ЦветеАрт, красиво посрещане сте му устроили на малчугана. Много да ви радва.
Клечи, само така. Виж, че дори и Чарли е разбрал, че е прекалил.
Фло, това е рецептата, като ти я копирам дословно от тази на Тану. С единствената разлика, че моята печка не пече само отгоре, та ввторото печене си беше нормално, но стана перфектен. С хубавото брашно, с което съм ви казвала, че напоследък правя всичко, се получи супер.
Сода за хляб - 1 равна чаена лъжичка
Захар - 1.5 ч. чаша
Олио - 0.5 ч.чаша
Брашно - 2.5 ч. чаши
Ванилия
Киселото мляко се смесва със содата и престоява половин час. Добавят останалите продукти и се разбърква добре. Аз ползвам бъркалка. Няма нужда от миксер. Половината от тестото се изсипва в тавичка и се изпича. Оставя се да се охлади, след което върху него се намазва малмалад или по-гъст конфитюр. Отгоре се изсипва останалата част от тестото и сладкишът се допича само на горен реотан. Поръсва се с пудра захар.






Дръж се БОРЯНЧИЦЕ!


