Интериорен и екстериорен дизайн по аматьорски - тема 91

• 45 423
  • 744
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Той бая дълбок ще е значи. Аз лично не съм виждала по-дълъг от 50 см изтеглящ се лост, дано има, но при всяко положение при тази ширина дори 50 см ще побере повече от хоризонталния. А ако направиш целия модул с издърпване, още по-добре, тогава лостът ще си е неподвижен по цялата дълбочина и ще има още повече място.

# 616
Вариант вместо 60 вратичка , дя я разделиш на 30 по 30

# 617
Аз до тук стигнах, ако нещо се разбира, та с теглещия се модул вместо чекмедженцата вляво...и следващото май бих предпочела или и то да се изтегля или да е изтегляща се лост за закачалки, мисля, че малко повече ще има за дрехи така... Та само за тях двете всъщност ми е "драмата"
Скрит текст:
Гледайки мястото си мисля, че това с изтеглящата се част вляво, колкото и да ми хареса като практичност, в този случай дали е добре. Близостта на нощното шкафче до гардероба е важно колко е. В смисъл ще може ли спокойно да се издърпва.
Със същото съображение не бих сложила каквито и да било врати в това крило. Нито чупещи се, още по-малко плъзгащи. Едно мнение, което вероятно мнозина ще отхвърлят веднага, но... Не бих слагала врати в това трудно място. Тази снимка ми хареса, но без никакви скъпи сложни чупещи се врати. Просто отварящи се врати вдясно. И без врати вляво. Вместо сложни неща там може да се направят нещо като кошниците, който слагат в кубовете. За често ползвани неща. Не знам, често простите решения са доста добри.
Нещо такова:

# 618
  • София
Да, ще може да се издърпва. Не искам прашни дрехи, нито дрехи в кутии.

# 619
Е, в такъв случай щом има място за изтегляне, всичко бива.

# 620
Някой от вас използва ли релсово осветление вкъщи? Може ли да споделите опит за вид, марка и особености, които практически сте имали предвид при монтаж и позициониране? Какви осветителни тела избрахте и доволни ли сте от избора си?

Ходихме с мъжа ми в магазин Орион да разгледаме. Той държи на сменяеми крушки, да не са лед. Оказва се, че освен лентовите и спот, няма особено голямо разнообразие на друг вид осветителни тела. Оттам тръгнахме да ограничаваме и избираме дали да е магнитно или не. Размерите ги имаме, Т-образно е при нас.

# 621
  • Бургас
Аз.
Ето такъв тип:

Лесно се сменят крушките. Всяко тяло се откача, може да се върти и позиционира на различно място на релсата.

Купувала съм ги от Турция, но ги има и тук, май в "Практикер".

# 622
Тинтина, от колко време ги ползваш и сменяла ли си заради изгаряне? Консултантът беше скептичен за китайските и турските. През няколко години каза, че се налагало да се сменят

# 623
Тинтина, от колко време ги ползваш и сменяла ли си заради изгаряне? Консултантът беше скептичен за китайските и турските. През няколко години каза, че се налагало да се сменят
Дори и да се налага смяна не вярвам толкова да е проблем. Това са си стандартно GU10 крушки.

# 624
Не ни е проблем смяната. Исках да сверя това, което ни казаха в магазина с действителна експлоатация от "живия  живот" 🙂.

# 625
  • Бургас
От Турция лампите дойдоха с крушки cata.
Наистина изгоряха за два месеца. Постепенно подмених изгорелите с vito, не съм имала проблем.

# 626
Някой от вас използва ли релсово осветление вкъщи? Може ли да споделите опит за вид, марка и особености, които практически сте имали предвид при монтаж и позициониране? Какви осветителни тела избрахте и доволни ли сте от избора си?

Ходихме с мъжа ми в магазин Орион да разгледаме. Той държи на сменяеми крушки, да не са лед. Оказва се, че освен лентовите и спот, няма особено голямо разнообразие на друг вид осветителни тела. Оттам тръгнахме да ограничаваме и избираме дали да е магнитно или не. Размерите ги имаме, Т-образно е при нас.
Имам като на Тинтина , ама в бяло.
Китайски са ми осветителните тела, със gu10 крушка. Отвътре са мега прости, че да давам много пари за тях.
Филипс крушка ми издържа 4 години.
Купи си повече от предвиденото от телата, че знаеш ли дали няма да ти хрумне че искаш още осветление след година две и ще е трудно да намериш същото.

https://www.led-zona.bg/interiorni-osvetitelni-tela-za-lunichka- … ela-relsov-montaj

На 20лева съм ги купувала

# 627
Здравейте! Предстои ни ремонт на малка тоалетна и се колебая дали да изберем моноблок или да я направим с вградена система. Получих съвети и ЗА и ПРОТИВ. Някой имал ли е големи проблеми с вградена система за тоалетна и лесно ли се решават? Налага ли се къртене?

# 628
За 15г не е имало проблем.

# 629
  • Бургас
Ако вие ще ползвате жилището, а не е за под наем - категорично за вградена структура.

Общи условия

Активация на акаунт