинка, с още повече оптимизация на пространството.

Общи условия

Активация на акаунт