Отговори
# 30
Съвсем нормално е мъжа да си поддържа взаимоотношения с близките си,ти си избираш дали да общуваш с тях и да си любезна или да не си. Аз също общувам със брата на мъжа ми и жена му рядко,основно заради децата ни и не виждам нищо лошо. Любезна съм,не ме напрягат с нещо,а и децата ни са братовчеди.
Ти не ги харесваш,понасяш или просто не искаш да общуваш с неговите близки? Наистина не мога да схвана темата.

# 31
Съвсем нормално е мъжа да си поддържа взаимоотношения с близките си,ти си избираш дали да общуваш с тях и да си любезна или да не си. Аз също общувам със брата на мъжа ми и жена му рядко,основно заради децата ни и не виждам нищо лошо. Любезна съм,не ме напрягат с нещо,а и децата ни са братовчеди.
Ти не ги харесваш,понасяш или просто не искаш да общуваш с неговите близки? Наистина не мога да схвана темата.
Брат му и неговата жена никога не са проявявали интерес към мене.Говоря да се опознаем,да общуваме.Явно не ме харесват.Както казах в един пост в тази статия,в началото имах желание да се опозная с жената на брат му,ала това беше само мой интерес.Преди бях наистина много наивна и си мислех,че всеки,който общува с мене,има интерес към мене и желае наистина да се опознаем,а то е било,защото да не ме обидят,демек лицемерие към мене.Както и да е.Човек расте и с времето осъзнава доста работи,за които преди даже не си е и помислял.Аз успях да установя,че тя не желае да ѝ пиша,то това беше повече от очевидно,ама аз нали много мисля.Спрях веднага да се занимавам да ѝ пиша,защото не виждам смисъл да се “бутам” там,където не съм желана.Затова и не желая и в бъдеще да общувам с нея.
Брат му беше предложил на него,на моя приятел,да сме били ходели заедно на екскурзия.Едва ли бих искала да си прекарам почивката с хора,с които нямаме никакъв контакт.А относно децата-те винаги могат да си играят,все пак са първи братовчеди.Чак толкова злобна не съм;)

# 32
За да си играят децата нали трябва да общуваш с тях(брата и зълвата)? И по принцип не мисля,че е задължително да се харесвате и да сте приятелки. Аз имам и от моя страна роднини,с които не съм близка, но при различни обстоятелства нямам проблем да си говоря с тях. Някое семейно събиране или друг повод.

# 33
Това, че по принцип не искат да сте си безкрайно близки, не значи, че не може да отидете заедно на екскурзия и да изкарате приятно.

# 34
Това, че по принцип не искат да сте си безкрайно близки, не значи, че не може да отидете заедно на екскурзия и да изкарате приятно.
Какво означава за тебе безкрайно близки?Аз като цяло нямам контакт с тях.

# 35
И това не пречи да изкарате добре на екскурзия. В крайна сметка отивате на почивка, няма да се жениш за тях.

# 36
И това не пречи да изкарате добре на екскурзия. В крайна сметка отивате на почивка, няма да се жениш за тях.
Това е твое мнение.

# 37
Е, да. Мое е. Нали питаш какво бихме направили. Аз не бих се лишила от почивка, дори да е с хора които не са ми близки. Има вариант да изкарате приятно.

# 38
Ти си обидена на снаха си, защото си подала ръка за близки контакти, а тя е дистанцирана. Така ли?
Ако нямате друг конфликт, какво пречи да отидете заедно на почивка за два- три дни?
То човек ходи и с някакви познати, само заради компанията, и пак се получава, а твоят е брат.
Ти от какво си обидена точно? Има хора, които са по- обрани във виртуалното общуване, а в живота са ласкави и приятни.
Естествено, не си длъжна да общуваш с всякакви натрапници, но тук случаят не изглежда такъв, а че ти се цупиш без особена причина

# 39
Ти си обидена на снаха си, защото си подала ръка за близки контакти, а тя е дистанцирана. Така ли?
Ако нямате друг конфликт, какво пречи да отидете заедно на почивка за два- три дни?
То човек ходи и с някакви познати, само заради компанията, и пак се получава, а твоят е брат.
Ти от какво си обидена точно? Има хора, които са по- обрани във виртуалното общуване, а в живота са ласкави и приятни.
Естествено, не си длъжна да общуваш с всякакви натрапници, но тук случаят не изглежда такъв, а че ти се цупиш без особена причина
Нее,с жената на МОЯ брат се разбирам прекрасно.Много рядко си пишем,но никога не съм имала проблеми с нея.Много интелигентна и приятна жена.
Говорех за жената на брата на МОЯ приятел,сиреч етървата.
Не съм имала конфликти с нея,ама един път поведението ѝ беше странно.
В деня,в който имах изпит(практика) за категория Б,отидох до нейната работа,за да я почерпя едно кафе по случай взетите изпити.Тогава и нейни приятелки бяха там,за да я видят.Държеше се надменно и правеше някакви физиономии и въртеше очите нагоре,когато говорех за самия изпит и как се радвам,че съм вече правоспособен шофьор.
Е, да. Мое е. Нали питаш какво бихме направили. Аз не бих се лишила от почивка, дори да е с хора които не са ми близки. Има вариант да изкарате приятно.
И аз не се бих отказала от почивка.По-скоро бих предпочела само със собственото семейство.

Последна редакция: пн, 17 мар 2025, 15:06 от Анонимен

# 40
Е, това вече си е твое право. Аз бих дала още един шанс, и ако тогава не се получи, с чиста съвест бих спряла да полагам усилия.

# 41
Ние не общуваме с роднини, които са злобни и също с грехове към нас. Детето също не общува с тях, против сме, както и той самият не ги приема и не общува с тях.  Високомерно ще прозвуча, но не може визиите ни за живота и ценното в него да се разминават драстично и да търпим. Не търпим. Не сме навредили на никого в този живот и можем да общуваме само с подобни на нас хора. Въобще не ни пука кой какъв ни се пада, след като не е достоен човек и не може да се зарадва на постигнатото от нас. Например, имаме  роднини с тежка алкохолна зависимост, да ги гледа детето ли, щото му се падат някакви, никога няма да стане, те са направили своя избор, ние нашия да не общуваме с някого, само защото ни е еди-какъв си. Документите не създават връзките и близостта между хората, създава ги отношението помежду им. Завистливите и неудовлетворените хора, както и болните,  не желаем да приближават сина ни и той не ги отчита, точно както ние не ги отчитаме, няма нищо незаконно в това. Не може някой да ни желае лошото и ние да му се усмихваме, няма как да стане, не сме лицемери. Имаме си други недостатъци, но лицемери не сме.

# 42
Ние не общуваме с роднини, които са злобни и също с грехове към нас. Детето също не общува с тях, против сме, както и той самият не ги приема и не общува с тях.  Високомерно ще прозвуча, но не може визиите ни за живота и ценното в него да се разминават драстично и да търпим. Не търпим. Не сме навредили на никого в този живот и можем да общуваме само с подобни на нас хора. Въобще не ни пука кой какъв ни се пада, след като не е достоен човек и не може да се зарадва на постигнатото от нас. Например, имаме  роднини с тежка алкохолна зависимост, да ги гледа детето ли, щото му се падат някакви, никога няма да стане, те са направили своя избор, ние нашия да не общуваме с някого, само защото ни е еди-какъв си. Документите не създават връзките и близостта между хората, създава ги отношението помежду им. Завистливите и неудовлетворените хора, както и болните,  не желаем да приближават сина ни и той не ги отчита, точно както ние не ги отчитаме, няма нищо незаконно в това. Не може някой да ни желае лошото и ние да му се усмихваме, няма как да стане, не сме лицемери. Имаме си други недостатъци, но лицемери не сме.
Написахте “злобни”,защото разказах тази случка,дето моята етърва се държеше различно в компанията на нейни познати
    Нее,с жената на МОЯ брат се разбирам прекрасно.Много рядко си пишем,но никога не съм имала проблеми с нея.Много интелигентна и приятна жена.
    Говорех за жената на брата на МОЯ приятел,сиреч етървата.
    Не съм имала конфликти с нея,ама един път поведението ѝ беше странно.
    В деня,в който имах изпит(практика) за категория Б,отидох до нейната работа,за да я почерпя едно кафе по случай взетите изпити.Тогава и нейни приятелки бяха там,за да я видят.Държеше се надменно и правеше някакви физиономии и въртеше очите нагоре,когато говорех за самия изпит и как се радвам,че съм вече правоспособен шофьор.

Или защото това са Ваши принципи да стоите дистанцирани от такъв тип хора,или и двете? Grinning

# 43
    Аз ти разбирам болката, на 20, че и 30 и аз бях така - искрено искам да бъда в много добри отношения с хората и да споделяме нещата, които са общи за нас. Без, естествено, да стигаме до ексцесии тип бисквитка Орео. С времето разбираш, че няма да стане, по някое време след това - че не е нужно да става.
    От историите ти ми прави неприятно впечатление приятелят ти. Този човечец не е скъсал пъпната връв, но вече е успял да направи дете и да ти обяснява ти какво трябва да правиш, без той самият да е способен. Имай предвид, че всичко с такъв мъж ще е трудно за теб. Не казвам да правиш неща зад гърба му, но е хубаво да действаш с едно наум, че си абсолютно сама, дори да е нещо, което сред обществото се приема за семейно начинание.

# 44
    Роднините ми, може да имат много кусури, но  не са прости. Тоест, ако не се харесваме много, просто се държим на разстояние, а когато се налагат срещи, се държим учтиво. Все пак, не са извършили престъпление, просто не си допадаме. Караници си позволявам само с мама и ММ и детето, защото сме близки, обичам ги и те ме обичат. Аз просто не мога да се скарам с хора на които не държа особено. Колкото и парадоксално да звучи.

Общи условия

Активация на акаунт